Hodite sem foto?
Dik.![]()
Hodite sem foto?
Dik.![]()
Tady to máš.
Konektor je bohužel jen no name - profi Neutrik byl použit k jiným sluchátkům a zatím nebyl čas koupit jiný a vyměnit ho.
Dotaz: U mych kossek (nebyly nejak drahe, cca za 700,-) se zacal mrvit kabel a posuvny ovladac hlsitosti. Takze jak to tady ctu, tak je muzu zanest do te libuse (to bych asi mel skoro za rohem) a oni mi je za dve kila vymeni (zarucak nemam) a to i kdyz jsem si je kupoval v czechcomputeru?
jo, na akukolvek zavadu)
Treba kdyz ti sluchatka prejede autobus tak by ti je meli dat do kupy:yes:
Pro typickeho Cecha by mohl vyvstat problem:
Jak moc zbytku sluchatek (v %) se musi donest na vymenu?
ANEB jak z jednech sluchatek vykouzlit dvoje fungl nove.
Neni mi zcela jasne, jak se jim to vyplaci. Kvalitu vyrobku si ohlidaji, ale treba ty kabliky se poskodi stejne. Tech 200,- by to asi pokrylo, ale kdyz ony /potvory/ vymeni skoro vsechno, co je "jete".
Ne meli, oni je DAJI do kupy a jeste kompletne zrenovuji.Původně odesláno od ElSoft
To je cena tech sluchatek tak "premrstena", ze tam maji tolik "vaty"?
Nejak mi to nedava smysl.
Smekam pred takovou politikou.
No, maji na tom silene moc "vaty"...
Pocitam ze pri danem objemu vyroby je cena jednech Kossu Porta Pro tak nekde kolem 300-400 Kc (a to mozna prehanim...a cena vyvoje se za tech 23 let, co jsou vyrabeny, se uz davno zaplatila), takze si pri te cene mohou dovolit na to dat dozivotni zaruku s tim, ze 2 roky opravy poskytuji zdarma a pak za 200 je jejich renovace, kde ten kabel a vymena molitanu se tim skvele zaplati... Excesy jako zlomene sluchatka jsou castecne ztratove, ale zase pokud se z tech pochroumanych neco da znovu pouzit, tak to urcite pouziji...
Holt, maji to skvele vymyslene...
a rozhodne, hore uvedene extremy nie su na dennodennom poriadku. Malokto vobec vie, ze aj v takom stave si moze dovolit poslat sluchatka na opravu(ak vobec vedia, ze existuje a na co sa vztahuje dozivotna zaruka)![]()
Na vsechny druhy poskozeni... Viz here...
Kde presne je ten servis v Libusi - u toho clanku je adresa na nekde v Podoli (mapa)
Rek bych, ze nekdo myslel tu kancelar Eurostaru:
Sluchátka také můžete doručit do naší Pražské kanceláře a my je pro vás servis zprostředkujeme. Adresa kanceláře je:
Eurostar Ostrava s.r.o.
Areál Vodní stavby Praha a.s., Budova A2
Dobronická 635
148 25 Praha 4
tel. 261 112 901
Coz podle mapy odpovida Libusi...![]()
Vata je vata, ale na druhou stranu - sluchatka od jinych vyrobcu v podobne cenove hladine jsou zvukove jinde a pokud se nalomi kablik => bastl.
Proste tohle je priklad dobre firemni taktiky.
Ted po zmene ceny jsem je na netu videl i za neco kolem 1200.
BTW: kdyby Telekoumaci prisli na to, ze takovouhle podnikatelskou taktikou by ziskali tak 300% soucasnych zisku, to by se to surfovalo.
Jsem uz "trochu" mimo tema, ale firma, ktera principielne vytvari na.rane zakazniky a jeste profituje ...:O
1.100,- Kč s DPH, slušná cena, ne?
V tom případě je nejlepší nakoupit na www.sluchatka.net, kde jsou sice sluchátka o něco dražší, ale po nahlášení výše uvedené ceny Vám je prodají za nahlášenou cenu, dostanete navíc bonus 50 Kč a ještě bude doprava zadarmo.
To se už určite vyplatí!![]()