Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 24 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od Kato
    Ta cestina z Varia je primo od MS --> cili ta sama, co je v Device emulatoru --> to same, co v MDA II vsichni uz davno mame
    Můžeš to prosím upřesnit ? O jakou češtinu jde ? Kde jí vzít ?
    Pokud je mi známo, Windows Mobile v žádné verzi podporu češtiny přímo od Mrkvosoftu nemají ...
    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Maji - u WM5 uz jsou lokalizovane ROMky primo MS - takze zadne xxx.WWE (World Wide English) jak jsme zvykli, ale ted xxx.CSY A jenom ty *.mui soubory se daji stahnout na buzzdevu a nebo jak jsem napsal z Device Emulatoru
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Kato můžeš mi to prosím vysvětlit jako malému dítěti ?

    Mám MDAII jako ty a ROMek už jsem prostřídal asi pět. Chtěl bych do MDA pochopitelně WM5 s českou klávesnicí, případně bych se nechal rozmazlovat i překladem prostředí. Co tam teda nahrát ?
    Zkoušel jsem už několik verzí WM5 které se objevily na XDA DEV, BUZZ DEV. Bylo to pomalé, bez češtiny ...
    Bohužel oficiálně vydané WM5 se pro naše MDAII asi nedočkáme ...
    Z upravených alfa verzí zrovna vedle nejsem a z čínských verzí přeložených do angličtiny a následně do češtiny už tuplem ne.
    Hééélp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    cetls prvni prispevek:?:
    vcetne upozorneni na konci:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Samozřejmě četl.
    O češtině od MS tam nic není, na pravopis jsem si dával taky pozor, čím jsem se provinil pane redaktore ?
    Klidně mě ale smažte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Bohužel asi máte smůlu. Na mdaII se nikdy neudělal a neudělá offic. upgrade ani na wm2003se, natož wm5. Pokud chcete wm5, nemáte na výběr, buď 1.60c od buzze, nebo přeloženou 1.65b.96WWE do angličtiny. Ta mi přijde nejlepší ze všech, novější 1.70/71WWE jsou nanic. Jinak nezdá se mi, že by taková 1.65b byla nějak pomalá, je výrazně rychlejší než jakákoli wm2003. Čeština od buzze funguje poměrně dobře, ač není úplná.

    ad. klávesnice viz faq na začátku tématu.

    No nic, je to na vás, jak se rozhodnete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Samozřejmě četl.
    O češtině od MS tam nic není, na pravopis jsem si dával taky pozor, čím jsem se provinil pane redaktore ?
    Klidně mě ale smažte.
    Ale je tam odkaz na baliček obsahující právě ty MUI lokalizační soubory, stačí stáhnout
    PS: co se týče pravopisu, tak jsem poslední kdo by mohl někoho opravovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Bohužel asi máte smůlu. Na mdaII se nikdy neudělal a neudělá offic. upgrade ani na wm2003se, natož wm5. Pokud chcete wm5, nemáte na výběr, buď 1.60c od buzze, nebo přeloženou 1.65b.96WWE do angličtiny. Ta mi přijde nejlepší ze všech, novější 1.70/71WWE jsou nanic. Jinak nezdá se mi, že by taková 1.65b byla nějak pomalá, je výrazně rychlejší než jakákoli wm2003. Čeština od buzze funguje poměrně dobře, ač není úplná.

    ad. klávesnice viz faq na začátku tématu.

    No nic, je to na vás, jak se rozhodnete.
    no ja by som netvrdil,ze 1.71 je na nic ved daj test 1.71a64wwe vivi ja ju pouziwam a je dobra sice nie az tak ako 1.60c ale skoro tak dobra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    no a mame tu modifikowanu tofclock rom od giodata 1.71i64wwe je lepsia jak rom od vivi stahuj tu po flashy chod
    1.chod do registrov HKEY_LOCAL_MACHINE===>init
    a zmaz "Launch98"="btp_audio_ui.exe" urob softreset
    2.chod do Bluetooth settings a zrus stream audio to headset a zrus automute a pak wsetko slape ok uz ju mam flasnutu...slape ako hodinky

    promin Janicku ja se polepsim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    kid_rocku, přijde mi, že pro tebe znamená novější ROM automaticky lepší ROM (neber to jako urážku, jen mi to tak připadá ). Když už, tak aspoň napiš, jaké jsou tam změny, ne jen hodit odkaz na download

