Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 24 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vydána nová verze ROMky od TofClocka - 2.01 WWE na bázi 2.00WWE

    Vypadá to poměrně použitelně:

    odstraněn security control
    vylepšeno cachování
    Error Reporting je nyní vypnutý
    přidaný ArcSoft MMS klient s automatickým vytvářením účtů
    přidán SmartDialing
    přidán SoftKeyApplet
    přidán GBSoft-tweak
    přidán SMS Alert Fix
    přidán rotate screen fix s ikonkou v tray
    přidán BT suspend fix
    odstraněna xBackUp ikona
    odstraněna druhá Power ikona v nastavení
    Persistent save ikona je zde, ale deaktivovaná
    přidán hardware buttons fix

    Došlo ke změně v číselných označeních verzí:

    2.01.32WWE má nyní 96MB RAM a 32MB RAMDisk
    2.01.64WWE - 64MB RAM, 64 MB RAMdisk
    2.01.96WWE - 32MB RAM, 96MB RAMdisk

    ODKAZ NA DISKUZI ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Která z těchto
    2.01.32WWE má nyní 96MB RAM a 32MB RAMDisk
    2.01.64WWE - 64MB RAM, 64 MB RAMdisk
    2.01.96WWE - 32MB RAM, 96MB RAMdisk

    romek je nejlepší pro MDA II?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To je v celku jedno, ale v zásadě je ideální 64, protože 64MB RAM stačí, 96MB je zbytečný a 32MB zase málo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Díky moc,přesně tu stahuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    nazdar Janicku ta rom od tofclocka je prosim ta v com lepsia alebo vyuzitelnejsia ako giodatova verzia,oplati sa flashovat za kazdu cenu?poslednu dobu sa mi nechce,konecne som zbuchal pekny skin pre wad download a info dik za info...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    táhni s těma svejma narážkama někam...

    Flashuj si jak chceš, podle mě se to nevyplatí, je o něco pomalejší než ty všechny 1.62CHS based, já ji flashnul, protože by konečně mohlo fungovat připojení k netu přes GPRS přes USB. Taky ten smart dialing není k zahození. Ale ty přece tak rád flashuješ.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    uff hmmm promin ak má slovencina vyznela nejak drsne,nechtel sem na nic narazet,jen sem chtel znát tvúj nazor na tofovou verzi romky,ponevac te povazuji za skuseného developera a je pravda,ze rad flashuji,no uz mne to procházi,ponevac furt musim natahovat vsechen soft i skiny,jeste jednou mi promin ak sem se te dotknul,jsem vecné díte a dik za info,nebudu ji flashovat....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    65

    Ahoj tak jsem přešel na vaší stranu (2005). Již dříve jsem to zkoušel, ale vždy jsem se vrátil k 2003. Nyní jsem už skoro spokojen, kdybych byl úplně spokojen, tak už mě ten telefon nemá čím zaujmout a sháněl bych si jiný :-D Bál jsem se trochu ram disku, ale zbytečně je to úžasná věc a někde jsem četl že po odpojení baterie se smaže není to pravda, data zůstanou jak to je tedy, co se čím smaže?
    K mim dotazům:
    1, nejde activesync přes bluetooth ( jde to vůbec?)
    2, nezobrazuje se storage. Na začátku byla přístupná pak jsem ještě něco přeinstaloval a je pryč i po kompletním přeinstalování.
    Po restartu se zobrazuje hláška
    "The file ´Storage´cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. You might need to reinstall or restore this file."
    3, když vyberu uložit na "Storage Card" uloží se to na "Flash Disk" a uložené věci programy nevidí na "Storage Card"
    4, dá se vypnout zvuk foťáku, dají se fotky ukládat jako dřív datum a čas a né jen pořadové číslo, jak změnit rozlišení fotek
    5, co sim Tolkit
    6, co se nastavuje u soft tlačítek "personal,system,connections"
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    1. me funguje bez problemu
    2. v teto ROM se STORAGE jmenuje FLASH DISK
    3. to netusim proc to dela
    4. nepouzimav puvodni CAMERU
    5. myslim ze porad nejde

    kdyztak zkusit HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    65

    K Bodu 2
    "2. v teto ROM se STORAGE jmenuje FLASH DISK"
    Tak to asi není v nastavení správa paměti je
    "Strorage" 30MB instalují se tam programy "'Device" (ROM)
    "Program" 56,34MB (RAM)
    "Strorage Card" 241,28MB SD karta
    "Flash Disk" 63,95MB Ram disk

