Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: konverze nesložitého xp software na platformu ce 5.0

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    poskytuje někdo takovéto služby?

    díky za odpověď

    herbert.beranek@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Asi by to chtelo presnejsi popis - pokud chcete, napiste sem podrobnosti - o jaky prohram se jedna, nebo jak je slozity.

    Ale prepsat jde skoro vsechno
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Fakt? A co takový velice jednoduchý Mtran. Ten mi PDA moc chybí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    MTran je ten prekladac?
    Nicmene bych mel asi dodat. Prepsat jde skoro vsechno, ale zalezi na tom, kolik jste schopen vy a ostatni do toho investovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zkus něco nadhodit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    TO RStein : A ja bych mel dotaz, potreboval bych udelat programek, podle mne jednoduchy.
    V TT pouzivam vlastni POI.DAT pro CZ, takze kdyz jedu v CZ, prejmenuji puvodni POI.DAT na POITT.DAT a POICZ.DAT na POI.DAT a teprve pak spustim TT
    Popkud jedu mimo CZ, postupuji naopak.
    Cili moje predstava : udelat si 2 ikno ve Wisbaru TTCZ a TT
    TTCZ provede - pokud existuje POICZ.DAT, tak prejmenuje POI.DAT na POITT.DAT a POICZ.DAT na POI.DAT, pokud ne tak pokacuje a spusti TT
    TT- to same ale kontrola na POITT.DAT

    Delam to rucne, nerikam ze by to byla nejak extra drina a ztrata casu, ale proste by se mi to takhle libilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Na to je zbytecny psat aplikaci. To jednoduse zaridi CMD a BAT file...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To SAMAN : ja jsem zkousel BAT, ale na PDA mi to nejak nefunguje, dle hesla "Chytremu napovez, hloupeho trkni", netrknul by jsi mi .....
    Na PC bych ta BATEm vyresil, ale na PDA to neumim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Pocket Console podporuje klasicky cmd a .bat skripty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To Macula: Zalezi na slozitosti a na zajimavosti (pro me ). Nicmene vyvojarska hodina ve firme stoji kolem 1000...

    To MilanSu: Jednoduchy skript staci, ale tohle by nebyl problem udelat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od RStein
    To MilanSu: Jednoduchy skript staci, ale tohle by nebyl problem udelat
    Ja vim pro nekoho jednoduchy, pro nekoho ne.:O
    Co se tyce CMD. to kdyz mam poustet CMD a pak bat, tak to mam skoro rychlejsi pustit commander a prejmenovat .....
    Ne ze bych se bez toho neobesel, zas tak casto to neprehazuji, jenom by se mi to libilo, ale samozrejme vzhledem k tomu, ze to neni problem, bez ktereho bych se neobesel, neovazuji za nutne za to "utracet penize". To jenom kdyby mel nekdo dlouhou chvili (ja verim ze to je prace na par minut)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jo tohle je trivialita na par minut, klidne to udelam ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od RStein
    Jo tohle je trivialita na par minut, klidne to udelam ...
    Budu te vsude chvalit a vyzdvihovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takze programek pro Milana:

    Jak funguje? Napsal jsem ho trochu flexibilnejsi, takze je potreba vytvaret
    zastupce takto.

    1) Vytvorte zastupce na Pocket PC (treba Total Commanderem nebo File Explorerem)

    2) Zastupce zkopirujte do PC (pro lepsi editaci) a vytvorte
    17#"\RenameFile.exe" "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI2.dat" "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI.dat" "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI3.dat" "Program Files\Navigator\TomTom navigator.exe"

    1. argument - 17#"\RenameFile.exe" cislicka a cestu k programu (vse se muze lisit) ponechte beze zmeny.

    2. argument "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI2.dat" - soubor, ktery ma byt prejmenovan tak, jak urcuje treti argument (POI.DAT)

    3. argument - "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI.dat" - soubor ve 2. argumentu bude prejmenovan na soubor v tomto argumentu.

    4. argument - "STORAGE CARD\DE_AT_CH_PL_CZ_PLUS-MAP\POI3.dat" jak se bude nove jmenovat puvodni soubor (v nasem pripade POI.DAT - 3.argument)

    5. argument - "Program Files\Navigator\TomTom navigator.exe"
    Program, ktery ma byt spusten (TomTom)

    Je potreba spravne napsat uvozovky a cesty - programek nema zadne UI.

    Program pracuje takto:

    1) Jestlize neexistuje soubor v argumentu 2 (to znamena, ze POI.dat predstavuje pozadovany soubor"), je spusten program v argumentu 5.

    Jinak

    2) Soubor v Argumentu 3 je prejmenovan na soubor v Argumentu 4 A
    Soubor v argumentu 2 je prejmenovan na soubor urceny Argumentem 3 A Je spusten program v argumentu 5.

    CO tedy udela zatupce nahore? Prejmenuje soubor POI2.dat na POI.DAT, z puvodniho POI.dat se stane POI3.dat a spusti TomToma.

    Takze ty si Milane vytvoris 2 zastupce pro sve 2 scenare a je to
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste kdyz jsme tedy v programatorskem foru.

    Pouzito jen C++ a API, zadny Compact .Net Framework ani MFC, takze je programek sympaticky maly a mel by bezet vsude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  2. Konverze z PC
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 17-05-2007, 16:40
  3. Konverze PDF pro PDA
    Od petr888_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 09:12
  4. Programování pro PocketPC platformu ....
    Od mouseman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-09-2003, 09:54