    jedná se o upravenou ROMku 1.70a.64WWE od TofClocka

    změny:
    - MMSky konečně opraveny a vytvořeny (přidány hodnoty do registru)
    - záměna defaultní win kalkulačky na Calc98
    - integrovaný Macromedia Flash přímo do romky
    - standardní BT stack nahrazen za ten od Cambridge
    - Přidány programy: Batti, PPCBackupContacts by DotFred, FlightMode1.1, Sim Messaging, Freecell, ozBT ,VJSpeedDialer, VJCallHistory (pro nastavení jako soft-keys)
    - Přidány systémové aplikace: SoftKeyAppletEX, GB-soft Tweak for WM5, Newmenu for WM5
    - vymazáno téma Architecture.tsk a přidáno Appleblack.tsk

    Takže žádné zásadní změny se zase nekonají, v podstatě se nejedná o nic jiného, než o další TofClockovu romku s přidanými programy, jako ta od viviho. Už aby byl TofClock funkční

    jinak promazáno to moje btw s recenzí varia a odpovědi na něj + diskuze ohledně wm5 na Alpinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkousel nekdo ve verzi 1.7x Sim Toolkit? Pry by to mohlo jet, ale nenasel jsem, ze by to nekdo zatim zkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak - tedka jsem posledni dobou tak moc nesledoval diskuze (nestihal jsem trosku vic veci), takze par veci - v 1.7x SIM Toolkit funguje stale stejne (cili nefunguje (teda aspon mne)).
    No a dalsi vec a kvuli te to hlavne pisu - na buzzdevu se objevila ROMka s poradovym cislem 2.00 a jestli se nepletu, tak ji ma snad na starosti primo buzz a mela by obsahovat AKU2. Nicmene ja ji zkouset jeste nebudu - kazdopadne nekdo ji testnete a dejte vedet, jak na tom je - kdyby to melo cenu, tak bych si s ni kdyztak trosku "pohral" )
    Btw. ofic. tread asi bude zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Bomba, jdu na ni =) !

    S tim aku2 mas pravdu, viz citace z buzzdevu
    ,,I versioned it 2.00a.96.
    2 because it is AKU2
    00a because it is the first, unmoded edition
    96 because it supports 96Mb RAM,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No tak jsem přes víkend trochu experimentoval, zkoušel různé verze "dvojkové" řady WM5 s AKU2 a můžu teda říct - žádný zázrak

    Základní "base" verze WM5 přímo od buzze (2.00a.96WWE) mi dost silně připomíná předpotopní 1.60a a 1.60b. Tahle verze je hrozně pomalá (pravda, jsem asi namlsaný z těch různých variací 1.62CHS) a dokonce tam vůbec nefungují MMSky ! Navíc obsahuje ten security control, který musíte vždy odsouhlasit po instalaci programů a u některých i jejich spuštění. No řekněte - 1.60b jak vystřižená. SIM Toolkisty musím zase zklamat - SIM toolkit zase nefunguje. Jestli jde čeština od buzze nevím, nezkoušel jsem. V programs přibyl zástupce "Modem Link", se kterým se můžete setkat u klasických WM5 zařízeních a je docela možné, že již funguje připojení na internet přes USB, což ve WM5 pro XDAII nešlo. Jinak zůstalo vše při starém, i klasický BT stack

    Upravená verze od viviho 2.00v.64WWE je podobně nanic. V registrech už přibyly nějaké optimalizace na rychlost, ale ROMka je stále pomalá. MMSky také nefungují (samozřejmě ani po ruční instalaci). Jen security control je již opraven (vypnut). Je to zase obalený různými programy, ale jedna zásadní věc pro české uživatele - nedá se nastavit v regional settings Czech, takže nepočítejte třeba s českým datumem apod.

    Proto jsem se vrátil k původním verzím a momentálně jedu na 1.71i.64WWE od Giodata, která je docela dobrá v tom, že má již přímo integrovaný Cabridge Sillicon BT stack

    Taky zkouším dát dohromady vlastní ROM, protože mně na verzích 1.65b a vyšších náramně štve ten SIM manager, který se tak cpe do kontaktů
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    chtel bych se zeptat jestli nekdo zprovozni syncho pres BT s ROM 1.65b? vyzkousel sem snad vsechny BT stacky a nic... vzdycky to napise " insufficient driver memory available" fakt to nechapu... dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 24 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45