Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Jak kompletně odstranit původní rom u Dataphonu III

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Mám problém s touto věcí pořád mi tam zůstávají nějaká nastavení atd tak ybch se chtěl zeptat zdali pak na to něco neexistuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    :O jak ti tam muze neco zustat?ty jsi snad flashoval,ne?potom bys tam nemel mit po starem systemu ani znamky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    flešoval ale wm05 po sobě vždy něco nechají a to mě dost s*re páč tam pak nemůžu narvat jiný OS, takhle zkoušel jsem tam dát portaci z wiZARDA ALE ZŮSTALI MI TAM JEŠTĚ nějaké věci po starých wm05 portovaných pro mdaII a upravené pro MDAIII
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    njn,to jsou ty vase pokusy s WM5,na masinkach,pro ktery nejsou primarne urceny a tudis ani poradne vyladeny:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    ale když mě to dělá i u 2003se náhodou ty wm05 v mda III šlapu krásně a hlavně nemám problém s baterii
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    no neni to tim,ze mas odstranenou storage?
    jaky jsi mel problem s baterkou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no a jak to udělat tak aby se to komplet odstranilo???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    zkus poslat sz nekomu,kdo s WM5 uz laboruje delsi dobu...musi se urcite zase ta storage vytvorit,i kdyz neni dulezita!!!ale jak to bohuzel nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    v tom případě díkky, nějak to zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    nemas za co....s nicim jsem nepomohl!!!!bohuzel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Podle toho, co pises, taks akorat neudalal pod WM5 HR...
    A co se tyce Extrom pri downgrade zpet k WM2k3SE - k tomu bude neco ve stylu HimaDocTool - pro BA se to bude jmenovat nejak obdobne..
    Tak edit - za dobu, co tohle pisu, tak jsem mrknul na wiki BA - hned na uvodni strance je odkaz - copak vy lidi fakt neumite vubec cist? :?
    Ja teda anglicky neumim, ale na to, abych si prelozil http://wiki.xda-developers.com/index..._Downgrade_WM5 to bohate staci.. Mno a jak se tak divam, tak je tam primo soubor BA WM5 Downgrade pack.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    wow no nekecej jak jinak myslíš že bych downgradowal když už chceš bejt chytrej strávil jsem za poslední 3 dny na techto stránkach hafo casu...ale prostě jsem to nenašel nic o tomto mém problému omlouvám se jestli jsem to přehlíd. jinak ten downgrade je super:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od Kato
    copak vy lidi fakt neumite vubec cist?[/URL]
    no me to nevadi,protoze opravdu cist neumim,jen ty male broucky co jim rikate vsichni pismenka,odhaduju,ale nekdo se muze treba urazit!:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Dobrý den

    Zakoupil jsem si MDA III s nainstalovaným systémem WM5. Jelikož systém nepracuje zrovna spolehlivě a je dost pomalý, rád bych provedl downgrade dle výše uvedeného linku. Chtěl bych se Vás zeptat, jakou verzi WM2k3se mi doporučíte případně kde najdu nejaktuálnější verze WM2k3se.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Presne o 3 prispevky vyse najdes to, co hledas....Nic aktualnejsiho neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak kompletně vyčistit MDA2
    Od gooorila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 21:25
  2. Koupím krabici od Dataphonu III
    Od B@st@rRRd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 15:10
  3. původní 2002
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 08:15
  4. Puvodni T-mobile ROM
    Od koko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 29-06-2004, 10:49