..tlačítko Tools/Nastavení na liště (modrá ikonka se skříženým klíčem a kladivem) - zaškrtnout Hide offline/Skrýt offline..
..tlačítko Tools/Nastavení na liště (modrá ikonka se skříženým klíčem a kladivem) - zaškrtnout Hide offline/Skrýt offline..
Měl bych dotaz. Jak teď nedávno ICQ drobnou úpravou protokolu na chvilku vyřadila ze hry většinu konkurenčních IM, tak byl vydán nový plugin pro ICQ. Chtěl bych se zeptat, protože tipuju že starší nefunguje, jestli neplánujete překlad tohoto pluginu(já vím, funguje i anglický, ale ten "český" přeci jen lépe. Mnoo, a popřípadně, čím se dělá takové překládání? (software myslím, tohle je mi na hony vzdálené, ano, jsem lamka)
![]()
Tak o te chybe se uz diskutovalo zde
Samozrejme, ze cestina funguje dal - aneb tohle je cestina PROGRAMU a nikoliv PLUGINU/PROTOKOLU - ten na to nema vliv(zas tak moc (s troskou nadsazky GGM)). Takze v klidu pouzij tuhle cestinu.
A co se tyce prekladani - bez urazky - nechci se te nijak dotknout, ale pokud jsi polozil takovyhle dotaz, tak to radsi vubec neres a zapomen na toV tomto pripade se nejedna o upravu zadne dll knihovny ala hexa souboru ap. ale o obycejny text, jeste navic velmi prehledne napsany editovatelny o obycejnym "notepadem"
(cimz samozrejme nechci "potapece" nijak shazovat, nebot jak jsem uz nekolikrat rikal - odvedl dobrou praci
)
Kato.. díkes etě jednou moc za podporu.. ale tolik chvály si snad ani nezasloužim.. je to o tom jen si najít malou chvilku času a pak se podělit s ostatními....a navíc jak si už řekl.. je to jen texťák..
![]()
Mnoo, úplně blbej nejsem, ale lepší je se zeptat. Samozřejmě, notepad sem zkoušel, ale vyšla jen hatmatilka, ale už tušim, kde je problém. Chtěl sem se ujistit, ten komentář se mi zdál poněkud nevhodný![]()
Nebuj, o to problému jsem tu četl (i diskuzi tady), sám ho také řešil (mj. se svojí milovanou miriam) jenže překlad se týká i pluginů, které byly rovněž přeloženy, a právě když tam nahraju anglické do česky přeloženého programu, blbne toNe tak, že by to bylo nefunkční, ale jak to říct, poněkud rozházené. Můžu hodit screen. Chjoo, tak se jen ptám, jestli v případě volného času se chystá přeložení toho upravedného pluginu, nic víc
22.2. edited: Uff, už je mi to jasné, něco mi blbo na pc, v eploreru se jako texťák otevřel korektně, zajímavé. Nicméně jak jsem prohlížel ty překlady, tak to kódování 1250 je přímo v programu a ne plufinu, což jsem špatně povhopil, to zpřeházené přežiju, tu žádost beru zpět. Díkes za trpělivostJinak překlad nemá chybu
![]()
Neviem ako sa to mohlo stať že som takú banalitu prehliadol, ale aj tak dík. :-)
glogloman: diky za tu cestinu pro Mchat ! Dobra prace... btw k ty mature z cestiny - me to ceka za tejden a mam z toho klepec uplne nejvetsiale doufam ze to dam (sorry za OT)
![]()
Cabik,nikdy sem zadnyho klienta nepouzival,takze jak poznam kterou cestinu stahnout.V polozce about se pise akorat mChat 2.1bo1.Dik
Tak stáhni tu první češtinu a pak estli máš v mChatu nějaké pluginy tak to je počeštění těch pluginů..![]()
Cau, nejde stáhnout čestina pro mchat ani jiné pugins ("The page cannot be found"). Kde jinde ji mohu najít?
To bude tím, že jsem kdysi poprosil Moderátora sekce, aby odstranil ty staré soubory, ale odkazy tam na ně zůsatly..:? Jinak ale poslední dva soubory (kompletní češtiny v ZIPu, pro dva různé buildy) stáhnout lze.. Raději sem ale znovu tu češtinu pro mChat 2.0 build 14 přiložim..
Jinak je již ke stažení verze 2.1 build 02 - zde.. Tuto verzi jsem ale již nepřekládal, protože nyní používám Agile Messenger (pro který jsem také udělal češtinu), ale tato poslední čeština by měla přeložit většinu textů i v novějších verzích..![]()
děkuji, děkuji, děkuji, funguje jak má. Dobrá práce.![]()
Zdravim, mel bych dotaz. Pokud to zde jiz je, tak mne prosim nekamenujte, nenasel sem to :-( Nejak se mi v mChatu nenacitaji kontakty ( mam Artemis ) se serverem se ovsem spoji, protoze mne vykopne z PC. Diky za jakoukoliv radu, ktera mi pomuze. Jinak preju vsem pekneho silvestra.
Uz sem to vyresil.