Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Baterky a Ipaq5400

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    25

    Nemám ipaq dlouho a nejsem zrovna vynikající uživatel, ale zarazilo mne, že pokud se Ipaqu vybijí byterie tak dojde ke ztátě dat. Toto se mi několikrát stalo, protože jsem měl kapacitu baterie na 20% a jelikož jsem nebyl v dosahu dobíječky, tak se mi přes noc vybil - přesto že jsem ho nepoužíval. Mám nastavené připomínky úkolů, kalendáře apod. A tak se pravidelně zapínal a po 5 minutách nečinnosti usínal.... až se vybil. Připadá mi to divné že nevydrží ani přes noc. Pordíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nenapsal jste sice, jaky typ presne mate, nicmene iPAQy vetsinou nemaji zvlastni zalozni baterii, maji pouze baterii hlavni, a SW se staraji o to, aby k podobnym situacim jako je uplne vycerpani baterie nedochazelo. Operacni pamet je vetsinou SDRAM, takze kdyz dojde k vypadku proudu, pamet se smaze.

    Pokud se Vam kazdych 5 minut zapne, tak doporucuji vypnout podsviceni a nastavit minimalni timeout pro automaticke vypnuti. Ale i tak je to divne (kuprikladu proc se ukoly pripominaji i v noci?).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    25

    OK děkuji mám Ipaq 5450, zarazi mne proc tedy v menu POWER mám stav 2 baterií hlavní a záložní, to je jen virtuální zobrazení jedné baterky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha. Jelikoz ma h5450 vymenitelnou baterii, tak musi mit zalozni baterii separatne. Nicmene ta skutecne moc nevydrzi... Ale kdyz je hlavni baterka vybita, tak uz by se to nemelo zapnout... Zkusil bych zazalohovat , HW reset a zkusit bez aplikaci. Muze to byt i zavada backup bateky, kdo vi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Podobny problem jsem mel po update na PPC2003. Stacilo dle predchozi rady vypnout podsviceni a nastavit minimalni timeout pro automaticke vypnuti a vse se probralo a zacalo fungovat tak jak ma.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2003
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Mira
    Podobny problem jsem mel po update na PPC2003. Stacilo dle predchozi rady vypnout podsviceni a nastavit minimalni timeout pro automaticke vypnuti a vse se probralo a zacalo fungovat tak jak ma.

    Mira
    Ty uz mas upgrade na PPC2003 pro H5450 ? Objednavals z U.S. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Uz jsme se vrati zpet k PPC2002.
    Na update PPC2003 jsem vyuzil odkaz na techto strankach, ale update je urcen pouze pro XDA/MDA.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. n30 Vymena baterky
    Od bero v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 08:55
  2. vytahnuti baterky z Acer n50 = HR?
    Od cubas_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 16:26
  3. Bez baterky s napajanim?
    Od atsip_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 16:11
  4. Ipaq5400 - ?
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-01-2004, 08:28
  5. Test baterky
    Od Pet_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 15:05