Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Upgrade 5.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Tak jsem si upgradoval verzi 5.0 na 5.2 a jsem mírně rozčarován. Asi se neorientuju v nastavení, ale nějak se mi ztratila volba plánování trasy v úvodní obrazovce, to nemluvím o tom, že česká lokalizace je v trapu. Co je tedy pozitivního pro českého uživatele na verzi 5.2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    To je hodně divný,já jsem to udělal již dávno a vše zůstalo,teda krom počátečního obrázku při spouštění programu...Odkud jsi si ten upgrade stahoval,ze stránek Navigonu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jo a možná to je že musíš do nastavení a změníš z továrního na rozšířené a uložíš to,myslím že to bude ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Dík za rady, vyzkouším to.
    Upgrade jsem stahoval ze stránek Navigonu, postupoval jsem podle návodu, který je součástí tohoto upgrade, protože nejsem žádný počítačový mág, kterému je všechno jasné na první pohled.
    Ta čeština tam bude taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jo počkej,kapku jem se překouknul. Stáhni si upgrade na 5.1 Tam je čeština,vše maká rychleji a nepadá to. 5.2 jsem také zkoušel a pak jsem jí odmáznul.Ta je zřejmě jen pro Anglicky a Německy mluvící státy.A hlavně nic nového nepřináší,snad jen odstraňuje nějaké problémi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Tak plánování trasy už tam je, fakt je potřeba změnit nastavení na extended.
    Ale co ta čeština? Ta se nastavovala při první instalaci, teď nevím, jak ji tam dostat. Mně angličtina zas až tak nevadí, ale občas si PDA půjčuje pár kamarádů, kteří by mohli mít problém, už proto, že jsou na české instrukce zvyklí ze dřívějška. A je to pohodlnější i pro mě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    To martinhamr:
    Odpověděl´s rychleji než jsem provedl změnu nastavení. Takže jít jen do 5.1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jestli umíš dobře Anglicky,tak stáhni 5,2 a tam je v zipu přibalenej návod co to vlastně vylepšuje.Mrkni se prosímtě na to a řekni o co v té 5.2 jde.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Jestli umím dobře, nemůžu posoudit, ale zazipován ja tam návod na instalaci, který je velice precizní a pak tři řádky o vylepšeních:
    - podpora Windows Mobile 5.0
    - podpora čtvercového zobrazení (rozlišení 240 x 240 pixelů)
    - optimalizace nejrůznějších vylepšení
    Takhle to tam stojí, doufám že překlad není moc blbě.

    Hledal jsem i popis verze 5.2 na stránkách Navigonu, ale bohužel jsem na žádné informace nanarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A co toto :

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    A vo tom to je.
    Bod Changes and Improvements jsou právě ty změny a vylepšení.
    Zbytek je návod na instalaci. Aspoň si to tak myslím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsem dnes dostal e-mail od team.mda@seznam.cz

    Zde udávám text:

    Dobrý den,v nabídce přibyl Update na SW NAVIGON 5 a to na verzi 5.2
    dále pak nová mapa pro TomTom navigator 5 a to PL,CZ,SK,HU mapa potěší zejména
    majitele menších paměťových karet(kteří nechtějí zabírat místo na kratě mapou 632 - 405MB)
    velikost map.balíčku PL,CR,HU,SK je 50MB navíc mapa ČR obsahuje i nejaké změny.

    Vysvětlí mi někdo jak je to stím 5,2 upgradem?


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    Bude asi nejlepší zeptat se těch,co ti to napsali.Tady nebude to správný místo.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    V 5,2 je podle mne nějaké vylepšení na Widows mobile 5 .A ještě navíc Anglicky nebo Německy.Nechápu proč to rozesílají.ten dotaz byl položen kdyby náhodou někdo věděl něco co já ne.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    V 5,2 je podle mne nějaké vylepšení na Widdows mobile 5 .A ještě navíc Anglicky nebo Německy.Nechápu proč to rozesílají.ten dotaz byl položen kdyby náhodou někdo věděl něco co já ne.:?
    rekl bych ze s teto adresy chodi nabidka na nelegalni sw...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. upgrade WM 5.0 na 6.0 (6.1)
    Od jacobsen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 18:06
  2. Upgrade na WM 6
    Od paveldvorak v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 15:27
  3. Upgrade na 420
    Od Richardo_Da_Force v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 07:26
  4. Upgrade
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 17:21