Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Windows Mobile 5.0 Developer Resource Kit - balíček pro vývojáře

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, me pripada jako velka nevyhoda, ze v #develop nelze developit v C/C++..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    já bych o to visual studio zájem měl.Teď ještě budu testovat jak to jde v Delphi,tak uvidím.Jen je škoda že není třeba trial VS ke stažení,že se to musí objednávat na DVD..ale úplně ideální by bylo,kdyby nasadili politku jako Borland u zmiňovaných Delphi,pro nekomerční využití zdarma .Případně sem koukal na tu licenci pro školy za nějakých 1500 nebo kolik to bych taky překousl kdyby to šlo i pro studenty,ale 10000 už opravnu ne,zas takový zájem o sebevzdělávání nemám) .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Za tohle me nekamenujte - vazne to nesleduju, ale mam za to, ze nejnovejsi VS snad ma nejake ty free verze, ne?! Tusim ze jsou to nejake Start edice nebo tak neco (ale v tomhle nejsem kovanej, tak to berte prosim s rezervou )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    to sice ma,ale bohuzel nejdou v tom vyvijet aplikace pro PPC..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takze tady je odpoved od Michala Jurka - cloveka primo z MS

    "DVD s trialy se dalo objednat zde http://msdn.microsoft.cz/webcasts/ zdarma a ted to jde za postovne a balne (cca 80 kc) na Softmailu. Pokud by jich nekdo chtel vic, muze napsat nekomu do MS - dodame.
    "

    Takze staci napsat do SoftMailu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    tak jsem tam zkusil opoledne napsat,uvidíme...kdyby to ale nevyšlo, dávat 400 za to DVD MS se mi moc nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Tak včera sem to objednal,dneska to přišlo za 99kč.Pomalu se v tom snažím rozkoukat :-).Je to 180 denní trial verze VS 2005 Team suite,je tam i SQL server enterprise a nějaký ty express edice VS.Jo a nějaké prezentace na dané téma :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vyborne, jsem rad, ze to vyslo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Díky za radu,a musím přiznat že se s tím může něco srovnávat jen horko těžko...samozřejmě tomu odpovídá i cena licence :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano, VS.NET je drazsi (i kdyz se daji sehnat levne licence treba pro studenty nebo v ramci MSDN predplatneho, kdyz jste profesionalni vyvojar), ale je to spicka mezi vyvojovymi nastroji. Sice na par musek urcite narazite, no ale co je dokonale
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Jde z toho balíku nějak získat například soubor
    Microsoft.WindowsMobile.Status.dll
    a přidat ho do SharpDevelop stejně jako knihovny z Compact Framework ?
    Tipuju že by mohl být v
    Windows Mobile 5.0 SDK for Pocket PC.msi
    ale to mi nejde nainstalovat, protože řve že nemám VS 2005
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zkus to jen rozbalit:
    msiexec /a "name of msi file"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Děkuji Samane, rozbalil sem to.
    Ale myslel jsem, že ji přidám do SharpDevelopu stejně jako ty dll z Compact Framework, ale to bohužel nejde. (přidat referenci -> prohlížeč NET assembly)

    Jde tedy nějak donutit SharpDevelop k použití tříd mimo Compact Framework?
    např.: Microsoft.WindowsMobile.Status

    edit: tak se mi to nakonec povedlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 18:35
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50