Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 23 z 24 PrvníPrvní ... 1321222324 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #331
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    tak naštěstí nepotkáme i kdyz jsem tam taky párkrát byl ten konektor je mrcha.V mém případě stačilo zandat kolebku do jineho USB portu a chytlo se to,nechaou,ze me to nenapadlo drive mno hlavne ze uz jsem to vyresil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #332
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    7

    Dobry den, chtel bych se prosim zeptat...
    mam romku 3.33a od buzze ..a neni tam smart dialing...
    jak se to prosim resi?
    R
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #333
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4redrevik: Ze by doinstalovanim Smart Dialingu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #334
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Doufam, ze se ted trefim spravnymi soubory:
    1.) nainstalujte Smart Dialing (SmartDialing)
    2.) Chcete-li umoznit hledani kontaktu s diakritikou, knihovnu smartdialing.dll (umistenou ve \Windows\ ) prejmenujte (NEintegrovanym Explorerem; ok je Resco Explorer), soft resetujte, nakopirujte "novou" dll, zase soft reset
    HOTOVO
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #335
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    26

    mam wm05 3.5.0 (5.1.195 build 15698) a nefungujou mi kontaky..proste zapnu program kontakty a jenom bliknou a hned se vypnou..na plose se nezobrazujou upominky ani kdyz je vypnu a znova zapnu v polozkach na plose....nevite co s tim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #336
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Mne se to nestava... mam ROM 3.35. Bohuzel, ani me nenapada, cim by to mohlo byt - neni to treba neprilis povedena ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #337
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    26

    vyreseno.. flashnul sem zarizeni znovu a uz je vse v poradku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #338
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    Zdravím,prosím někoho,kdo mi poskytne vyzkoušenou,nejlépe uvařenou ROM na MDA II.Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #339
    Destructor
    Guest

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se už někomu stalo, že zakoupil do MDA II novou baterii a nešla mu nabíjet. Zakoupil jsem baterii u od výrobce Cameron Sino Li-Polymer 1400mAh a když ji chi nabíjet, tak nelze. Ať už přes MDA nebo samostatně v kolébce. Má někdo stejnou zkušenost? Předem díky za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #340
    ikk_ce4you
    Guest

    To bývá občas problém baterií typu Li-Pol či Li-Ion, když se dlouho nepoužívají, zkus to nechat v nabíječce 2 - 3 dny a pokud se nechytne tak reklamovat. Mě se třeba nová (originál značková) baterka do NB chytla až po dvou dnech nabíjení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #341
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    mam stejnou zkusenost taky se mi baterie nechytla reklamoval jsem a dalsi kus uz sel bez problemů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #342
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Vazeni pratele, nevim jak a proc, ale po cca 3/4 roce mi spadla i WM5 (pisu I - na tohle jsem byl zvykly u WM2003(SE) s jistou pravidelnosti, ale tady me to prekvapilo). Obnovil jsem, ale programy ulozeny na RAMDisku hlasi chyby (myslim, ze doslo k nejakym ztratam v registrech) a celkove je system pomaly a divny. Bud provedu HR nebo flashnu neco novejsiho. Poradite, prosim, vhodnou, spolehlivou a rychlou ROM (aspon v ramci moznosti)? Pouzival jsem 3.35a.32WWE Radio 1.19, byl jsem DOST spokojeny. Vzhledem k tomu, ze mam podezreni na program, ktery mi WM5 rozhodil, nebudu jej znovu instalovat a jsem pripraven vyse zminenou ROM znovu pouzit. Na experimentovani s ruznymi verzemi nemam cas ani naladu, proto se ptam.
    Muzeme z toho udelat i malou anketku - vzhledem k tomu, ze se spousta z nas setkala s ruznymi verzemi ROM, mame nejake zkusenosti...
    Jakykoliv navrh (nazor) + oduvodneni uvitam.
    Dekuji! JirkaS
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #343
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Zadna odpoved...
    Tak jsem zapatral a zjistil, ze "na trhu" jsou WM6. Prave jsem je nainstaloval i pres par znamych bugu - na xda-dev dokazali vyresit jeden z nich - spatnou indikaci stavu baterky. Uvidim, jak se par dni budou chovat. Zatim nijak zvlastni rozdil oproti WM5 nevidim, co me ale potesilo, je, ze prvni synchro s ActiveSync probehla "necekane" rychle. Telefon funguje a bez GPRS (jeden z bugu) se obejdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #344
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Zpet k WM5 (3.35a)... po nainstalovani vetsiny potrebnych programu byl system dost pomaly. Ale kdyby se vam chtelo testovat, muzete WM6 stahnout z xda-dev (prvni dva odkazy).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #345
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Téma o WM06 na HTC Himalaya se už na ce4you řeší tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 23 z 24 PrvníPrvní ... 1321222324 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45