Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 24 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #211
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Jirka S
    ... nic nepomohlo, proto jsem presel zpet na WM2003SE. Ted mi vse bezi jak ma, uz par mesicu zadny HR, celkem fajn. Akorat k tomu porad nemam extra duveru, prave nahly a necekany (bezduvodny) HR me desi, tusim, ze jednou nastane Teda - stalo se tak uz v minulosti vickrat, jen ted nevim, jestli i u 03SE...
    Já osobně na WM03SE náhodný a nechtěný HR neměl nikdy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Zatimco ja nekolikrat a to jenom behem par hodin, co jsem to v cihle mel Zatimco s WM5 nikdy... Je to opravdu kus od kusu - a asi to nikdo nedokaze vysvetlit, cim to je... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pinochio
    Jak....l
    Na xda je ted navod od C_shakare, kde je presne popsane jak si upravit Ramdisk, Pagepool, Program memory, akorat se musis ridit pravidlem, ze suma techto veci musi byt 124MB

    Ja by spis potreboval rom 3.5b, ale bez vsech tech programku, proste cistou

    Edit: Tak me jen tak napadlo, nevite jak to vypada s WM6 na nasi Himalayu, pujde nebo nepujde? Na zahranicnich forech jsem uz nasel par diskuzi tak by me zajimalo co vy nato?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, muze mi prosim nekdo poskytnout vyzvaneni ktere je v ROM 3.33 od Jiri.

    Jmenuje se nejak WindowsMobile, ja si ho nechtene umaznul.



    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Tak už jsem tady. Dlouho jsem se WM05 na MDA II bránil, ale dnes jsem dostal impuls který už nemohu (nechci) ignorovat a tak jsem se rozhodl pro upgrade OS na svém stroji. Nechci po Vás nic menšího, než radu, jakou WM05 ROMku mám zvolit. Jde mi především o rychlost a spolehlivost (odzkoušenost).
    Jelikož jsem toto téma úspěšně míjel, jsem zcela nezkušeným. A proto bych vás rád poprosil o radu. Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od osch
    .....
    Takze vyzkousel jsem vsechny rom od 1.65b az po 3.5b, co se tyce spolehlivosti tak je to urcite rom 2.3 od toffa, je to velmi pekna rom, a na rychlost je tu pak 3.5b od c_sheakare, ale ta ma par much jeste, ale jedu nani uz skoro mesic a zatim ani jeden problem, nebo jeste pockat, pac toff prave pracuje na WM6 pro nasi himu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Da se pouzit naka cestina do rom 3.5b.Skousel to nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od danieldavid
    MDA sde mi vypíná už při asi 35% baterie což je strašně moc,hledal jsem někde v registrech, zda není něco k baterce, ale nic jsem nenašel.
    Nezjistil jste někdo proč vypíná tak brzy? Dělá to nějaký soft, nebo je to moucha WM5???
    Tak mi to začalo moje MDA dělat taky, cca po 40%, a nevím jak na to? Poradíte někdo? Díky.Michal
    Já mám 3.33ku od Jiriho
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    tohle mi dela stara baterka, nova, kterou mam(stara cca 14dni) mi klekne az pri 4-5%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Ad. baterie - u uplne starych romek s WM5 (uz si ani nepamatuju jejich poradova cisla... tusim 1.40) jsem byval do mrte a nebyl problem - proste 3, 2, 1, 0% a baterie vybita... do nejake 1.65b to takhle bylo furt. Jelikoz jsem samozrejme prubezne furt upgradoval, tak jednou mi to skocilo na nejakych 13% a neustale se to cislo zvysovalo (kazdy mesic tak o 2%, az jsem skoncil na hodnote 34% (bylo to v dobe, kdy jsem mel GPRS zdarma a tak jsem tomu daval poradny kapky))... Daval jsem to za vinu baterce (ktera je uz dost jeta, ale ja fakt nevim, jak se nakupuje pres nemeckej eBay ), ale pak jsem flashoval zase na novejsi romku a hle - procenta padla. S 3.33a se mi baterka vybila naposledy nekde kolem 20%. Mam ji tam uz docela dlouho a drzi... Vcera jsem delal HR a hranice vybiti je stale na 20%.
    Btw. narocne operace muzou snizit dost podstatne hranici (napr. kdyz jsem mel zapnute GPRS a pres BT sluchatka a PocketMusic poslouchal hudbu, tak se stavalo, ze se vypnul trebas pri 30% (ale chvilku si odpocal a bezel dal - to je projev typicky stare baterky, ktera uz bojuje s kapacitou no))
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdar
    Mám MDA2, zaregistroval jsem poslední dobou podobný problém, který popisujete. Přestože je baterie ještě na cca 40%, resetne s MDA a nejde spustit třeba 15minut. Pak najede, jako by nic. Chtěl jsem tedy řešit reinstalem a když už se do něj chci pustit, chtěl bych Flashnout nějakou WM5.
    Upozorňuji, že jsem blbej a přestože jsem postupoval dle návodů na začátku, nepovedlo se mi nijak flashnout.
    Nejdříve docela velký problém hedání ROMky. Na XDA i devbuzz jsem nic nemohl najít (neumím anglicky a proto musím najít odkaz přímo k MDA Himalaya. Jak je u toho dalších deset postů, raději jsem to nestahoval)
    Když jsem už něco stáhl, udělal pár věcí, zjistil jsem problém s připojením. MDA mám v kolíbce, dám himaupgrade, on vyhledává a pak napíše "connection error". Zjistil jsem, že po spuštění himaupgrade se activesync odpojí a nejde už připojit. Pomohlo jen odinstalace activesync, znovu instalace, pak se MDA normálně připojilo a synchronizovalo. Když jsem zase pustil himaupgrade, opět connection error a i po restartech, už nejde MDA připojit.
    Nesetkal se s tím někdo?
    Nedal by sem někdo odkaz na ozkoušenou ROMku na MDA s WM5 v CZ?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak doufam, ze neporusiji nejaka pravidla :
    ROM:
    2.03a...hodne dobra romka od tofa akorat trosku pomalejsi, ale i tak rychlejsi nez 2003, vyhody funguje pod ni smartdialing

