Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 17 z 24 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 241 až 255 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #241
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    CamRecSvc bylo reseni pro MDAcka, kterym po flashnuti na WM5 (u nekterych ROMek a zduraznuji - u NEKTERYCH MDAcek) nefungovala hw tlacitka, kterym nazev CamRecSvc odpovida. Ja ten servis deaktivoval, protoze se mi stavalo, ze po zhasnuti displeje telefonni tlacitka svitila porad - stvalo me to - po deaktivaci bylo vse ok. Ale fungovala mi i zminena tlacitka, kvuli kterym do ROMek byl CamRecSvc zaveden.
    Problem s ActiveSyncem se pry da vyresit - nepamatuju se presne jak, ale neco ve smyslu: Zadej v nastaveni synchronizaci se serverem a cas synchronizace uprav na "manual". Pak server z nastaveni vymaz. Jednou jsem to zkousel a pomohlo to, ActiveSync se pak samovolne nespoustel. Nemel neustalou snahu synchronizovat se serverem data. A celkem jsem to pak poznal i na rychlosti ROM, ktera byla za jeho chodu zpomalena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #242
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Aha...ten mám taky, ale ten se vždy deaktivuje při vypnutí MDA a to je docela orava stále to apínat po zaždém zapnutí MDAčka :-(
    David
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #243
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nechtel jsem zakladat nove tema, tak to pisnu jsem, jedna se mi o stale pretaktovani MDAII, pomoci registru, jdeto? Pac pouzivam utilitku overclock, tak me napadlo co vlastne ona dela, jestli treba nejdou nejak upravit nejaka hodnota v registru, pro stale pretaktovani.

    edit: Tak dneska se mi urval napajeci a datovy konektor na mem MDA, kua fix, takze za cca 3 dny mi dojde baterka a je konec, zatim to nemam jak opravi pac nemam sroubovak na ty dva spodni sroubky. Snad to pujde spravit.

    edit: Tak konektor zpraveny, uff
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #244
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak dnes jsem pridal dalsi rom, na seznam vyzkousenych na mem MDAII) . Je to rom 3.35a s AKU 3.2 od Tofa(trosku starsi kousek), narozdil od 3.50, je v ni vse prelozeno(...), je tam MMS(kdyz ma t-blbecek akci na mms tak proc to nevyuzit), smartdialing, v rom je primo zakomplementovan net 2.0, a jak je u tofa zvykem, je rom cista, zatim testuji s radiem 1.08 a vse funguje, neni tak rychla jak 3.50, ale i tak je rychlejsi nez 3.33 od buzze, a netrpi neduhy zaneseni ram pri spusteni WMP.
    Specifikace: 64MB/32MB/32MB---RAM/Pagepool/Ramdisk, myslim, kdo hleda rom kde vse funguje(krome sim tolkit), tak muze prejit, tim padem rusim 2.03, pac tanhle rom ji ve vsem predci a doufam, ze i stabilitou, ale to se uvidi casem

    3.35a_32
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #245
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Vyzkousel jsi, jak na tom chodi programy od SPB? Nekde jsem cetl, ze AKU 3 s tim ma problemy... Ted pouzivam ROM 3.33 a az na zanaseni ROM jsem dost spokojeny. Ptam se proto, jestli ma upgrade smysl...
    Diky Moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #246
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Moje zkusenosti jsou (na 3.33 od Jiriho):
    SPB Pocket Plus v pohode funkcni i ukazatele Pametovych karet
    SPB Diary plne funkcni, jen je obcas pomale, dost zalezi na verzi ROM a nutno instalovat do pameti a ne na RAM disk.
    SPB Mobile Shell taky funkcni, akorat aplikace pro rychle vyhledavani kontaktu nejak spatne funguje, takze vyhledava podle jine klavesnice nez je zobrazena (pod cislici 2 vyhledava jakoby pod cislem 7)
    SPB Backup plne funkcni, akorat nepouzivam automaticke zalohovani, kvuli nutnemu resetu
    SPB Full Screen Keyboard taky funkcni i s ceskym skinem klavesnice.

