Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 24 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #166
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Dobry den, Vami zminovany problem bude pravdepodobne chybou Vaseho MDA II - sam jsem vyzkousel mnoho "romek" a s podobnou chybou jsem se nesetkal. Rekl bych, ze kdyby to byla castejsi trable, nekde by se to uz resilo (podobne jako nefunkcni tlacitko camera na Buzzdev). Jinak preji vsem dodatecne vse nej do noveho roku!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak co radite? Zkusit dat jinaci rom, nebo je navine radio? Hr jsem zkousel, ale ten nepomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od Kupca
    Tak co radite? Zkusit dat jinaci rom, nebo je navine radio? Hr jsem zkousel, ale ten nepomohl.
    Jake mas radio? Za pokus totiz nic nedas, ja mam verzi 1.17 a v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Rom: WM5 3.33a AKU23 Virgy build (Excel fixed)
    Radio: 1.19

    zkusim pres vikend tam hodit tu 1.17, ale zatim diky za vsechny rady..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Zkus ROM:3.50a.40CS
    AKU 3.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od janstik
    Zkus ROM:3.50a.40CS
    AKU 3.5
    Tak nevim co se stalo, ale dneska zniceho nic se vibrace rozjeli .
    A k te rom 3.50a.40cs mas oni nejake blizsi informace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Info:
    ROM: 3.50a.40CS
    dated: 17.12.2006
    OS 5.1.195 (Build 15698.3.5.0)
    ==================================================
    AKU 3.5 24MB Pagepool and 40MB RAMDisk WWE
    61 MB RAM
    40 MB RAMDisk
    * Soft-reset persistent
    * Hard-reset persistent
    Persistent Storage
    Removed certification and security prompt on install.
    *You can now install all you want (keyboards skin , dialpad skins ... and much more)
    More Improved caching.
    BT suspend fix included
    Call history icon
    ClearType Enabled
    Contact Backup by Dotfred
    Error Reporting Removed
    ArcSoft MMS
    Blue_White KB Skin
    ClearVue PDF reader
    Microsoft Powerpoint
    Dial PAD as input option
    Neo tiles as game
    Rubik cube as game
    Fast cleanup
    Flight Mode
    O2 profiler
    O2 last Call plugin
    O2 Battery/Operator plugin
    rLCalendar by vijay555
    Speed Dial (ETEN)
    SmartDialing removed as it is not functioning with AKU3.5
    SoftKeyAppletEx included in Personnal setting
    GBSoftTweak included in System setting
    SmsAlertFix included
    ScreenRotateFix included with trayicon
    SMS backup
    Persistent Save Icon is here but desactivated
    Hardware Buttons fix included
    Select All contacts and delete selected (More than one) contacts in the option menu in Contacts Contact manager by Dotfred
    WM5 newMenu
    WM5 Storage 1.7
    Task MAnager 2.6
    TCPMP media player
    Tray launcher

    A big big thanks to :
    - Mamaich for the tools that permit me to make this rom !!
    - DotFred for the buttons fix!! aand Task MAnager 2.6
    - All users that help me and support me in this work !!
    - Vijay555
    - Bepe
    Fixes:
    1. The button digits bigger on the dialler
    2. The SMS font size reduced and background removed
    3. MSN and messenger is removed
    4. Keyboard skin changed
    5. Default theme changed
    6. NETCF 2.0 needs to be installed separately for running some of the softwares
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Jaka cestina se na tuto ROM: 3.50a.40CS da pouzit.Me nejde Sunnysoft InterWrite 9 ani od Buzze poradte prosim!!Do 3.33a mi fungovali obe.Ma cenu tato romka nebo ne.Nic lepsiho v ni nevidim jen o par programu a ty si muzu doinstalovat sam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím
    Zkusil jsem také ROM: 3.50a.40CS , a nejdou mi nějaké programy,
    nainstalovaný DicionaryEditor , FlightMode , hra Rubik a Call2Contact mi hází hlášku že nemůže být otevřeno , že není podepsán certifikát nebo že nějaká komponenta nefunguje či co a chce reinstal.
    Stejnou hlášku mi hází i freeware čeko anglicko německý slovník.Přitom v mé předchozí verzi ROM WM5 - 2.03-64WWE fungoval bez problémů.
    Jinak se mi ROM líbí, je perfektně rychlá, mám ji tam od včera tak zatím jsem na jiné mouchy nepřišel a fakt se mi líbí.
    Jinak pár poznatků - kromě slušné rychlosti a odezvy také po restartu zabírá méně místa v programové paměti a to i navzdory více běžících aplikací napozadí,také Word,Excel,Notes už při uzavírání dokumentu mnohem rychleji obnovují seznam uložených dokumentů , moje stará ROM obnovovala třeba i 10 vteřin a to někdy zdržovalo.Celý systém nebrzdí když zapnu ClearType a změním defaultní velikost písma.

