Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 48

Téma: SPB Backup

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nojo, ale když nemám ROM, a momentálně ani kartu, tak sem zazálohoval do RAM a pak do PC, přišel HR a mě to nešlo vyvolat, ale už sem si s tim poradil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    1. Na WM 5.0 můžete zálohovat pouze ROM. Pokud zálohujete pro případ HR nebo jiných problémů do ROM, tak o ni automaticky při HR nebo poruše přijdete.
    Protoze mi ted jiz nekolikrat Sunnysosft BM rozhodil cestinu po zalohovani na MDA Variu a dokonce nekolikrat zamrzl, vyzkousel jsem zatim trial SPB Backup. Zatim vypada, ze beha bezproblemove, ale musim to jeste poradne vyzkouset.
    Byl jsem zvykly si zalohovat i nektera data z SD karty (moje tabulky, hesla, nastaveni map ...). Koukal jsem v nastaveni SPB, ten neumoznuje zalohovat soubory z SD karty. Je to tak, nebo se mylim ????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    bohužel to opravdu nejde a je to škoda, třeba se toho dočkámé v nějaké další verzi.
    na druhou stranu si zálohu stejně ukládam na kartu, takže pokud by se s ní něco stalo, tak bych o ty data přišel stejně
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No to samozrejem ano, ale ja mam nektere svoje tabulky XLS a uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem si je premazal starsi verzi z PC (je to moje blbost) a pak jsme vyuzil zalohu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dnes byla uvolnena verze 1.5...

    http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Zdravím všechny. Nějak mě pořád uniká logika zálohování. Je fajn, že Spb Back-up 1:5 zálohuje i kartu, ale back-up ukládá opět na kartu. Co kdy dojde např. k vymazání dat s karty (jak se mi už jednou stalo). Je možné bezpečně vytvořenou zálohu přetáhnout do PC a zálohy uchovávat tam ? A k čemu slouží desktopová utilita SpB Backup Unpack ? Je třeba na PC zazipované soubory rozbalit ? Prošel sem i manuál, ale nic podrobnějšího o smyslu tohoto zařízení se nedozvěděl.

    Díky za odpovědi
    Stále ještě začátečník Ivan

    P.S. Jinak souhlasím, že je SpB Backup skvělý program, a zatím mě v trial verzi bezpečně funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    SPB Backup Unpack slouží k rozbalení archivu, který ti vytvořil Backup. Tedy například potřebuješ ze zálohy vytáhnout pouze určité soubory, tak si v PC přes ten SPB Backup Unpack rozbalíš tu zálohu a soubory si z ní vezmeš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Hikoki
    Je možné bezpečně vytvořenou zálohu přetáhnout do PC a zálohy uchovávat tam ? A k čemu slouží desktopová utilita SpB Backup Unpack ? Je třeba na PC zazipované soubory rozbalit ?
    1. Ano
    2. viz předchozí příspěvek (unpack=rozbalování)
    3. většinou ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Díky moc za rychlé odpovědi. Už mi to je docela jasné.
    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Přece jen ještě přidám dotaz. Jsa poučen, udělal jsem si zálohu celého zařízení a pro jistotu přetáhl na PC. Co čert nechtěl, ještě ten den sem nějakým freewarem rozhodil svůj loox, že sem chtě, nechtě musel do původního nastavení. Byl jsem klidný, poněvadž sem spoléhal na zálohu na PC.( kartu sem před tím formátoval, takže tam záloha už nebyla). Když sem chtěl složku Backup přetáhnou zpět do zařízení, dostával sem hlášku: "nelze kopírovat, nemůže najít složku..."nebo tak dotnějak. Prostě sem tam nijak nemohl dostat. Co sem dělal špatně? Resp. co sem měl udělat?
    Omlouvám se za triviální dotaz a děkuju za odpověď.

    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A ve slozce backup mas co? Jaky soubor(y)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Jestli dobře rozumím, tak ve složce Backup jsem měl systémová data, dokumenty adt. Udělal sem tzv.Full Backup zařízení. Kartu sem vymazal a naformátoval a zařízení sem vrátil do pův.nastavení. Pak sem nainstaloval lokalizaci a zkusil použít Backup, který byl na PC. A to mě nešlo. Nevím, jestli sem ho neměl rozalit a postupně vracet do PDA. To by ale bylo dost pracné, a ne tak elegantní.
    Díky za odpovědi

    Ivan, Loox C55O
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Prostě udělej Hard Reset a pak tam (bez lokalizace) nakopči někam tu zálohu a spust to
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jojo spustit z karty restore a je to hotovy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Pro zacatecnika: vim, ze diskuze uz davno probehla, ale pro ujasneni - provedu zalohu a exe soubor si pretahnu do PC a po pripadnem hard resetu nahraju zpet do PDA - napr. do my documents, spustim a tim bych se mel dostat do puvodniho stavu? Mam Asus 525
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PIM Backup
    Od Vita_Megane v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 12:47
  2. SPB Backup
    Od Thomson_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 07:36
  3. Backup
    Od cinko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2006, 21:19
  4. FSC Backup
    Od adamekma v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-09-2004, 13:29