    3.50b.40cs...celkem kvalitni, rychla rom od c_shekhara, ale ma tam dost uz svych programu, takze je celkem dost zaplnena ruznymi blbustky

    3.50a...zatim posledni rom od tofa, je cista, bez MMS klienta, ale ma uz primo integrovany NET 2.0, uprave ikonky, rychlejsi nez od c_shekhar, 64MB ram, 32MB ramdisk, 32MB pagepoll, tu mam i ja na prosta spokojenost, co se tyce MMS nevyuzivam tuhle sluzbu tak mi nejak nechybi

    radio:1.19...nej radio pro WM5

    ps. cestinu nemam na pda rad, takze vsechny tyhle rom jsou anglicke

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Fajn přehled současného stavu , kdo chce jít ještě trochu dál a je odvážný kutil, může využít dva dny starou novinku Scoter Kitchen Release
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ad. 3.50a.: Můžete popsat jak je to s funkčností foťáku, AS, připojení k GPRS, s výdrží baterky, jak funguje BT, případně popsat další známé nešvary a nefunkčnosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od osch
    ad. 3.50a.: Můžete popsat jak je to s funkčností foťáku, AS, připojení k GPRS, s výdrží baterky, jak funguje BT, případně popsat další známé nešvary a nefunkčnosti?
    Na rychlo, fotak normalnu vubec nepouzivam, tak jsem zkusil rychle neco na fotit, a fotky jsou stale hnusne jak na 2003 , AS, pouzivam 4.2, synchronizuji se pres BT a v pohode, baterka, zatim mam 15% stale drzi, BT zkousel jsem posilat pres BT mp3 na mobil a taky to slo, GPRS mi funguje normalne, pouzivam nejaky cab co jsem stahl zde na foru, mam pres gprs aktualizaci pocasi a jeste pouzivam mobilniho qipa a email. Pouzivam ji tyden a zatim pohoda, jak rikam neni v ni MMS klient takze bacha.

    2Jarous taky moznost, ale stale zatim nechapu jak si tu rom mam uvarit, chtelo by to nejaky cesky navod, takze moznost pro nekoho schopneho to vytvorit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 24 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45