Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: O 10 Mb více rom v MDA

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Našel jsem tento program, který po zpuštění zformátuje rom
    "Zruší" Extended_ROM (10,7MB v MDAIII) a její velikost se přidělí ke složce Storage.

    Zkoušel jsem na MDAIII a funguje.

    Zálohujte si ale předtím vše co máte v Storage ať nemusíte znovu vše instalovat! A caby z Extended_ROM - některé se můžou hodit

    Program se neinstaluje jen nakopírovat do nějaké složky a spustit. Zadáte velikost, kterou chcete Extended_ROM ponechat min 112 kb. SR. Nakopírovat zpět co jste měly v Storage a hotovo.

    Na vlastní nebezpečí :!: HR jsem zatím nezkoušel
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Nic bych za to nedal, že je tahle utilitka pro WM 5. Pro WM2003SE je extrom důležitá, neboť se z ní po HR instalují přidané aplikace a lokalizace :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    To je otázka, jestli používáte automatickou instalaci s ExtROM, třeba u Compactu, vzhledem k tomu, že se zatím nedá rozumně editovat, tak většinou bývá na nic, takže popravdě ExtROM vůbec nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od daww
    Nic bych za to nedal, že je tahle utilitka pro WM 5. Pro WM2003SE je extrom důležitá, neboť se z ní po HR instalují přidané aplikace a lokalizace :?
    Jak často děláš HR? že potřebuješ mít instalačky stále v MDA sebou.

    Mám MDAIII 2003SE
    Po HR jsem stejně zrušil automatickou instalaci a obnovuji ze zálohy.
    A další použitelná paměť na MDA se hodí vždycky.
    Stejně polovina ťech cabů je mi u oskara k ničemu nebo je nepotřebuji. (Růžová telefonní klávesnice, Různá Tmobile nastavení, Fotku o příchozích hovorů, Java, Lokalizace,...)

    Ty Caby z extrom jsem si před touto úpravou zazálohoval přes xda-developers_Unlocker.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tak tak... korektní, navíc když už tak použitelné CABy z ExtROMu mám na SD, takže většinou po HR právě instaluji s SD. A i když jsem měl TMo, tak mi ty jejich pitomý dodělávky, co zbytečně žraly pamět, akorát vadili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od pekro
    Po HR jsem stejně zrušil automatickou instalaci a obnovuji ze zálohy.
    No podle mne je lepší nová instalace než záloha. Se zálohou se ti vrátí í špína, kdežto nová instalačka je nová . Na druhou stranu se musí zase všechno nastavovat. I přesto preferuju extrom, aspoň pro základní programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Mám udělanou zálohu cca 3 měsíce starou.
    Udělanou po HR a instalaci všeho potřebného (takže bez smetí)
    Po HR potom vždy použiji tuto zálohu a mám zase čisté Mda se všemi programi.

    Mimo tuto zálohu samozřejmě zálohuji také pravidelně, ale tu (čistou) zálohu mám pořád uloženou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Jo tak, v tom případě se tě špína netýká .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    71

    Zkoušel už někdo tohle udělátko na Compactu ? ... :-) ... tam by se pár mega navíc vždycky hodilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Na MDAc to podle mě nepojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    71

    jak nečekané :-( ... tak schválně najde se nějaký obětní beránek, kterej to vyzkouší ???? :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    A co na Variu? Jak to bude popřípadě s návratem do původního stavu při reklamaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Prave jsem to zkousel na MDAc a nic proste to hodi chybu a nic se nestane... je to skoda protoze by se mi celkem dost hodilo nejaky misto navic a ext... rom mam zalohovanou a setejne kdyz z ni neco pouziju tak to jsou max 3 soubory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tohle je aplikace dělaná čistě na HTC BlueAngel, tedy u nás MDAIII a Dataphone III, na jiných strojích vám to zkrátka nepojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    nevite nekdo jestli neco takovyho existuje i pro MDAc?? docela by se mi hodilo par mega mista!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jde zobrazit více map?
    Od ZED_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2010, 16:40
  2. C# - více formulářů
    Od Heretic_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 11:56
  3. SD 1GB a více do MDA Compakt
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 25-06-2006, 12:00
  4. Synchronizace s vice nez 2 PC
    Od David79 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 15:54