Tak jsem se pri cteni tehle dikuse docela pobavil. Moje n30 zatim okostovala jen poradnej kopanec - vypadla mi zruky a ja ji ve snaze zmirnit jeji pad nohou kopnul pres celou 7 metru dlouhou mistnost![]()
Tak jsem se pri cteni tehle dikuse docela pobavil. Moje n30 zatim okostovala jen poradnej kopanec - vypadla mi zruky a ja ji ve snaze zmirnit jeji pad nohou kopnul pres celou 7 metru dlouhou mistnost![]()
Taky se přidám se svou příhodou.
Zastavím u benzinky na D1 (někde před Prahou) Vylezu z auta a jdu do shopu. Tu si uvědomím že můj milášek zůstal v držáku a tak se pro něj raději vrátím. Vytahuju ho jen tak, nataženej přes sedačku a jelikož spěchám beru to s otočkou a najednou vidím, jak letí vzduchem cca 4m daleko.
Bohužel jsem PDA neměl nárazuvzdorný (vsadím se že ani vodotěsný) a za prasklý displej jsem vyplázl něco kolem 4000,-
![]()
Mno vzhledem k tomu ze PDA sou bez pohyblivejch casti tak elektronika vydrzi hodne ... bohuzel displaye si mysleji neco jineho, ale jakmile se ropzjedou pdacka s OLED tak to uz budu opravdu neznicitelny masinky ( a hlavne ta vydrz baterky bude lepsi) .... jinak osobne pdacko chovam stale jako v perince, jeste neupadl, darilo se mi to i u telefonu, ale pak mi jednou osklive spadnul a uz se to snim vezlo... behem jednoho dne sem snim asi 3x riznul o zem, nastesti 7650 byla velice bytelna.