Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: QTEK 9100 - Synchronizace s lotus notes

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravim, nemuzu korektne rozchodit synchronizaci sveho QTEKu 9100 s lotusem. Pouzivam Active sync 4.1, outlook 2002 a outlook connector pro lotus domino server. Kontakty, ukoly a poznamky funguji v poradku, ale s kalendarem jsou problemy - synchronizace trva radove desitky minut a prenasi se jenom nektere udalosti a obcas system hlasi chybu synchronizace a je treba znovu provest pripojeni zarizeni.
    Prosim, nemate nekdo zkusenosti se synchronizaci s lotusem? Presel jsem z palmu a symbianu a tam synchro fungovalo, takze verim, ze chyba je ve mne... Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tobe se synchronisuji pres office konektor i kontakty? To jsem teda blazen....Pouzivam pro synchronisaci mnotes a ty funguji jak maji, vcetne toho, ze jde nastavit sync proti lokalni replice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Kontakty se opravdu synchronizuji - pouzivam ale outlook connector (tj. asi neco trochu jineho nez office konektor...).
    Kazdopadne diky za tip - mnotes vyzkousim. Jenom dotaz - beha ti to i na WM5? Demoverzi se mi totiz nepodarilo nainstalovat, kricelo to neco o nepodepsanem certifikatu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    asi jsem se uklepl, myslel jsem samozrejme outlook connector. Nastavit kontakty se mi s nim nepodarilo, takze jsem mnotes zakoupil. Mam i WM5 a proti ni pouzivam versi 4.1.0.198
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Mám dotaz ohledně mNotes, nemrší vám to české znaky v kontaktech a událostech? Mě to s naprostou grácijí přemastí ŽŠČŘ apod. znaky a to mě celkem dost sere!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    a jaká máš regional settings a nastavení v profilu mnotes? Já mám v administrační db v notesech nastaveno kódovaní central, regional settings v pda na czech a pohoda. Dokud jsem měl customisované anglické regional options, mršilo mi diakritiku stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    a jaká máš regional settings a nastavení v profilu mnotes? Já mám v administrační db v notesech nastaveno kódovaní central, regional settings v pda na czech a pohoda. Dokud jsem měl customisované anglické regional options, mršilo mi diakritiku stejně.
    Já LN neznám nijak dobře, kde přesně to mám nastavit? Mám LN7, WM5 a mNotes 4.2.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    musis to nastavit v notesove databazi, ktera se jmenuje mnotes control database. Tam je polozka profiles, v ni slozka standard windows ce device, v te profil nejspise s Tvym jmenem a v tomto dokumentu se kodovani nastavuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace Lotus Notes a Windows Mobile...
    Od Zdenek Malinsky v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 05-08-2008, 11:17
  2. Synchronizace WM 5 s Lotus Notes
    Od jannovy v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 23:27
  3. mNotes a Lotus Notes - nastavení synchronizace
    Od Honzajs v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-12-2006, 18:13
  4. Synchronizace s Lotus Notes zdarma - reseni
    Od beecher v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 17:32