Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: iPAQ 3760 - paušál od eurotelu a neustálé problémy s připojením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Nevíte náhodou o nějaké utilitě která by v dolní liště ukazovala to co stolní počítač ? Rychlost připojení a zda jsem vůbec připojen ?Předem děkuji.
    Připojím se z 90% na první pokus ale pokud se mi stane že musím přerušit připojení z důvodu příjmu hovoru a chci se připojit znovu tak mi IExplorer v iPAQ vypíše že hledaná stránka nelze zobrazit. Nevíte co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli jste pripojen by snad melo byt videt v Today screen vpravo dole, ale s tou prenosovou rcyhlosti nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    mám nainstalován základ po resetu. dohrávám pouze velkou češtinu. a dole se mi opravdu nic neukazuje. Nejvíc mně zlobí že pokud mi to spojení spadne z důvodu oddálení přístrojů tak někdy až po lehkém resetu a zap.vyp. telefonu se mi podaří znovu se připojit. Vzhledem k tomu že mi to dělá i s telefonem mého kolegy z T-mobilem tak problém telefonu vypouštím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co presne mate za iPAQ? A jaky EUU tam je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    mamho ani ne měsíc. Kupoval jsem ho starší přes Váš bazar takže neznám hystori ale vzádu na štítku má 3760 a ve vnitř se v programu dočtu že mám OS verze 3.0 a model ID:3700 procesor ARM SA 1100
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha. Tak v prvni rade bych tam donahral vsechny patche a updatey ze strankyCompaq support. Berte to postupne, od nejstarsiho k nejnovejsimu. S GPRS tam byly tusim nejake opravovany problemy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od p.semenak
    Nevíte náhodou o nějaké utilitě která by v dolní liště ukazovala to co stolní počítač ? Rychlost připojení a zda jsem vůbec připojen ?Předem děkuji.
    docela fajn je GPRS monitor (http://www.softspb.com/products/gprsmonitor/). sice komercni, ale ma 14denni demoverzi. vypisuje se nahore, ale to snad nevadi :c)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    33

    Dobrý den,

    co se týče statusu připojení, tak se standartně zobrazuje nahoře a je symbolizován dvěma šípkami. Pokud jde o zjištění akuální rychlosti je potřeba opravdu dohrát některý z přídavných programů. Např. zmiňovaný GPRS monitor.

    Ohledně nemožnosti opětovného navázání spojení po ukončení hovoru, ze skušenosti vím, že se jedná spíše o chybu telefonu. Nevím, zda se připojujete přes IrDA či BT, ale v obou případech, obzvláště u BT, záleží na verzi firmwaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od zipiik
    Citace Původně odesláno od p.semenak
    Nevíte náhodou o nějaké utilitě která by v dolní liště ukazovala to co stolní počítač ? Rychlost připojení a zda jsem vůbec připojen ?Předem děkuji.
    docela fajn je GPRS monitor (http://www.softspb.com/products/gprsmonitor/). sice komercni, ale ma 14denni demoverzi. vypisuje se nahore, ale to snad nevadi :c)
    zdravim, trosku sem pokukoval po variante GPRS monitoru. pokud pouzivate task manager, ktery muze spoustet libovolne palikace (ja napr. icbar), tak na jedno tlacitko muze spoustet napr. RDial, ktery ukazuje stav spojeni, rychlost a mnozstvi prenesenych dat v aktualni session. krapet spartanske, ale free :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od p.semenak
    Velice Vám Všem děkuji za rady a pomoc leč mé problémy s připojením to stejně navyřešilo.Už začínám propadat panice že závada bude spíš na mém krku než stole. i tak ještě jednou Děkuji Všem
    Jak jiz zde bylo zmineno, zkusil jste nainstalovat EUU updates pro Vas iPAQ? Mimo jine byly v EUU1 upraveny nektere veci v ppp (vice zde http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q304705) a bylo rovnez opraveno prehazovani hodnot v teckovanem vyjadreni DNS adres v Connection Manageru (napr. 160.218.10.201 byla po odpojeni zmenena na 201.10.218.160).

    To, proc Vam pripojeni jednou funguje a jednou ne muze mit vice pricin; takze je budete muset postupne vyloucit. Zkuste si nejdrive stahnout utilitku VxUtil z http://www.cam.com/vxutil.html a zkontrolujte si, ze v pripade kdy se Vam zobrazi chybove hlaseni (napr. stranku nelze zobrazit popr. ze stranka nebyla nalezena), mate DNS ve spravnem formatu a ze IP adresa a gateway odpovida tomu, co dostavate prideleno, kdyz Vam pripojeni funguje jak ma.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 06:46
  2. Hitchhiker a problémy s připojením k WI-FI
    Od Bongoman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 21:27
  3. obnoveni zalohy ipaq 3760
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-07-2004, 09:55
  4. Problémy s připojením k Internetu
    Od Tomjin v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-08-2002, 00:15