Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: České fonty napravující chyby v zobrazení češtiny

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    pomohli v mobipockete a velmi diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    25

    Nejsou to náhodou normální české fonty z PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Jsou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Dá se Mobipocket nastavit tak, abych mohl stránky posouvat (listovat) prstem? Jako to má třeba PIEplus?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    je neaky slovnik pre anglicky WM 2003 ktory by mi opravoval chyby v slovenskom/ceskom jazyku? tak ako to robi klasicky windowsacky word
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    THX za radu a fonty, pomohli a fungujou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    mam spv m700 wm5, no ani za toho certa neviem najst zlozku windows ) neviem kde mam ulozit tie fonty poradi niekto?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud použiješ File Explorer, tak je ve složce My Device. To snad nejde přehlédnout.
    V Total Commanderu (v PDA) by to mělo být hned zobrazeno - pro jistotu klikni na \ , nahoře vedle příkazového řádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    jedla_ce4you
    Guest

    Zdravim,
    mam HTC S730, fonty jsem nahral do fonts a v iSilo se po restartu telefonu fonty objevi, bohuzel se nastaveni fontu neudrzi a skoci tam zpet prvni font, coz je courier, ale timto fontem se text stejne nezobrazi. Nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    2

    dik za fonty, spokojnost

    jedla: zrovna isilo mi diakritiku kodovalo korektne, stacilo nastavit v options vo file format - decoding na ansi central europe a bez problemov ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    confiG_ce4you
    Guest

    Prosím pomoc Ne teď vážne. Pouzívám iPAQ hw6915. Nakopíroval jsem fonty a přesto nezobrazují programy na čtení ě, č, ř. Fakt už nevím co mám dělat Může to být tím že mám anglickou verzi WM5?
    Edit: Tak proste v Mobipocketu jsem to nerozjel ani pres externi soubor jenz "aktivuje" fonty. Presel jsem tedy na Haali Reader a tam v Options - File Format - Encodin, tam staci najit ANSI - Central Europe a vse funguje krasne jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Fonty jsou znovu nahrány na server.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Instalace češtiny
    Od Václav_V v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2010, 17:11
  2. HTC ereader a české fonty
    Od SG_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 19:36
  3. ukládání češtiny v rtf na WM2003
    Od maro123 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 15:14
  4. Úvodní obrazovka češtiny
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 09:47
  5. chyby??
    Od gedik_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2002, 07:11