Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Extended rom 1.6.2.3 CSY

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Nacpal jsem do Varia včera večer novou rom a překopíroval exrom do PC.Opět stejná otázka jako jako u předešlé rom.Co instalovat a co ne?Chtěl jsem caby vyextrahovat,aby bylo vidět co v nich je,ale nedaří se mi.Zde je obsah z config.txt:
    LOCK:Enabled
    SHOW:\Extended_ROM\TMO_WallPaper.bmp
    EXEC:\Extended_ROM\cusTSK.exe \Windows\T-Mobile.tsk
    CAB: \Extended_ROM\Signed_BeepMode_Longtones.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CAB-Customization-WapPush-TMO-Wizard-Aug11.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CAB-Setting-TriggerDisconnectButton8.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMCZ_Conn_Wiz10202103.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMCZ_SuspendResume_Wiz0310011 1.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMO_EU_UA_051003.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CAB-Ext-Version.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CameraPatch_OV9650.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMO_OutgoingSpeech.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMO_DisableLoadSIMdata.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_Wiz_NoGPRSAutoattach.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_Wiz_TMO_STK.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CAB-Settings-Vmail-TMOCZ.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_TMO_CameraDriverPatch.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MSD-CAB-Customization-TMCZ-Wizard-01-05-07NOV05XML.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MSD-CAB-DATEamil-Wizard-TMOCZ-22Ju105-DataBase.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MSD-Shorcut-MMS1-JAVA6XX-CV-VOICE-EmailWiz-TMO-CSY-14Nov05.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-Ringtone_CSY_811_signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-SmartDialing_enable_0915_signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-TMO_CSY_StreamingVideo_Shortcut_signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-TMO_CZ_Browser_Signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-PictureVideo_reg_signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-TMO_CZ_pIEDefaultPage_Signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MASD-TMO_CZ_UXC_Signed.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CAB-HotFix-MASD-WAPBrowser-15Nov.CAB
    EXEC:\Extended_ROM\WifiTempON.exe
    CAB: \Extended_ROM\Signed_WifiSSID.sa.cab
    EXEC:\Extended_ROM\WifiTempOFF.exe
    LOCKisabled
    RST: Reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Já si nainstaloval zas jen cab na MMS (MSD-Shorcut-MMS1-JAVA6XX-CV-VOICE-EmailWiz-TMO-CSY-14Nov05.CAB).. musí se ta instalace udělat dvakrát (neptejte se mně proč..) Vlastně ani nevim co je novýho v téhle nový ExtROM, protož jsem hned po update ROM zrušil její instalaci.. Takže bych se chtěl zeptat těch, kteří jí mají nainstalovanou kompletní, co nám tam t-mobile dal novýho a tak převratnýho.. Nechce se mi, když jsem si to až teď uvědomil, že jsem novou ExtROM vůbec nevyzkoušel, dělat HR, když mám zas jakž takž stabilní systém.. Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    žádnou další aplikaci jsem v nové rom, resp. ext-rom nenašel a pravda je, že jsem ji ani nečekal, myslím, že upgrade opravuje jen některé bugy, bohužel jen těžko se zjišťuje které, když to ani nenapsali... v ext-rom jsou některé novější buildy aplikací třetích stran... jinak všude čtu, že nová ext-tom je zvláštně chráněna, že se v podstatě nedá zatím odemknout, upravovat, nebo do ní zapisovat, takže asi pozor na experimenty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od vario
    jinak všude čtu, že nová ext-tom je zvláštně chráněna, že se v podstatě nedá zatím odemknout, upravovat, nebo do ní zapisovat, takže asi pozor na experimenty
    Jo...to už jsem taky zjistil :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od glogloman
    Já si nainstaloval zas jen cab na MMS...
    Můžeš mi prosím tě napsat postup instalace? Zkouším to jak můžu a MMS mám v nabídce pouze do prvního SR...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..vlastně jsem ještě před tim instaloval cab pro Smart Dialing (MASD-SmartDialing_enable_0915_signed.CAB).. a až pak 2x ten pro MMS.. Smart Dialing šel hned ale MMS mi naskočili asi až na 3. SR.. (instaloval jsem toho víc najednou tak to nevim přesně kdy mi MMS naskočily..) Ale, že by mi po SR mizely to se mi nestává..:O !!!

    Ještě 1 dotázek: k čemu je cab: Signed_TMO_CameraDrivePatch.sa.CAB ? Díkes..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Uz jsem na to prisel (xda-dev.), po instalaci cabu pro MMS je třeba s restartem pockat cca 20 minut, pak MMS nezmizi.
    S patchem pro kameru ti neporadim, co dela, se nevedelo ani u predchozi verze, tusim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Muzu se zeptat kde tu ceskou ROMku vezmu? Mam Qtek jenom par dni a chtel bych to upgradnout..

    Aha, mozna mrknout k T-Mobilu co.. sry za lama dotaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Ještě, že sis odpověděl sám :-)
    Jinak link je i tu někde v diskuzích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak jsem zvedavej, esli se ti do qteka podari tu TMO ROM nahrat bez problemu.. Rek bych, ze to bude mozna chtit CID unlock..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Jo jde, měl jsem Qtek rom, po ní jsem nahrál tu novou tmobile a všechno v pohodě. Bez odemknutí CID jsem to ani nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jenze pred Qtek ROM jsi mel TMO a abys nahral Qtek WWE, tak jsi musel udelat CID unlock..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Tak jsem to myslel (a asi blbě napsal) - před každým flashem jsem udělal CID unlock.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Tak to proslo uplne bez problemu
    Jelikoz nevim co je CID unlock, takze to slo bez nej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jelikoz jsi nemenil Country jako C v CID nemusel jsi unlockovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ROM, Extended ROM atd.. (mda compact)
    Od Jaara_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 16:39
  2. Extended ROM pre BlueAngel
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 09:31
  3. Extended rom u MDA Compact ?
    Od maravy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 15:24