Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: MDA II - jak do něj dostat novou ROM

  1. #1
    petrx
    Guest

    jak prosím dostanu novou romku da MDA II?Já do mojeho VARIA ji nahrál v pohodě ale sem ji nemužu zaboha dostat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    U každého zařízení je to jinak.
    Doporočuji si prostudovat toto a mnoho dalšího. Vše potřebné najdeš na tomto webu pomocí této funkce. :yes:
    ROMky (03, 03SE, 05) seženeš po registraci tady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    petrx
    Guest

    ja všechno chápu ale potřebuju ho jenom odemknout protože ho ráno vracím.Moc prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jak odemknout? Co odemknout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    petrx
    Guest

    při nahráváni ROMky to píše - ERROR 120:COUNTRY id ERROR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    To je to co říkám. Nejdřív si prostuduj toto. Na konci je popsáno přesně to co hledáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    petrx
    Guest

    dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Předpokládám, že máš T-Mobile. Musíš postupně v ER Editu otevřít všechny tři .nbf soubory, tedy ROM, ExtROM i radio a změnit v nich operátora. Nezapomenout uložit. :yes:

    Dej vědět, jestli se podařilo. Jo a pokud máš ICQ, tak přez něj je to rychlejší (ty rady) Pokud nemáš, tak doporučuji založit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    petrx
    Guest

    tak to nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    petrx
    Guest

    ty na ICQ nejses?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od osch
    ...toto...
    OT: Smarjaozef, to jeste nekdo pouziva? Vzdyt je to uz vic jak rok a pul stary!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ale je to základ flashování MDA II. Nic lépe a srozumitelněji napsáno jsem do dnes nenašel. Je však pravda, že jsem po přečtení toho návodu a následném prvním vlastním flashnutí už nic jiného ani nehledal. TAkže DÍKY za něj :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kam s novou mapou?
    Od slay_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 22:05
  2. Jak dostat klasické programy z PC dostat do PDA?
    Od Honza Cech v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 21:31
  3. upozornění na novou zprávu v ICQ
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 14:44
  4. Co je s novou kuchyni?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-03-2004, 07:58