Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 22 z 24 PrvníPrvní ... 122021222324 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 316 až 330 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #316
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    Kupil som si pred tyzdnom XDA II so softverom wm5 with the messaging and security feature pack OS.5.1.195

    Ale chyba mi tam mms composser..

    Uz som pokusal tam tahrat arcsoft mms composser ale pisalo mi to ze je na inu verziu WM

    2. Teraz uz tam mam ikonku no new mms message ale ked pokusim spustit vypise mi toto : the file "mms composer" cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of this components cannot be found. You might need to reinstall or restore this file..

    Kde najdem ten aktualny mms composer softwer

    ako vyriesit tento problem?

    Teraz tam mam jeden funkcny mms composer ale mi to ide volajako divne, a ani neposiela mmsky..

    Bolo by asi jednoduchsie dat tam cely WM spolu s mms managerom!?

    Program som uz odinstaloval ale teraz ako odstranim tieto ikonky..



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #317
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Jirka S
    Do bootloader modu se totiz dostanes soucasnym stisknutim kulateho tlacitka, tlacitka pro soft reset a prave zapnuti/vypnuti.
    No ale ked som flashoval z 2003 na 2003SE, tak som nemal problem, uplne v pohode mi to slo, iba na koci som musel urobit HR a to som nerobil klasicky, kedze tlacitko mi nefunguje, ale jednoducho som vybral baterku a znovu dal a HR bol uspesny
    Mne sa zda, ze aj pri tom flashovani to urcite slo do bootloaderu, ale samo, bez toho aby som musel stlacat kombinaciu tlacitok, proste to pri odkliknuti HimaUpgrade.exe islo pekne do Bootloaderu a uz sa to flashovalo odtial. Len tu som cital, ze treba WM5 flashovat cez bootloader, to znamena, ze ho mam najprv nahodit rucne az potom zacat flashovat? :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #318
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    to cibi21: ikony smazes v pruzkumniku na ceste \Windows\Start Menu\Programs
    to eshus: tak ti fakt nevim - VZDYCKY jsem flashoval tak, ze jsem se napred dostal do bootloaderu modu - dal do kolebky - spustil HimaUpgrade ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #319
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od cibi21
    Bolo by asi jednoduchsie dat tam cely WM spolu s mms managerom!?
    To nemusi byt nutne a posledni reseni - z ikonek odhaduju, ze jsi nainstaloval nejakou starsi verzi MMS Composer, ktera fungovala jako samostatna aplikace. Novejsi verze se stavaji po instalaci soucasti Pocket Outlooku a MMS se v nich ukazuji jako samostatny ucet. Doporucil bych podivat se na xda-developers nebo buzzdev. Popripade se muzes podivat tady URL - jen namatkou jsem zagooglil (odkaz na "2" verzi MMS Composera je dole)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #320
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    33

    Mmm tak by som sa asi potreboval dostat do Bootloader modu inak, myslite, ze by to slo? Ci mam vyhladat nejaky specializovany servis, kde by mi opravili to tlacitko. len ci taky existuje ( Ja mam vlastne problem len s tym, ze to tlacitko sa mi uvolnilo a vypadlo, len som ho uz nenasiel, tak asi ho uz nijako nestlacim, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #321
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Teoreticky by ti melo stacit propojit ty zdirky co ti po tom tlacitku zbyly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #322
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    33

    no tiez si myslim, ale neviem ci chcem roskovat, ze sa mi to cele odpali :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #323
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    me by nejvic zajimalo flashovani pres sd kartu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #324
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    7

    resil nekdo do romek 3.XX ceskou klavesnici ?...nemuzu zadnou najit..dik..R
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #325
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4redrevik: Resco Keyboard, SPB Fullscreen keyboard, Saman CZ Keyboard (zdarma), mel by na to pasovat i SunnySoft InterWrite - minimalne mala lokalizace (tj. pouze klavesnice) urcite, IntelliPad, Decuma, Paragon InterKey, Paragon Penreader a myslim, ze od nich fungoval i InterPen..
    No - asi toho existuje vic - to jen tak, co me napadlo jako prvni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #326
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    chci se pustit do flashe MDA II na WM5 a jaksi mě nechce poslední dobou fungovat tlačítko nahoře pro vypnutí tak chci vědět jestli když flashnu na WM5 je potom potřeba H.Reset a jestli to jde nějak obejít bez vrchního tlačítka nebo jestli to bez něj prostě neflashnu.Předem diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #327
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Bohuzel, ale HR JE POTREBA!! Bez neho sice zarizeni flashnout lze, ale s 99.8% jistotou pak budete mit problemy se systemem.
    Na samotny flash PB potreba teda svym zpusobem neni (pokud se nejakym zazrakem dostanes do bootloaderu, tak mas skoro vyhrano - HR se da udelat i SW... (teda pod WM2k3 na to byly programy - predpokladam, ze jsou i pro WM5). No a pokud ne, tak by se to imho dalo jeste obejit flashovanim z SD karty.. ale s tim zkusenosti nemam
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #328
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Kato
    Bohuzel, ale HR JE POTREBA!! ...
    Takze to nemám riskovat asi co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #329
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Mam mda 2 a wm5 a nainstalovany v pc windows Vista a device mobile center a bohuzel se mi nedari synchronizace hlasi ze to neni pripojeno zkousel jsem HR i reinstal WMDC a nic nesetkali jste se nekdo s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #330
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Stejná konfigurace, jen na PC stále XP, nejde synchro… rovněž různě instalace, deinstalace, resety… jak jsem ale zjistil, není to vinou softu, ale železa, došlo po dvou letech k uvolnění konektoru, zítra jdu do servisu, nepotkáme se tam?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 22 z 24 PrvníPrvní ... 122021222324 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 12:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 10:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 18:45