Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: IP telefonie na MDA Vario,Wizard a ostatních Omapech na 195MHz ??? ANO !!!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Po neúspěchu se Skype jsem se dostal ke službě 802.vox, něco jako Skype , ale pro volání i mimo internet mnohem levnější , navíc dostanete přidělené číslo - české , které funguje jako pevná linka - ven i "dovnitř" . ... ale to není zas až tak důležité . Přes tuhle službu jsem se dopracoval k prográmku SJlabs který nejenže funguje pod WM5 ale ve 100% kvalitě běží i pod "slabými" procesory Omap 195MHz !!!! Tím také docházím k přesvědčení že po doladění programu pro Skype poběží také , nejedná se o problém s "nestíháním" procesoru ohledně kodovani ale chyba je pravděpodobně v programu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Při IPTelefonii pomáhá někdy také změna nastavení priority audia.
    Lze to programem : <a href="http://www.gb-soft.cz/XDAII//products.htm" >GB-SOFT GPRS & Audio Tweak (v19.12.2005)</a>, ale chce to laborovat (kámoš to rozjel na prioritu 20 nebo 17)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    SJphone makal i bez tohohle tweaku na 100% , na Skype pro zmenu nepomohl ani trochu , zatim ho vubec tedy nepouzivam .... Dobry bude asi pro Skype na zarizenich s Xscale kde funguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Skype uz na svych strankach nabizi TOHLE...je to pro low CPU
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    To je ale nepouzitelne na Omapech :-( Dalsi pokus - SJphone beha bez problemu i pres EDGE !! (zkouseno u ET) , Skype na tom samem miste (pres notebook) fungoval napul - ja slysel - druha strana nic , ale SJphone a vox fungoval na obe strany :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    A pres samotny gprs asi ne, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    gprs samozrejme ne a edge musi byt opravdu "dobre" bezici .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Losos
    Přes tuhle službu jsem se dopracoval k prográmku SJlabs který nejenže funguje pod WM5 ale ve 100% kvalitě běží i pod "slabými" procesory Omap 195MHz
    ... rovněž viz zde. V době, kdy jsem to zkoušel já, mě nešlo přijmout příchozí hovor (SJphone v.1.60 for PPC2003 build 303c).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Vazeni, muzete mi rict zda to umi pouzivat adresar v variu jak pro odchozi tak i prichozi hovory? Pokud ano, tak by to bylo super, jinak zase vedeni a rucni synchronizace dalsiho adresare
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Prijmuti hovoru tim zpusobem jak pises vyreseno neni - ale jednoducha pomoc :-) V options si muzes napamovat HW cufliky - samozrejme i na prijeti hovoru , takze hovor prijimas navolenym tlacitkem ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jasně. Super by bylo kdyby to chodilo i v SJphone. Autoři slibovali update.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Jak je to s tim adresarem? Spolupracuje nejak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Nacist lze , ale funguje jen pro volani , pro prijem ne .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    voip aplikace pro WM O5 je zde http://www.woize.com/pocketwoize.php, podle xda-develop funguje i na variu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mda Vario,HTC Wizard
    Od lukasqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 11:18
  2. HTC Wizard (MDA Vario) - WM 6.1 CZ by Jimm98y
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 123
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 23:12
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 22:37
  4. Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 19:17
  5. Wizard, Qtek, Vario - s wi-fi g
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 20:33