Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 184

Téma: Dynavix 1.5

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Ve čtvrtek 23.3. Telematix rozesílal e-holuby s upozorněním na novou verzi 1.5.4 a dále, že končí akční cena upgrade mapy Evropy. Od 1.4. ji budou prodávat za 3 tis.
    Uváděné novinky verze 1.5.4:
    - Oprava zobrazení času, nyní je vždy stejný jako systémový
    - Oprava hledání měst pomocí dialogu Adresa, dříve někdy došlo k zatuhnutí programu
    - V dialogu pro zadání WGS pozice je srozumitelněji vyjádřena možnost zvolit západní / východní délku
    Jak vidět mnoho toho není. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Jde o opravnou verzi, proto obsahuje relativne malo veci. Novinky budou ve verzi 1.6. Datum vydani sdelit nemohu.

    Jen pro naprostou presnost: akcni cena konci 31.3., tj. je jeste sance na zakoupeni upgradu na Evropu za 2 tis.

    to Surgical: pokud jste nedostal email o vydani verze a jste zaregistrovany a nepozadal jste nas o zruseni zasilani novinek, pak se prosim znovu zaregistrujte v dynavix mobile manageru pripadne na http://www.dynavix.com/index.php?id=222
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Jde o opravnou verzi, proto obsahuje relativne malo veci. Novinky budou ve verzi 1.6. Datum vydani sdelit nemohu.
    muzete alespon naznacit co bude obsahovat (novy GUI, planovani trasy napric evropou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od Peta
    muzete alespon naznacit co bude obsahovat (novy GUI, planovani trasy napric evropou)
    Male naznaceni: dodelane prstove dialogy, novy ohodnocovac manevru, ktery se mene casto splete, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Znovu apeluji pro verzi Evropa na prepinani map. Zitra jedu po partnerech v Cechach a Nemecku az do Frankfurtu, tak si to zase uziju. Na rozhranich mezi mapama, pokud jen neprojizdite, je to opravdu nepouzitelne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Plně souhlasím, i když už to tady bylo oboustranně diskutováno, rozdělovat „Evropu bez hranic“ např. na bohatý sever Itálie a chudý jih je hrůza a věřím k tomu, že při pohybu kolem této umělé hranice to znemožňuje využití navigace. Co je však hanebné, je totálně „programátorské“ řešení přepínání mezi mapami (bez ohledu na uživatelskou přijatelnost). Konkrétně, když už tam prozatím z licenčních důvodů to rozdělení musí být, tak mě schází nějaký komfort při přepínání map, a to:
    1. do funkce "Nastavení tlačítek" přidat v seznamu funkcí "Nastavení"
    2.

