Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Rozjedu tomtom na notebooku?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravím všechny,
    potřeboval bych vědět jakým způsobem se dá rozjet Tomtom na pc, je-li to vůbec možné. Slyšel jsem, že se dá použít nějaký emulátor..... ale víc o tom nevím.
    Prosím poraďte.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Více o pocket PC 2003 emulátoru třeba tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od neooo
    Více o pocket PC 2003 emulátoru třeba tady
    To znamená, že vlastní navigace se bude zobrazovat pouze v okně cca velikosti PDA? Omlouvám se jestli se hloupě ptám, ale v tomhle jsem tak trochu lama....ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Emulatoru muzes nastavit i vetsi rozliseni, 800x600 tam jde urcite..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Akroat trochu vidim problem v tom, jak tam propasovat GPS signal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Asi Vám trochu uniklo, že GPS přijímače lze běžně připojit k notebooku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    28

    A ako ho pripojíš k emulátoru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No prave...

    Vzhledem k tomu, ze jsem si sam upgradoval FW v i-Tecu 339, tak to, ze to jde k NB pripojit, rozhodne vim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    nemate prosim nekdo stazene programy pro emulator? Me to nejde stahnout. Není někdo z okolí Žatce či Mostu kdo by pomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Máme, akorát nevíme, jak těch celkem cca 400 MB poslat mailem :no: . BTW Widle neprojdou ověřením pravosti :-D?
    Jinak zkus názvy těch stahovaných souborů zadat do Google, najde to pár serverů (vesměs ruských, ale píšou na nich i latinkou), ze kterých se to nechá bez problémů stáhnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim.Potreboval bych poradit.Nainstaloval sem si emulator do PC,ale nefungu je mi.Stale to proveruje com porty a nic nenachazi.Nevite nekdo co bych mel k PC pripojit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Prosim,muzete mi nekdo poradit s Emulatorem.Zkousel sem si stahnout emulator z PDA Softu,ale nemuzu ho nejak rozchodit.Potreboval bych podrobnej popis instalace.Predem dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Takze jestli jsem to tady vsechno spravne pobral, navigace JDE spustit na notebooku, ano?Pokud to tedy nekdo takto pouzivate, napiste prosim funkcni konfiguraci (pouzitej emulator,gps,navigacni soft atd...), diky:-)
    Ja osobne bych to uvital, zprovoznil bych si to v kamionu, kde mam na notebook pekny hnizdecko, prece jen PDA je tam jak moucha na okne:-)))))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, to jste spatne pobral... Do emulatoru nejde dostat GPS signal z GPSky...

    Musel byste mit navigacni program delany primo pro Windowsy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ne, to jste spatne pobral... Do emulatoru nejde dostat GPS signal z GPSky...

    Musel byste mit navigacni program delany primo pro Windowsy...


    Ja si to mylel, diky:-)))))
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN jako GPS k notebooku
    Od soto v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 09:39
  2. Jaký navigační SW do notebooku?
    Od xboy v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 17:02
  3. Pripojeni k notebooku pres Wi-Fi
    Od Petrasek_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 06:53
  4. Windows CE na notebooku ?
    Od BADMOPAR_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 00:00
  5. Ad-hoc LOOXe 720 a notebooku ASUSu
    Od Trainzak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 12:21