Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prosím o detailní pomoc při nastavení WAPu u MDA II s operátorem Eurotel

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    5

    Žádám nějakého majitele MDA II se SIM od EUROTELu, nejlépe paušální služby o detailní pomoc při vytváření WAPového připojení. Lámu si s tím hlavu již asi 3 týdny a stále bez výsledku.
    Děkuji předem za ochotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    5

    Právě, že v manuálu je, že by to mělo zvládat, potom zde je přímo originální nastavení WAPu pro T-Mobile, ale když mám Eurotel, tak mi je k ničemu a ručně se mi to nastavení nechce podařit. Připojí se, ale ve WAP BROWSERU se žádná stránka nenačte. Nebo že by to byla chyba jenom toho programu? Je free ze slunečnice..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    mno, tak s timhle ti neporadim, ja to zkousel a nejak mi to neslo tak sem si nastavil GPRS a litam pres to... stejne na WAPu toho moc neni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    5

    GPRS mi běhá naprosto v pořádku. Přes MDA II píšu i právě teď tento příspěvek, jen bych rád měl ten WAP pro možnost hraní jedné hry, protože bratranec jí hrozně žere, tak že by si mohl hrát na MDAčku, ale nejde to...;(
    A navíc mě to prostě SE*E, že mi to nejde takovou dobu nastavit...GRRRR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jestlize se dobre pamatuju, tak na mDA II se dostanete na wap, kdyz je v URL protokol wsp//.
    Takze napriklad wsp://wap
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od DJ GLADIATOR
    Žádám nějakého majitele MDA II se SIM od EUROTELu, nejlépe paušální služby o detailní pomoc při vytváření WAPového připojení. Lámu si s tím hlavu již asi 3 týdny a stále bez výsledku.
    Děkuji předem za ochotu.
    Zkuste tohle:

    Vyberte Start > Nastavení > Připojení > Připojení
    Vyberte záložku Pokročilé nastavení
    Vyberte Vybrat připojení
    Vyberte Nové
    Zadejte název nastavení: ET GPRS WAP
    Vyberte záložku Modem
    Vyberte Nové
    Zadejte název připojení: ET GPRS WAP
    Vyberte modem: Mobilní připojení (GPRS)
    Vyberte Další
    Název přístupového bodu: wap
    Vyberte Další
    Uživatel: eurotel
    Heslo: wap
    Doména: nevyplňujte
    Vyberte Dokončit
    Vyberte záložku Proxy server
    Tato síť je připojena k internetu: zaškrtněte
    K připojení na internet použít proxy: zaškrtněte
    Proxy server: nevyplňujte
    Vyberte Pokročilé
    HTTP: nevyplňujte
    WAP: 160.218.160.218:9201
    Zabez. WAP: nevyplňujte
    Socks: nevyplňujte
    Vyberte OK (v pravém horním rohu)
    Vyberte OK (v pravém horním rohu)
    K připojení na internet použít: ET GPRS WAP
    Vyberte OK (v pravém horním rohu)
    Vyberte OK (v pravém horním rohu)

    Vyberte Start > Internet Explorer
    Zadejte adresu wsp(nebo http?)://wap.eurotel.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosím POMOC
    Od tweil_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 16:07
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 16:50
  3. prosim pomoc s gps
    Od daimond_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 20:59
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 05:18