Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 73

Téma: Podrobná mapa Evropy

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    tak nám napiš jak se Ti to povedlo, vždyť mne to bude brzo čekat taky. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Je to jednoduché, stažená mapa je exe soubor, po jeho spuštění se mapa nainstaluje do příslušného adresáře na PC, takže při dalším spuštění již Mobile Manager o této mapě ví a volbou přidat /odebrat součást je možné zahájit přesun mapy na kartu. Nepříjemné je to, že to musí být stejná karta, kde je již DNVX nainstalovaný. Nelze tedy mít více map na různých kartách.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Nepříjemné je to, že to musí být stejná karta, kde je již DNVX nainstalovaný. Nelze tedy mít více map na různých kartách.
    Muzete pouzit vice ruznych SD karet. Neni problem. Po prve se u kazde karty vzdy musi provest "instalace" (a aktivace - pro stejne PDA ale o aktivacni pokusy neprichazite ani u vice SD karet). Priste uz pozuivate pirdat / odebrat.

    Zlepseni prace s mapami pripravujeme. Vicemene se nam schazi nekolik protichucnych pozadavku - rozdelit na mensi, spojit do vetsich. Priprava map na PC je take ve hre (ale asi ne se soucasnou licenci map + vyzaduje dost prace). Zkuste se prosim zamyslet, jak by to prislo Vam pohodlne, pokud by jste meli 1GB nebo dokonce jen 0,5GB kartu.

    Dekujeme za nazory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    ...Zlepseni prace s mapami pripravujeme... ...Zkuste se prosim zamyslet, jak by to prislo Vam pohodlne, pokud by jste meli 1GB nebo dokonce jen 0,5GB kartu....
    Dekujeme za nazory.
    512MB karta je zrovna můj případ :? Nemusím mít na kartě kompletní Evropu, ale pro mě osobně by stačilo mapy "rozdrobit" na menší kousky o velikosti asi našich krajů. Nebo ty současné rozdělit asi tak na 1/4.

    (jen pro splnění slibu, který jsem vám dal, na Qteku9000 zatím žádný prob s funkčností )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Pokud vyresite plynuly prechod mezi podrobnymi mapami pri trase pres vice statu, tak k soucasnemu stavu nemam vyhrady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to Telematix:
    a pokud k plynulému přechodu mezi podrobnými mapami přidáte i původně slibované TMC, nejlépe ve verzi RDS bude vám kdekdo tleskat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    to: Yankee.106

    Kolik že má mapa evropy? 3,2 GB? To si děláš legraci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Komplet instalacky, nainstalujes si pouze co potrebujes ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00124037_mapy_EetB.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 56.9 KB 
ID: 4100  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    ...Vicemene se nam schazi nekolik protichucnych pozadavku - rozdelit na mensi, spojit do vetsich. Priprava map na PC je take ve hre (ale asi ne se soucasnou licenci map + vyzaduje dost prace). Zkuste se prosim zamyslet, jak by to prislo Vam pohodlne, pokud by jste meli 1GB nebo dokonce jen 0,5GB kartu.

    Dekujeme za nazory.
    Budou vám určitě přicházet protichůdné návrhy. Majitelé menších karet budou chtít malé úseky map a majitelé pda, kteří mají slot CF i SD a vlastní do každého slotu 2GB kartu (tedy celkem 4GB), budou zcela jednoznačně preferovat jednu MegaMapu pochopitelně s plynulými přechody mezi státy. Dle mého soudu to má jediné řešení - kvalitní program na PC, který umožní každému nahrát do PDA to, co mu vyhovuje. Nejdále je na tom Mapsource od Garminu, který umí i to, že si vytvoříte trasu třeba i napříč celou Evropou a pak necháte do PDA nahrát jen mapy, kudy trasa prochází. Navíc lze zcela jednoduše odebírat/přibírat další úseky map ve velikosti zhruba okresů. Vím, že nebude jednoduché takový program na PC vytvořit, ale na druhou stranu by vás to vydělilo od srovnatelné konkurence, která také nemá nic pro práci s mapami na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Co treba udelat program kde si uzivatel vybere mapy ktere chce ty se slouci do jedne a ta se nahraje do pda... pokud soubory maji stejny format nemusel by to byt problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    TO Telematix

    Mam za sebou prvni tyden pouzivani Dynavixu v 1.5., asi 4.000 km po Rakousko - Nemecko - Polsko .... na MDA Vario to funguje
    - prepinani mezi mapami je hrozne... NEJDE ASPON NEMECKO dat do jedne mapy? Tam by snad licencni problem byt nemusel ... OPRAVDU by to hodne pomohlo
    - stavove radky jsou priserne male a spatne citelne .. pouzivam casto funkci cas prijezdu.. uvital bych moznost nastaveni velikosti pisma v radku

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Dá te mi sem někdo nějaké stažené obrázky z Evropské mapy nebo se bojíte posměchu?Jsem velice zvědav jak vypadá ta podrobnost a na stránkách Dynavixu je leda Česko!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Hod sem adresu s cislem popisnym, ktera te zajima ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    I.
    Gutersloh ,Altedeutscher Hof Beckord,Německo

    II.
    Arce ,Via Forno Vecchio,Itálie

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Neni preklep v te nemecke ulici? Italii nemam nainstalovanou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin Nuvi 250 - firmware a mapa střední Evropy
    Od MrPierc_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-10-2011, 16:48
  2. PLANstudio - podrobná mapa ČR 1:10.000-40.000
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 14:30
  3. Mapa Evropy pro oziho
    Od bugrcz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 09:29
  4. Podrobná mapa ČR ??? (Ne navigace)
    Od marek pavelec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 10:22
  5. mapa evropy
    Od JirkaF_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 21:10