Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Úprava ROM pro češtinu u h2210

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    Nemáte někdo už upravenou verzi ROMu abych dostal do h2210 češtinu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Man, jestli se neco chces psat tak si zmen predmet topicu (!!), protoze, takhle nekdo stezi pozna co se pod 2x otazniky skryva!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč upravovat ROM? Tohle není MDA. Čestina se tam rovnou nainstaluje - je na CD, které by mělo být u PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Proč upravovat ROM? Tohle není MDA. Čestina se tam rovnou nainstaluje - je na CD, které by mělo být u PDA.
    No jenže já jsem koupil IPAQa už jetýho, nic u něj není a má celej německej systém, který potřebuju počeštit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    No, s němčinou asi lokalizace neběhaj, řekl bych ...
    Musíš tam pravděpodobně nejdříve dostat EN systém a pak teprve lokalizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    HP kdysi vydal pro h2210 update ROM na 1.10. Takze si to stahni a budes mit aspon anglicky.. Cestinu treba od SS..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Saman
    HP kdysi vydal pro h2210 update ROM na 1.10. Takze si to stahni a budes mit aspon anglicky.. Cestinu treba od SS..
    No to jsem už udělal, ale slyšel jsem že prej musím ten anglickej ROM nějak občůrat abych tam pak dostal češtinu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    EN ROM nepůjde flashnout přes GER ROM bez úpravy myslím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    EN ROM nepůjde flashnout přes GER ROM bez úpravy myslím ...
    Právě jsem tady hledal někoho kdo to už má upravený
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pavlucha pravdepodobe mysli CID lock, ktery je na HTC zarizenich. iPAQ to spis nema..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Inu, v prve rade - zmena jazyka je nelegalni (na rozdil od warez jsem ale rozhodl, ze to tu bude tolerovano). Za druhe - prijdete o zaruku (pokud jeste je). Za treti - vse delate na vlastni riziko. Vzdy existuje moznost, ze se update nepovede a pak mate smulu.

    Pokud s tim pocitate, zkuste tohle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    zkoušel jsem dnes dostat do IPAQa ten anglickej ROM a mám problém-jazyk se mi povedlo přepsat, takže už to při instalaci neřve, ale v tom návodu, který jsi mi poslal je napsaný tohle:
    Look for 'ENG-1.01.01-794a'. 'ENG' is the language string and '794a' is the checksum.

    No a já tam mám v HEX editoru místo ENG-1.01.01-794a tohle: ENG-1.10.07-9568 a nevím co mám místo 9568 napsat, takže mi to pak při instalaci ROMu vyhodí tohle:
    The ROM image file to be used for the update is corrupt. Download the correct ROM update and try again.

    No a nevím jestli je teď chyba v tom, že jsem tam nic nepřepsal a nechal jsem tam 9568 nebo jestli to nějak pozná, že jsem se v tom hrabal a nechce mě to pustit dál (angličtině moc nerozumím a ten můj překlad není na 100%)....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC Touch HD - Kde sehnat češtinu?
    Od hlinax v sekci Touch HD
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 09:33
  2. XT9 - kdo dokáže dodat češtinu?
    Od jeenik_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 10:29
  3. Jakou češtinu do Artemise?
    Od BUXXX_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 08:00
  4. Potřebuji češtinu do MDA I
    Od italjet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 15:52
  5. Umí TomTom kompletní češtinu?
    Od JoKa_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 09:44