    Dnes sem zkousel ROM s AKU 3.5 (llbasha - WM2005 rom AKU3.5 Ramdisk 16 Program 96 Pagepool 16 with Rom Editor) a v ni SPB Mobile Shell vyhledaval dobre, ale nefungovali mi kontakty a textove zpravy tak sem se vratil na 3.33 od Jiriho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #247
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    S ROMkou kterou používám (viz podpis) nemám s Spb produkty naprosto žádný problém. SpbPocketPlus, SpbDiary, SpbWeather, SpbShell šlapou naprosto bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #248
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    V te 3.35 neni aku 3, ale 3.2! Od Spb mam tri produkty a vsechny funguji korektne, jedine proc jsem z 3.50 prechazel na neco jineho, je ten duvod, ze mi tam blbnul bt, activesync pohoda, ale kdyz mi chtel neco poslat tak to u neho psalo chybu, ja jsem mohl posilat, ale nemohl jsem prijimat. Zkousel jsem jak C_shakhara tak i toff 3.50 a dela mi to u vsech, coz je pro me zavazny bug, ted nevim jestli je na vine rom nebo je to problem aku 3.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #249
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A nemůže to být verzí radia? Já s 1.19 s BT problém nemám. BT & AS, BT & GPS, BT & HF, PC & PPC via BT, PPC & PPC via BT, mobil & PPC via BT. Prostě všechno funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #250
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    No to nevim, ale ja mel pred tim taky 1.19, ale proste mi taky vse funguje, ale kdyz mi chce nekdo z mobilu neco poslat tak to proste nejde :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #251
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...
    Já mám ROM 3.50a32WWE a radio 1.19 (donedávna 1.17) a běžně si s kolegou z práce přez BT posíláme soubory, dokonce mi funguje i BT Explorer kterým se pohybuju v paměti jeho telefonu a můžu vesele kopírovat a přesouvat obousměrně data.Kolega má tel SE K750.....myslím si že spíš bude u tebe někde problém s hardware BT, jelikož ti to nefunguje s více ROM jak píšeš.
    David

    PS: už jsem vyřešil ten problém s BT GPS Nokia LD3W od Eurotelu...nešla mi v MDA oživit bez programu TomTom, jiné programy ji nemohli po spárování najít.Až když ji alespoň jednou TomTom našel tak potom fungovala i v jiných programech.Problém byl asi v pojmenování GPS
    Vyrestartovat GPSku(dlouhým podrženín tl.Power)
    , po spárování tam nenechám jako název zařízení LD-3W, ale přejmenuju to na GPS, v menu při párování zaškrtnu seriový přenos a odškrtnu Secure connection, pak jsem vytvořil pro GPS nový odchozí port kterému jsem přiřadil port 8 (šla by i 5).Nakonec jsem ještě v Setting/System/GPS/ v okně Hardware nastavil GPS hardware port 8, GPS program port jsem nechal bez zadání.Pak jsem vyrestaroval MDA, spustil SmartMaps , v nastavení GPS zadal port 8, potvrdil a po pár vteřinách ji program našel , připojil a už normálně unguje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #252
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    jak jsem, ale psal tak ten problem mam jen s rom zalozenymi na aku 3.5 tak v BT problem nevidim, spis vidim problem, nekde v nastaveni(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #253
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Pinochio
    Moje zkusenosti jsou (na 3.33 od Jiriho):
    ...
    Ptal jsem se na ROM zminenou vyse, ne na mnou (JA jsem Jiri) upravenou ROM :-) BTW - tesi me, ze ji pouzivas, ale pozor - nema implementovan ScreenRotateFix. Ten jsem si do ni doinstaloval dodatecne, a pri restartu mi hlasi, ze uz je spustena, ackoli ve skutecnosti nebezi a musim ji po restartu spustit manualne. Pro upresneni - ScreenRotateFix fixuje chybu, kdy nastavis Landscape a restartujes... pak se displej totiz vrati do Portrait modu, ale dotykova obrazovka reaguje, jako by byla porad v Landscape! Tak bacha... doporucuju doinstalovat (ke stazeni na Buzzdev).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #254
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to Jirka S: A mohl by si pls. někde napsat postup vaření WM05 ROMky? Tak nějak jsem se na to koukal, ale z toho anglicky psaného množství informací jsem nic pořádně nepochopil. Nějaký český "Jak na to" spolu se seznamem potřebných nástrojů by se hodil. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #255
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od osch
    to Jirka S: A mohl by.........
    Tak to jsme dva, taky z tech anglicky navodu , jsem to taky moc nepochopil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 17 z 24 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45