    Jakou používáš kameru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od ouio
    Ahoj tak jsem přešel na vaší stranu (2005). Již dříve jsem to zkoušel, ale vždy jsem se vrátil k 2003. Nyní jsem už skoro spokojen, kdybych byl úplně spokojen, tak už mě ten telefon nemá čím zaujmout a sháněl bych si jiný :-D Bál jsem se trochu ram disku, ale zbytečně je to úžasná věc a někde jsem četl že po odpojení baterie se smaže není to pravda, data zůstanou jak to je tedy, co se čím smaže?
    To uz jsem tady historicky kdysi vysvetloval - RamDisk (Storage ala Flash Disk, ci jak si to kdo pojmenuje :?) se vymaze, kdyz dojde baterka, ALE - je to uplne stejne, jako pod WM2k3SE a starsimi bylo udelano cele zarizeni - bez baterky to nejakou dobu vydrzelo... ale ne na veky...
    Citace Původně odesláno od ouio
    K mým dotazům:
    1, nejde activesync přes bluetooth ( jde to vůbec?)
    2, nezobrazuje se storage. Na začátku byla přístupná pak jsem ještě něco přeinstaloval a je pryč i po kompletním přeinstalování.
    Po restartu se zobrazuje hláška
    "The file ´Storage´cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. You might need to reinstall or restore this file."
    3, když vyberu uložit na "Storage Card" uloží se to na "Flash Disk" a uložené věci programy nevidí na "Storage Card"
    4, dá se vypnout zvuk foťáku, dají se fotky ukládat jako dřív datum a čas a né jen pořadové číslo, jak změnit rozlišení fotek
    5, co sim Tolkit
    6, co se nastavuje u soft tlačítek "personal,system,connections"
    Děkuji
    • 1. ten proste fungovat musi (a funguje)
    • 2. Jak uz bylo receno - u 2.01 se to nejmenuje Storage, ale Flash Disk - celkove je ve znaceni celkem bo.del :?
    • 3. dalsi nejaka anomalie... i kdyz je mozne, ze jestli je to v nejakem prehistorickem programu, tak problemy byt muzou
    • 4. ten fotak celkove stoji za prd a krome toho jsem ho nikdy nevyuzival, ale imho to vypnout nejde. Ledatak, ze bys pouzil nejaky jiny soft/ovladace na ovladani fotaku.. (ale to ma zase jina negativa)
    • 5. bohuzel - stale nefunguje
    • 6. Tim si pouze nastavujes, kde ma Soft Key mit ikonku - jestli v nabidce Start --> Settings --> zalozce Personal, System nebo Connections

    Zaverem - chova se ti to nejak divne - jestli nepomaha HR, tak to zkus jeste jednou preflashovat... Btw. docela se divim, ze se ti 2.01 zamlouva a verze predtim ne - kdybych nepotreboval AKU2 ala A2DP, tak sahnu po nejake 1.71 nebo tak necem... (je daleko rychlejsi a 2.01 nic moc zasadniho, krome AKU2 (coz je dost podstatne vylepseni, ale uzivateli to muze byt celkem jedno) neprinasi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    kameru pouzivam TUTO, ale neni doladena, snad v nejblizsi dobe bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    Tak sem vam zde udelal SPLASH logo ... snad se bude libit
    Instalace:
    1.Zkopirovat CAB do zarizeni
    2.Odemknout EXT ROM pomoci ExtROMUnlocker
    3.Nainstalovat
    4.Spustit

    BTW: pokud to sem nepatri tak se omlouvam, ale nikde sem podobnou sekci nenasel...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ne, tohle téma není galerie, když už jsi to chtěl někam dát, tak sem - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11415
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Cabik,
    rad bych upgrade-nul na WM5,ale sam si na to netroufam.Najde se tu nekdo v okoli CH-SO-KV,kdo by mi s tim pichnul,myslim flesnul? Dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 24 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45