Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Yakumo Delta 300 GPS a připojení na net

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Vzhledem k tomu, ze Yakumo Delta 300 GPS moc moznosti spojeni s dalsim zarizenim nema, prakticky jen Irda, hledam moznost jak se pomoci infra a mobilniho telefonu dostat na net. K dispozici mam telefony N7650 a SE-K700i a jako prioritni pouzivam operatora Oskara. Zkousel jsem to podle navodu na tomto webu, ale na net se nedostanu. Dokazal by jste mi nekdo poradit, jestli je to tedy vubec realne. Predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Samozrejme je to realne. Operator by vam mel pomoci jak to nastavit.
    Nebo se podivejte po programu connect2internet. Tento se nemusi nastavovat, nebot si vse z telefonu zjisti sam. Vy pouze, nastavite ze se ma pouzit IrDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Je to možné. A přesně takhle to používám. Takže v Yakumu je třeba nastavit ve SPOJENI, pripojeni modemem. Jako modem vybrat Generisches IrDA. Tel. číslo je: *99***1#. Uživatelské jméno a heslo je WAP. Přenosová rychlost 115200. Čekat na oznamovací ton - zaškrtnout. IP přiděluje server.

    Další podmínkou je, že u Oskara máte aktivované datové služby.

    Nastavení telefonu neporadím, protože já používám Sony Ericsson T610.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    pro nastaveni ve founu (N7650) se použije již nadefinované "Oskar Data GPRS" (konfigurační SMS je možné stáhnout z oskarova webu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Diky vsem. Tak se Sony Ericsson se mi to podarilo rozjet s Nokii zatim ne. Stejne nastaveni, stejna SIMka, stejne sluzby, ale nespoji se. Hlavni je, ze to jede alespon s jednim. Jeste jednou diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Graphics
    Diky vsem. Tak se Sony Ericsson se mi to podarilo rozjet s Nokii zatim ne. Stejne nastaveni, stejna SIMka, stejne sluzby, ale nespoji se. Hlavni je, ze to jede alespon s jednim. Jeste jednou diky.
    Vzhledem k tomu ze program c2i nemusite krome nastaveni portu (IRDA, BT) vubec nijak jinak nastavovat a to ani PDA, tak c2i potrebuje mit pouze aktualni seznam telefonu aby je dokazal rozeznat.

    Ja to provozoval na Delta300 a DeltaX s mobilem Siemens S45i v pohode. Po prechodu na mobil SE K750i najednou to nefungovalo. Stacilo pouze zvolit update v nastaveni prip pripojeni na inet pres activesync PC. To se stahlo a vse funguje zase ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Yakumo Delta X5 BT
    Od sindios v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 21:45
  2. Pomoc-yakumo delta 300
    Od jirka-sk v sekci Yakumo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 21:31
  3. Yakumo Delta X 5 BT ako GPS pre PC
    Od Roboo_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:38
  4. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 15:14