Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Poraďte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    21

    V současnosti mám iPaq 3870 s paměťovou kartou 128 MB. Uvažuji o mobilu, který by s PDA komunikoval(bluetooth). Existují ale zařízení, která umí to samé co PPC a telefon dohromady. Mám poměrně velkou sbírku softwaru a zvykl jsem si dostatek místa v paměti. Je na trhu zařízení, které mi nahradí iPaq a telefon, poběží tam programy, dají se na něm poslouchat MP3 ve sluchátkách a má dostatečmnou paměť (případně i rozšiřitelnou)?Doporučte!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pocket PC Phone Edition zarizeni jsou plnohodnotna Pocket PC zarizeni navic s integrovanym GSM modulem. Co se tyka aplikaci, tak nani zadny problem, co fungovalo na iPAQu bude na 99.99% fungovat i na Phone Edition. U nas se da koupit vice mene jen Eurotel DataPhone a T-Mobile MDA. Eurotel na to pece uplne, ale T-Mobile se trochu snazi (ale jen skutecne trosicku) o podporu. Pokud se zpravy, ze T-Mobile nabidne zdarma upgrade na Windows 2003, tak by stalo za to premyslet o vyhodne koupi MDA, ted se snad prodava za min jak 10k korun. Pokud jste ji jeste necetl, prectete si recezni XDA, tam je plno zajimavych informaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    21

    Recenzi na XDA jsem si právě přečetl. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Jsem uživatelem pristroje MDA a jsem s nim plne spokojen.:yes: Jsou veci, ktere by se dali vylepsit jiz v zakladu, ale temer vse se da vyresit softwarove.
    Pouze zakladni pamet 32MB by mohla byt vetsi.
    Horsi je opravdu pristup T-mobile k reseni problemu, ktery tyto zarizeni provazel. ( Tak jak bylo na techto strankach nekolikrat uvedeno, samovolne se vypinala telefonni cast, tzn. vse se tvarilo, ze je v poradku, ale nedalo se dovolat ani poslat SMS. Vse alespon u mne vyresil update radiove cast (udajne jsem tim ale prisel o zaruku).
    Pokud bych se opet rozhodoval co koupit, opet bych sahl po MDA.:yes:

    Míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Take jsem si nedavno koupil MDA. T-Mobile za 14000 s DPH, ale zato bez upsani se na dva roky. Nechal jsem si jej odblokovat (14 dni ( ) a pouzivam ET DataNonstop. Maximalni spokojenost. Pamet 32 MB neni moc, ale da se to resit pridavnou kartou MMC/SD a vsechny aplikace instalovat na kartu. Zatim jsem nezaznameal zadny HW problem. Co me tedy hodne irituje je, ze T-Mobile nema jediny update (Ostatne jako Eurotel). Nejak se mi nechce prijit o zaruku instalaci O2 updatu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co se typa updatu, tak pokud nemate primy kontakt na p. Hajka (tiskovy mluvci T-Mobile), tak se ani nenamahejte posilat na nejakou neurcitou adresu sve dotazy. Ja to nedavno zkusil potreti, a podle vseho i naposledy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    27

    Taky mám MDA T-Mobile a doporučuju !!!
    S T-Mobile mám lepší zkušenosti, odpovědi na mail mi chodí do 24 hod. přímo od info@t-mobile.cz
    A tvrdí, že příslušenství i upgrade PPC2003 mají v jednání :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. poradte PDA s GPS
    Od nailer_ce4you v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-06-2008, 10:01
  2. poradte ..
    Od hustler_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 10:20