    tady, myslím, i Gates by pochopil, že to takto možné není a do formuláře"Restartujte… " by přidal „Chcete restartovat program nyní?“ – „Ano“, „Ne“ (možná s možností uživatelský nastavit rovnou „Ano“). Co by nejspíš nepochopil, by bylo to, že by to mělo po restartu takto vyvolaném rovnou skočit do navigování podle původních požadavků. Milý Telematixíku, máte jedinečnou možnost ukázat, že jste lepší než jmenovaný Gates…..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Dekujeme za presny popis reseni. Jsme chytrejsi nez Gates a rychlejsi nez Mudrunka, nebot toto reseni uz je hotovo a testuje se. Bude v jedne z dalsich verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to Telematix:
    nezbývá mi něž Vám tleskat a těšit se.....:yes:
    I když, včera již bylo pozdě......
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Nějak dlouho už nad tím přemýšlím a nejsem schopný to pochopit: jaké LICENČNÍ důvody vedou k tomu, že se uměle rozsekne mapa jednoho státu na dvě poloviny??? (a přitom ji zákazník fyzicky vlastní celou) Nikdo jiný takovéto omezení map nezná. TT používá rovněž mapy od TeleAtlasu, ale dělení států je neznámým pojmem. Nechci být protivný, ale není to spíše tím, že DNVX prozatím není schopný pracovat nad větším datovým objemem? - Vzhledem k tomu, že často jezdím v zahraničí, musel jsem přejít z DNVX na TT, protože podle takovýchto map se opravdu nedá jezdit. Tak bych jen chtěl vědět, kde je zakopaný pes a zda je nějaká šance na opětovné použití DNVX v zahraniči.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Nějak dlouho už nad tím přemýšlím a nejsem schopný to pochopit: jaké LICENČNÍ důvody vedou k tomu, že se uměle rozsekne mapa jednoho státu na dvě poloviny??? (a přitom ji zákazník fyzicky vlastní celou) Nikdo jiný takovéto omezení map nezná. TT používá rovněž mapy od TeleAtlasu, ale dělení států je neznámým pojmem. Nechci být protivný, ale není to spíše tím, že DNVX prozatím není schopný pracovat nad větším datovým objemem? - Vzhledem k tomu, že často jezdím v zahraničí, musel jsem přejít z DNVX na TT, protože podle takovýchto map se opravdu nedá jezdit. Tak bych jen chtěl vědět, kde je zakopaný pes a zda je nějaká šance na opětovné použití DNVX v zahraniči.
    TT ma podstatne vetsi objem odebiranych map, proto ma mnohem lepsi vyjednavaci pozici u TELEATLASu nez my, proto srovnani licencnich podminek neni fer (maji lepsi cenu i vetsi volnost v nakladani s daty)... Navic data Evropy v Dynavixu pochazi od spolecnosti NAVTEQ. Oboje je ale irelevantni, nebot licencni podminky byly zmineny jako omezujici faktor pro bezesvou mapu Evropy. Rozdeleni statu na poloviny vychazelo z pozadavku, aby se mapy vesly na jednu 512MB kartu. Pracujeme na tom, aby rozdeleni statu nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    ... Rozdeleni statu na poloviny vychazelo z pozadavku, aby se mapy vesly na jednu 512MB kartu. Pracujeme na tom, aby rozdeleni statu nebylo.
    Jak milé, že myslíte na karty"diblíky" stejně pro Evropu nepoužitelné a přitom mrháte datovým prostorem x-krát průjezdní mapou. V mém konkrétním případě mám na kartě cca 1,7GB map, z toho 7x průjezd. Ani nechci moc počítat, ale tuším, že to bude více jak 0,6 GB jalového prostoru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    TT ma podstatne vetsi objem odebiranych map, proto ma mnohem lepsi vyjednavaci pozici u TELEATLASu nez my, proto srovnani licencnich podminek neni fer (maji lepsi cenu i vetsi volnost v nakladani s daty)... Navic data Evropy v Dynavixu pochazi od spolecnosti NAVTEQ. Oboje je ale irelevantni, nebot licencni podminky byly zmineny jako omezujici faktor pro bezesvou mapu Evropy. Rozdeleni statu na poloviny vychazelo z pozadavku, aby se mapy vesly na jednu 512MB kartu. Pracujeme na tom, aby rozdeleni statu nebylo.
    Na druhou stranu pri cenach pametovych karet bych neresil to aby se vesla na 512..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Rovněž bych se přimlouval za to, nebrat jako limitující faktor pro mapové podklady dnes již téměř "minimální" kapacitu paměťové karty (sice si dám data na malou kartu, ale díky tomuto omezení není navigace použitelná...). Ideálním řešením pak je jednoduchý program na PC, který nechá uživatele vybrat mapy podél plánované trasy, i když vede napříč celou Evropou. - Jak to umí např. Mapsource od Garminu (který rovněž používá data od Navtequ, celá Evropa je na jednom DVD a program nechá zcela na uživateli, jak velké množství mapových dat a z jakých zemí si do svého PDA přenese).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od kopacek
    ..., že často jezdím v zahraničí, musel jsem přejít z DNVX na TT, protože podle takovýchto map se opravdu nedá jezdit. ..
    Tak nejak, presto, ze jsem si koupil Dynavix, pouzivam ho pouze v CR. V zahranici musim pouzivat konkurenci, protoze pro Evropu to proste pouzitelne neni :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Mám DYNAVIX ve verzi 1.54 a vcelku vše funguje. Až na SIMULACI TRASY.
    Když navolím trasu a zapnu simulaci, tak se nic neděje. To u TOMTOMa tato funkce funguje naprosto perfektně. Dělám snad něco špatně nebo máte obdobnou zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 17:30
  2. Co by měl mít Dynavix 8 ?
    Od Pavlos_2004 v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 18:34
  3. Dynavix 1.6
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 261
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 22:16
  4. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 09:06