Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: SmartMaps Mapy a WM2005

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Chci se zeptat, zda popisovana inkompatibilita Smartmaps s WM2005 se tyka vsech produktu (tj. napr. vcetne turistickych map, cyklotras) a nebo jen Navigatoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Na Variu me nefungujee zadna smartmapa.Program nenacte zadnou mapu.Takze pod WM5 asi ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Mám Qtek 9110 a vše jede jak má. Musíš si stáhnout poslední verzy 2.6. Ta teprve jede na WM5 a vidí všechny instalované mapy. Ale uz se to tu řešilo. Tak si to zkus najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od gm
    Na Variu me nefungujee zadna smartmapa.Program nenacte zadnou mapu.Takze pod WM5 asi ne.
    Podpora Windows Mobile 5

    Pro uživatele s operačním systémem Windows Mobile 5 je připravena nová verze s pozměněnou registrací map.

    Postup aktualizace pro WM5:

    1. proveďte instalaci z původního instalačního CD
    2. přepište původní verzi aplikace (soubor smartnav.exe) novou verzí – ručně nebo pomocí dodaného instalátoru. Instalátor lze zde: www.pdamapy.cz/down/sm2/SMupdapp.exe
    soubor pro ruční přepsání potom zde: www.pdamapy.cz/down/sm2/smartnav26.zip
    3. novou verzi spusťte - zástupce by měl stále fungovat
    4. při prvním spuštění aplikace v seznamu Volba mapy... zobrazí všechny nainstalované mapy s červeným křížkem
    5. po zvolení libovolné mapy se zobrazí okno pro vložení nové registrace – okno obsahuje i ID zařízení, na jehož základě získáte nový registrační klíč
    6. v Samoobsluze na www.pdamapy.cz proveďte registraci uživatele a pomocí licenčního čísla zaregistrujte a posléze aktivujte produkt. Aktivací získáte jeden či více registračních klíče
    7. vygenerované klíče vepíšete v registračním okně (po zvolení odpovídající mapy). Je-li vše v pořádku, vypíše se informace o správné registraci.
    8. v případě balíčků více map se vkládá pouze jeden klíč k jedné z map
    9. v případě navigátoru je potřeba pro povolení hledání cest použít ještě jeden speciální registrační klíč v menu Mapa/Cesty....

    V případě problémů s on-line registrací směřujte prosím dotazy spolu s původním licenčním číslem a ID zařízení na pda@planstudio.cz.

    Kontakt: PLANstudio s.r.o., Štětkova 18, 140 00 Praha 4 – Nusle, tel.: +420 261 397 220
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Takze zvlast zadavat 20 klicu pro mapy a jeste jeden specialni klic aby to hledalo trasu ? Tady se snad nekdo zblaznil.

    Doufam ze tohle bude v pristi verzi vyresene a bude se zadavat maximalne 1 klic

    Navic je ta registrace zcela nefunkcni, protoze po zadanini libovolneho reg. cisla z krabice to napise ze to nenaslo vhodny produkt. Tudiz zustavam u 2.51, ktera neprudi s nesmyslnou registraci kazde polozky menu zvlast a hlavne jde aktivovat.


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od petr22
    Takze zvlast zadavat 20 klicu pro mapy a jeste jeden specialni klic aby to hledalo trasu ? Tady se snad nekdo zblaznil.
    Promiňte, ale Vám je asi zbytečné něco odpovídat...
    Již jsem vám jednou odpovídal, že klíč je maximálně jen jeden navíc - pro Navigátor. Ale to bych se opakoval ;-(((

    Pokud Vám nejde zaregistrovat Váš produkt, pravděpodobně se jedná o produkt, který již nemáme v ceníku a je nahrazen jiným. V takovém případě stačí zaslat seriové číslo spolu s ID zařízení na podporu pda@planstudio.cz a zpravidla obratem dostane registrační klíč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Driv se aktivolal jenom 1x Navigator, u 2.6 samotna aplikace, hledani cest, kazda mapa (8 kusu) zvlast, at pocitam jak pocitam porad vychazi 10 klicu, kdybych mel zvlast kupovane vsecky mapy tak snad 25. Pokud si nekoupim celou ceskou republiku turisticke mapy vsecky najednou, tak zadny balicek map nemam a musim instalovat vsecky mapy zvlast, kazdou s vlastni aktivaci. V predchozi verzi staci k instalaci SN uvedene na krabici zadane pri instalaci na PC, na PDA mapa funguje.

    Chapal bych to v pripade, ze se jedna zabraneni instalace tech map na ktere se cisla valeji po internetu, tudiz zabraneni instalace zadarmo. Nicmene tohle je jednoznacne chyba instalacniho programu, ktery vubec neoveruje produkt pri instalaci. Kdyby to juklo na net jestli nekdo nema registrovane SN, uplne by to stacilo a nemuselo by se na PDA proklikavat vsecky mapy a u kazde zadavat aktivaci zvlast.

    Pokud jde o registraci, rekl bych ze autoatlas CR, mapa Prahy a turisticke mapy jsou v ceniku. U vsech to pise "nenalezen vhodny produkt" Zadavam tam seriove cislo uvedene na kazde krabici. Na podporu jsem psal - zadna odpoved za 14 dni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od petr22
    Driv se aktivolal jenom 1x Navigator, u 2.6 samotna aplikace, hledani cest, kazda mapa (8 kusu) zvlast, at pocitam jak pocitam porad vychazi 10 klicu, kdybych mel zvlast kupovane vsecky mapy tak snad 25. Pokud si nekoupim celou ceskou republiku turisticke mapy vsecky najednou, tak zadny balicek map nemam a musim instalovat vsecky mapy zvlast, kazdou s vlastni aktivaci.
    Pokud mate balicek, jedna registrace otevre vsechny mapy z balicku. Nove je pouze nutne zadat jeste registraci pro hledani cest, ale jedna se jen o jedno cislo.

    Pravdu mate u map Standard - zde je potreba od verze 2.6 pro kazdou ziskat registracni klic. Opet - pokud byly mapy v balicku, staci jen jeden klic, pokud jste je kupoval samostatne, potom budete potrebovat tolik klicu, kolik mate samostane nakoupenych map.

    Citace Původně odesláno od petr22
    Pokud jde o registraci, rekl bych ze autoatlas CR, mapa Prahy a turisticke mapy jsou v ceniku. U vsech to pise "nenalezen vhodny produkt" Zadavam tam seriove cislo uvedene na kazde krabici. Na podporu jsem psal - zadna odpoved za 14 dni.
    Pokud jste psal na Aponii, tam bohuzel casto nereaguji, ale to nejsem schopen ovlivnit. Pokud jste psal na pda@planstudio.cz, tak vse resime obratem. Pokud se vyjimecne stane, ze neodpovime ci odpoved nedojde, staci dotaz zopakovat a vse okamzite napravime.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 17:11
  2. Pomalost vykreslování mapy Smartmaps na VGA
    Od grep30 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 23:01
  3. WM2005 1.50g
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 02:01
  4. Jde WM2005 do MDA1?
    Od unicos v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 21:33