Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: MMS problém....nelze poslat ani přijmout

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Můžete mi někdo poradit,jak mám nastavit MMS.... Už jsem volal i na Eurotel a posílali mi nastavovací mail a porad nic.... Už si rvu vlasy,protoze se mi nechce behat nekam a reklamovat ho.... Na ET mi rekli,ze to muze byt vadou sofwaru.... Uz jsem z toho na vetvi.... Mate nekdo ET a fungujici MMS?

    Verze ROM 5.1.70.14406

    Snad nekdo mate stejnou a funguje to..Uz si nevim rady... Volnou pamet mam 12Mb... Pry to chce min.4Mb,tak jsem vse soupnul na pametovku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    121

    Co takhle napsat stroj?

    Jistě. Na MDA II přeflešnuté na WM2003SE ano (po dvou dnech zlobení jsem zjistil, že nemám aktivované MMS od ET, ačkoliv jsem si myslel, že mám) a na Motorole MPX200 (ve stavu po koupi) také.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Will má tuším Qtek 8310.

    Zkus podle toho, ale nezkoušel jsem. Jen jsem to tam nabouchal, aby to vypadalo

    http://www.qtek8310.euweb.cz/Nastaveni.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Ještě než jsem začal dávat zvuky na pam.kartu,stalo se mi něco podobného.MMS mi Qtek přijal,ale neodevřel jí,kvůli nedostatku paměti.Nevím,zda je to tento případ.


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Jo...Qtek 8310...Ale ani po nastaveni a uvolneni pameti porad nic.... Ma nekdo ET a muze mi vypsat nastaveni....MMS GPRS a uplne vsechno aktivovany mam.....Uz jsem volal na ET asi 10krat... Vidim to bohuzel na reklamaci... Zkuste mi sem kdyztak napsat to fungujici nastaveni pro eurotel,obcas i Eurotel posila bludy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Na reklamaci to určitě není. Tobě ještě neodešla žádná MMS, nebo jen přestaly chodit ? Zkoušel jsi nastavit to přímo dle jejich návodu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Mám ten stejnej problém ale u OSKARA, vždy při odesílání mi to hodí že prej málo místa a mám přitom volnejch 14M (všechen soft na 1GB kartě). Jsem ale LAMA a určitě jsem to blbě nastavil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Aha...ono se to asi kouse s nastaveniWAPu.... Udelal jsem Master reset a napsal tam nastaveni jen pro MMS.... Ted posilat jdou...ale jak pridam wap,tak je hotovo....Je to zahada....Zkusim si jeste pohrat s tim nastavenim...PS...Dik za to nastaveni....Ten soumen na data lince mi rekl spatne cislo misto 8002 mi rekl 8080....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Pokud to hlásí,že je málo místa,je to třeba vzít vážně a napřed uvolnit paměť.
    Já jsem se nechtěl s tím nastavováním zržovat,tak jsem zašel do Eurotelu a technik mi to nastavil.Od té doby nemám problém.Já to mám do Eurotelu 200m.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    To Crapper: Taky jsem Lama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Chce to min 4Mb volny pameti...Ale nekdo uz vymyslel patch,kterym se to da obejit a snizit min. na 1MB.....myslim ale ze to neni treba,protoze,stejne vsechno instaluju na pametovku a Qtek bez pametovky je nepouzitelnej,protoze tam clovek nic neda.... Uz funguje i wap... Takze no problem... To je dneska ale krasnej den... Po dlouhy dobe nevolam infolinku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    MMS moc nevyužívám, od čeho je tam e-mailový klient. Setkal jsem se ale s tím, že když jsem byl připojen k noťasu USB kabelem, nešly mi MMS odesílat. Když jsem jej odpojil, odešly v pohodě :O .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Právě si na to kápnul :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Chci podekovat vsem,co se zucastnili.....usetrili jste mi spoustu problemu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 10:03
  2. E-TEN servis - kam poslat zařízení?
    Od Carbourator v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 09:05
  3. nelze poslat SMS
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 19:20
  4. problem .. nelze odstranit soubor
    Od sifon_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 06:18
  5. Problem s Activesync 4.x nelze nic instalovat
    Od Camell_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 20:26