Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Jaké máte zkušenosti s wifi na těchto PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Pouzivam jej doma ve spojeni s Asus 500g a CDMA a nemuzu si stezovat, ze zacatku jsem mel sice trochu problemy to nastavit, ale ted jede vse prefektne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jelikoz N500 zadne WiFi nema, tak tezko s nim muze mit nekdo nejake zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    Přesně tak. Tejden nastavování s routerem a teď to jede. I když někdy při surfování se to sekne, stačí odpojit připojit k Wifi a pak to zase chvilku jede.
    Zdá se, že neumí 128 šifrování, ale jenom 64. Jinak se nepodaří získat ze serveru IP adresu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Za tu N500 se všem omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Sice provozuji WiFi na 718tce, ale principielně je to stejné. Jako managera i pro tu 520tku doporučuji WiFi Companion. Stačí mi zapnout WiFi a do 4s brouzdám po netu bez mačkání a nastavování čehokoliv. Protějškem je Asus WL-500g deluxe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Přesně tak ze začátku jsme s tím taky bojoval ale po pár dnech se to nějak záhadně připojilo a makalo to bez problémů. V práci přes zeď vzdálenost cca 10m na Asus WL500g 1Mb linka a doma přes USB WiFi Micronet přes dvě zdi bez problémů takže max. spokojenost ani jsem tak dobrý výkon neočekával. Mimochodem v bytě chytám z venku tři sítě s úrovní signálu kolem 20% z toho o dvou vím že mají vysílač kolem 300m daleko, tu třetí vůbec neznám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Kde bych sehnal ten WiFi Companion?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    První odkaz po zadání názvu do vyhledávače GOOGLE :

    http://www.socketcom.com/product/SW1221-596.asp

    Je to placené, ale v porovnání s PocketWinc či Hitchhiker nesrovnatelně lepší.
    Tedy toť můj subjektivní pocit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Proc neco kupovat, manazera tam mate jiz predinstalovaneho , viz FSC Connect
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    pslany: Ono jde o to, co umí I pro dřevo do lesa mohu jet s trakařem a řezat jednoruční pilou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    No nechapu, co muzu vic potrebovat, kliknu na pripojit a mam pripojeno
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Nekdo holt na kaceni vanocniho stromku o prumeru kmene 7 cm holt vyjizdi v obrnenem transporetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    S747N : Inu, kdyby se potřeboval připojovat jen na jednom místě, tak by mi to stačilo, ale když potřebuji i jinde, tak tohle uvítám... Navíc jen neznalý kácí stromy s průměrem 7cm. Nevím, na co Ti budou :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    waffen
    Guest

    Muzete me nekdo poradit,doma PC pripojuju na net pres T_Mobile 4G,mam ho skoro pernamentne pripojene a chtel bych si pripojit PPC pres wifi a nevim jakej vyrobek do PC koupit,stacil by treba-ASUS WL-167g WiFi mini USB-?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  2. Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 07:55
  3. Zkušenosti s LOOX N500 GPS?
    Od stiti v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 232
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 18:05
  4. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55