nakonec někdo naťuknul, že šance tu je: map&guide truck navigator, dá se to vygooglit. Akorát výšky a tonáže jsou snad jen v DE a FR.Původně odesláno od pepa.b
nakonec někdo naťuknul, že šance tu je: map&guide truck navigator, dá se to vygooglit. Akorát výšky a tonáže jsou snad jen v DE a FR.Původně odesláno od pepa.b
Tenhle soft snad radši ani nezkoušet...Původně odesláno od PedroKV
Zkoušel jsem se zeptat asi před dvěma měsíci v Aponii i (BOR) a tady přikládám odpověď...." Dobrý den,
S přidáním oblíbených bodů s nízkým podjezdem problém není. Můžete si tuto kategorii vytvořit, přiřadit k ní ikonku, nastavit si varování.
Z hlediska algoritmu výpočtu trasy ale není možnost, jak tyto body zohlednit (automaticky), jelikož nejsou vázané na konkrétní úseky silnic (z databázového hlediska).
Jako možnost, i když ne zcela komfortní vidím:
- Uložení těchto bodů
- Vypočtení trasy
- Po výpočtu dát hledat tuto kategorii oblíbených bodů kolem trasy, resp. si je nechat zobrazit nad mapou.
- Pokud budou nějaké body z této kategorie nalezeny podél trasy (resp. na trase), vložit do trasy průjezdní bod, aby toto místo objel.
Vyhledání oblíbených bodů podél trasy bude k dispozici ve verzi 2.5. Její vydání je naplánováno na 31.10.2007."
Což je ti třeba ve městě na nic.![]()
![]()
Nevím kde bydlíš,ale jako řidič osobáku značky s max.povolenou výškou ignoruješ,respektive nevnímáš.Ale tady není řeč jen o dálnicích a hlavních tazích.Každej kamion nejezdí jen z cargo terminálu na terminál.Plánování trasy "nákladní vůz"zohledňuje jen max.povolenou rychlost (80km/h) při počítání optimální trasy,ale už ne nic jinýhoPůvodně odesláno od martinhamr
.
Koukám že jsem zde byl nějak zbytečně pichlavej.Tak to berte s humorem.Ale při pohledu na mapu navigace,u mě konkrétně Navigon.Tak tam vlastně ani nejsou vykreslené mosty.Ta silnice jde pořád dál,a nikdo nepozná jestli jede po silnici nebo mostu.Leda že ta silnice vede přes modrou plochu.