Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Kompatibilní ICQ klient "Prelude"

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    : není tu nikdo kdo by dokázal pomoct? Mám nastavený ID na ICQ,ale nemám status v menu, setkal se s tím někdo?
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    napiš sem laskavě co máš za stroj,jestli máš to Prelude na kartě,jakou verzi atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Nevím proč se mi nezobrazil můj podpis
    Mám Qtek 9100, zkoušel jsem Prelude 0.5.5 a teď mám ještě starší verzi 0.5.4 a obě dělaj to samé.
    Prelude mám nainstalované přímo v systému ne na kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    SEŠ VE ŠPATNÉM CHLÍVKU,s Qtekem 9100 běž do HTC Pocket PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    SEŠ VE ŠPATNÉM CHLÍVKU,s Qtekem 9100 běž do HTC Pocket PC
    Nechtel bych Vas nejak opravovat,ale Vas offtopic,vlastne uz dva jsou uplne k nicemu. Kdyby jste tady na foru brouzdal taky jinde nez ve svem SmartPhone, tak by jste vedel, ze diskuze o prelude je presmerovana sem, nehlede na to ze zde odpovidaji lidi co maj HTC PPC.
    Timto zadam moderatora o smazani predchozich offtopicu(jelikoz nic neresili a porusujou pravidla fora)

    ...a opet zadam navstevniky o pomoc s nezobrazujicim statusem u prelude na mem Qtek 9100
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od AlienSmidy
    Nevím proč se mi nezobrazil můj podpis
    Mám Qtek 9100, zkoušel jsem Prelude 0.5.5 a teď mám ještě starší verzi 0.5.4 a obě dělaj to samé.
    Prelude mám nainstalované přímo v systému ne na kartě.
    Uz jak jsem videl prilozeny obrazek mi bylo vsechno jasny, musis jit s verzi jeste dolu, ja jsem mel ten samy problem na MDAIII a WM5, nakonec jsem skoncil na verzi 0.4.6 a ta jede OK, dokonce je primo ke stazeni v tomhle vlaknu a je i CZ. Snad to pomuze i tobe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Díky funguje to!!!super, je me mrzi, že musím mít MDA zaplí, jinak nevím,že mi nikdo píše, o ou se ozývá jen když je MDA zapnuté.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Morange - nový kecálek s dalšíma funkcema ( Email , RSS, web storage ) - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=24346&fi=0#1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Prelude se mi libi ale nedochazi me zpravy z Mirandy a to je jaksi blbeeeee kdyz mam vlastni pack ktery maji nekteri lide kolem me a hodne dalsich ma ruzne dalsi MirandaPacky (
    Ma nekdo jinou zkusenost? Mam iPAQ 514 - navic pri pripojeni pres GPRS to dost pada , EDGE jede v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Posledni dobou mam problemy se s Prelude pripojit na ICQ (Vodafone). Obcas se to povede. Mate nekdo podobny problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Ju připojuju se k poslednímu příspěvku.
    ...sice uz tak často ICQ na mobilu nepotřebuju ale dokáže me to pěkně nakrknout, když se nemůžu připojit v případě nutnosti.:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Tak jsem zkousel prelude(posledni verze s MSN) na HP 514 a poprve se mi v klidu pripojil, jenze potom, co jsem omylem stiskl cerveny telefonek(odpojeni dat) jakykoliv pokus o pripojeni skoncil u finfing host nebo neco takoveho, proste uz se nepripojim, nemel nekdo podobny problem a k nemu nejake reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    mně vždycky pomohl restart přístroje...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Je E-TEN kompatibilni s AV rozhranim Nokia 2,5 mm ??
    Od jardith v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 08:50
  2. Prelude nefunguje?
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 19:53
  3. Prelude a Qip na HTC S310
    Od zizizuzi v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 00:56
  4. Prelude ICQ
    Od Standa_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 10:02