Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Mohu to smazat? :-)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Nevim nekdo prosim, jestli mohu smazat tyto soubory ze sveho PDA FSC LOOX410, ktere se nachazeji v rootu?

    SML_Bluetooth
    SML_GeneralInfra
    SML_GeneralSerial

    Vsechny tyto soubory maji nulovou velikost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Já tam nic takového nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Není nic jednoduššího než (je) zazálohovat a vyzkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od neooo
    Není nic jednoduššího než (je) zazálohovat a vyzkoušet
    Tak to jsem provedl. Zalohoval, vymazal a .... spadlo to. Po smazani nesla synchronizace. Hlasil se jako novezarizeni. Takze prisla naradu obnova :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Inu, zvědavost se nevyplácí...

    Staré dobré pravidlo:
    Když nevím co je to za soubor, nemazat!!!

    Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Trainzak
    Inu, zvědavost se nevyplácí...

    Staré dobré pravidlo:
    Když nevím co je to za soubor, nemazat!!!

    Nevím stejně co by ti to dalo kdyby jsi je vymazal, vždyť mají nulovou velikost!
    ..oops.. tak to jsem zvědav kdy mé PDA klekne.. Když mám nějakej soubor (teda ne ve složce Windows) co nevím co je a nějak se mi nezdá tak ho normálně smažu.. co se může maximálně stát??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Hmmm, to je fakt, v nejhorším HRkneš A když se zadaří, tak bez zálohy To já zase mám pravidlo, že když něco funguje, tak v tom zbytečně nešťourám... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jumbo
    Hmmm, to je fakt, v nejhorším HRkneš A když se zadaří, tak bez zálohy To já zase mám pravidlo, že když něco funguje, tak v tom zbytečně nešťourám... :yes:
    ..tak tahle zásada nemá chybu ale mě se to pak v tom průzkumníku nelíbí!! Asi teda HRknu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak smazat Kontakty+Kalendář
    Od Petr36 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 20:40
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 09:12
  3. Vario-mohu ho nabíjet z nabíječky od GPS?
    Od tommm_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-09-2007, 17:01
  4. Mohu upgradovat Compaq AERO 2130 z WinCE 2.11 na WinCE 3.0?
    Od petrsiler v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 20:25