Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Repligo (hromadna konverze souboru?)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Protoze tady neni zadne samostane tema o programu Repligo, tak ho zakladam! Zajima me, jestli jde v tomto programu na PC delat hromadnou konverzi souboru? Diky za odp!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Repligo používám již 4 roky. Na desktopu hodí do nástrojové lišty Repligo ikonu a jedním klikem to blafne cokoliv do formátu pro čtení v Repligu, včetně internetovývh stránek pro čtení offline. Lze samozřejmě zvolit kam se budou přeblafnutý soubory automaticky ukládat. PDA nemusí být přitom zapnuté, synchronizace proběhne po zasunutí do kolíbky sama. Kam se hrabe Adobe pro ppc Pro konverzi pdf a wordu je třeba postupovat jako při tisku, akorát vybereš tiskárnu Repligo, je tam neboj. A ono se to šoupne do stenýho předvolenýho souboru. Hodně štěstí, nemá to chybu:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Samo :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Repligo používám již 4 roky. Na desktopu hodí do nástrojové lišty Repligo ikonu a jedním klikem to blafne cokoliv do formátu pro čtení v Repligu, včetně internetovývh stránek pro čtení offline. Lze samozřejmě zvolit kam se budou přeblafnutý soubory automaticky ukládat. PDA nemusí být přitom zapnuté, synchronizace proběhne po zasunutí do kolíbky sama. Kam se hrabe Adobe pro ppc Pro konverzi pdf a wordu je třeba postupovat jako při tisku, akorát vybereš tiskárnu Repligo, je tam neboj. A ono se to šoupne do stenýho předvolenýho souboru. Hodně štěstí, nemá to chybu:yes:
    Dekuji za vyklad, nebylo ho ale treba :-), slo me jen o tu hromadnou konverzi, to znamena, ze bych si oznacil treba 10 doc a treba 5 xls souboru a chtel bych je prevest vsechny naraz, jde neco takoveho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A v čem je problém?
    Nastavím si defaultní tiskárnu na Repligo a pak v průzkumníku vyberu 10 wordů, dám pravé tlačítko a Tisk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jo jo, Repligo je skvely SW, jen jsem si ted u nekterych dokumentu vsiml, ze NEKONVERTUJE ve Wordu tabulky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Zajimalo by me jestli jde v repligu kopirovat (oznacovat) text?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Nikdo nevi?! :?:

    Smazana zbytecna citace!Necituj predesly prispevek,jeste ke vsemu svuj!Az nekdo bude vedet odpovi!Je vikend,lidi je tu malo! duffioso
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    kopirovat (oznacovat) text jde. V RepliGo označíš a kopíruješ třeba do Wordu.
    Používám - je to skvělý prográmek - žádný pdf, html, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pepa7
    kopirovat (oznacovat) text jde. V RepliGo označíš a kopíruješ třeba do Wordu.
    Používám - je to skvělý prográmek - žádný pdf, html, ...
    Supr, stacilo kouknout do menu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Ahoj! Taky používám Repligo ke spokojenosti už několik let, ale nastal trochu problém. Nejde mi převádět dokumenty pdf. Dám tisknout, soubor se nějak konvertuje, ale do zařízení se nic nepřidá. Už se neukáže ten dotaz, kam to stáhnout. Bohužel, to stejné se objevilo u nově nainstalovaných Office 2007. Zkoušel jsem to i nějak přeinstalovat, ale pořád žádná změna.
    EDIT: tak pomohla přeinstalace
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    40


    Kde sa dá zohnať ten Repligo?
    Našiel som iba stránku www.cerience.com, je to ono?
    V tomto fóre sa bavíte o tom programe zadarmo, alebo Repligo Pro?
    Z tej stránky sa mi to nepodarilo stiahnuť, vyplnil som platformu a klikol 'submit', ale potom sa mi zobrazilo 'you have typed an incorrect address in you browser'.
    Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    tiez mam repligo uz mnoho let, a kde ho zohnat? jednoducho si ho kupit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hromadná instalace souborů .cab
    Od macula_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 09:40
  2. Hromadná konverze MPG do PDA
    Od Toksa v sekci Multimédia
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 12:42