Novii remote deluxe
Neviete niekto kde sa da stiahnut zadarmo Novii remote deluxe niekto tu pisal ze vie ako len nenapisal navod. diki moc
Můžeš ho stáhnout. Je to trial verze. Pokud chceš plnou verzi programu (legálně samozřejmě), musíš si ho koupit.
to tu asi vie kazdy,len by si mal asi citat pravidla webu!stiahnut mozes komercny soft zadarmo,len tak,ze vlastne stiahnes "warez" a to tu nie je dovolene!!!
To mi je jasne ze si ho mozem kupit ale ak niekto viete ako to ide zadara prosim napiste mi to na mail diki moc.
Mohl by mi někdo pomoci s nastavením, popřípadě hodit link, kde je to česky vysvětleno? Anglicky moc nevládnu. Děkuji předem.
Tak nastavení jsem zvládl i v english, ale mám jiný problém. Tím je stará televize od noname (?) výrobce, firmy HCM kdesi z Asie. Databáze IR kódů už uložená v programu se pochopitelně o televizích tohoto výrobce ani okrajově nezmiňuje. Nemáte náhodou někdo tuto televizi doma i s ovladačem? Já jí nekupoval novou, ovladač jsem nikdy neviděl... Ale pokud někdo naučil PDA z originálního ovladače HCM, mohl by mi nasdílet soubor s IR kódy přímo z PDA? Ještě mě napadlo, že jsem měl kdysi půjčený univerzální ovladač, na kterém stačilo mačkat pořád např. přidání hlasitosti, vysílač IR postupně "ladil" a až začala televize reagovat, ladění se zastavilo a ovladač byl nastaven na váš přístroj. Je takováto "ladící" funkce v programu NoviiRemote Deluxe?
Ahoj, funguje tohle i s BT? Resp. nejaka alternativa napr pro ovladani kompu necim jako je girder pro IR dalkove ovladani?
Stručný návod, převzato z nejmenovaného topicu.
Přidání zařízení které chceme ovládat
Menu > Options > Add new device > vybereme první možnost ze chceme zarízení z databáze a dáme next > vybereme typ zařízení > a značku a vybíráme z dalších moznosti jako 1,2.. co je k dispozici a zkoušíme klikat na test tlačítka pro tom stojíme blízko zařízení tak na 20cm aby jsme meli jistotu a ještě máme ir nasměrovaný na ir na příjmači kdyš zařízení reaguje kliknema ne next vybereme si skin a dma zas next az se dostanema na krok 6 vybereme zápožku a pojmenujeme zařízení a dame next a finish pak us si vybíráme ze záložek možností a ovládáme.
Když zarízení nereaguje na volbu z databáze.
zas menu >options > add new devices > ceate new codebase and learn it>next> sin>next vybereme zařízení >záložku popis a next tím máme ovladač bez nahraných príkazů dáme menu >options > setup vybereme námi pridane zarízení u ktereého nemáma príkazy a klikneme na relearn vybereme single mode a start learning klikneme na tlačítko u kterého chcema naskenovat príkaz priložíme dálkový ovladač od zařízení nasměrujeme oba ir porty na sebe a stiskneme odpovídající tlačítko a program vydá zvuk a vrátise zpet a tlacítko by se mělo obarvit takhle provedeme vsechny tlačítka které chcem a dáme done a mělo by to chodit.
Přidání zařízení které chceme ovládat
Menu > Options > Add new device > vybereme první možnost ze chceme zarízení z databáze a dáme next > vybereme typ zařízení > a značku a vybíráme z dalších moznosti jako 1,2.. co je k dispozici a zkoušíme klikat na test tlačítka pro tom stojíme blízko zařízení tak na 20cm aby jsme meli jistotu a ještě máme ir nasměrovaný na ir na příjmači kdyš zařízení reaguje kliknema ne next vybereme si skin a dma zas next az se dostanema na krok 6 vybereme zápožku a pojmenujeme zařízení a dame next a finish pak us si vybíráme ze záložek možností a ovládáme.
Když zarízení nereaguje na volbu z databáze.
zas menu >options > add new devices > ceate new codebase and learn it>next> sin>next vybereme zařízení >záložku popis a next tím máme ovladač bez nahraných príkazů dáme menu >options > setup vybereme námi pridane zarízení u ktereého nemáma príkazy a klikneme na relearn vybereme single mode a start learning klikneme na tlačítko u kterého chcema naskenovat príkaz priložíme dálkový ovladač od zařízení nasměrujeme oba ir porty na sebe a stiskneme odpovídající tlačítko a program vydá zvuk a vrátise zpet a tlacítko by se mělo obarvit takhle provedeme vsechny tlačítka které chcem a dáme done a mělo by to chodit.