    Zatím mi tato ROM připadá slušně vychytaná, ještě uvidím jak bude šlapat s GPSkou , synchronizace přez BT a podobné mouchy předchozích ROMek.
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od danieldavid
    Zatím mi tato ROM připadá slušně vychytaná, ještě uvidím jak bude šlapat s GPSkou , synchronizace přez BT a podobné mouchy předchozích ROMek.
    David
    Zdravím, mohl by někdo zkusit, jestli už funguje SIM Toolkit? Pořád s flashováním čekám, až bude fungovat.

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    ahoj, prednedavnom som presiel na wm5 3.33 a od zaciatku som si vsimol podivnu vec, pri vypnuti sa na displeji objavia zvysle ciary zeleno modrej farby, akoby rozhadzalo farby toho co tam bolo predtym, ked mda opat zapnem a vypnem, display je uz normalne vypnuty. Nestretli ste sa uz nahodou s touto chybou? Moze to byt hardware problem? popripade nici to display ked sa to tak necha vypnute?

    dakujem vam velmi pekne
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...
    Tak Sim Toolkit asi funguje,alespoň na mém MDA ano,objeví se T-mobil nabídka :
    T.mobile Info
    Navigátor
    Komunikace
    Dobití přez SMS
    Bankovní služby

    Mám ale ROM 3.50a40CS,tak nevím jak je to ve verzi 3.33

    Co se týče těh pruhů přez display po vypnutí tak to je asi problém všech typů ROM VM05, jelikož mi to dělala už ROM 2.03 , kolega v práci má ještě starší ROM a ta to dělala také , 3.33 to dělá podle výše popsaného taky.
    Na mojí 3.50 jsem to zatím nepozoroval, ale je to nepravidelné takže to u této rom také nevylučuji....myslím ale že to je nepodstatné , jelikož to nemá žádný vliv na funkci ani výdrž baterie.
    David.

    PS: zkoušeli jste už někdo taky tu ROM 3.50 a40CS ? zajímalo by mně jestli vám taky nejdou ty programy co jsem výše popisoval,nebo zda je to jen problém u mně....
    PS1:Jo nevím proč, ale nešlo mi to flešovat normálně přez připojení přez ASync, musel jsem MDA přepnout do BootLoaderu a dát do kolíbky, potom to šlo normálně naflešovat,taky mi nešlo flešovat s použitím přednastavení operátora, musel jsem použít soubor kde ID není kontrolováno....přitom když jsem přecházel z PPC2003SE na WM5 tak jsem klasicky předělával ID v .nbf souborech.Ted když jsem před flešováním udělal soubor DeviceData.txt tak tam vůbec nebyl typ operátora a ty věci co mají,le jen
    U S B 3 2 2.03a64WWE dlouhá mezera 1 . 1 7 . 0 0
    Jakoby se při tom flešování verze operátora vůbec nezapsala....?????
    Ted tam mám vlastně to samé:
    U S B 3 2 3 . 5 0 a . 4 0 C S dlouhá mezera 1 . 1 7 . 0 0
    Ted jsem ale použi verzi bez kontrily ID , tak ted bych to chápal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    STK na 3.33 nefunguje a imho ani na tech novejsich nepujde - spustit jde - tedy prolezt nabidku - ale pouze prvni urovne - schvalne si zkuste neco objednat - nejde to
    No a co se pruhu tyce - tim trpely prvni verze WM5 pro MDA II - ale buzz na to velmi rychle udelal fix (tak u verze 1.5) a od te doby s tim problemy nebyly, protoze se to vzdycky pridavalo jako standardni soucast do novych romek - tak jestli to z te 3.50 nekdo vyskrtnul... (btw. dle popisu ta 3.50 nevypada vubec lakave - spis pekne odpudive )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Zkoušel,ty programy nefungují,ale to mi nevadí.Smažu je a je to v pohodě.
    Zkoušel jste někdo nějakou lokalizaci? Já zkoušel snad všechny dostupné,ale nic moc.Hlavně mě štve ta baterie.Když kliknu na indikátor tak tam není ani jedno písmenko,po lokalizaci vše zmizne-neví někdo co stím???(snad něco umazat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Kato
    STK na 3.33 nefunguje a imho ani na tech novejsich nepujde - spustit jde - tedy prolezt nabidku - ale pouze prvni urovne - schvalne si zkuste neco objednat - nejde to
    No a co se pruhu tyce - tim trpely prvni verze WM5 pro MDA II - ale buzz na to velmi rychle udelal fix (tak u verze 1.5) a od te doby s tim problemy nebyly, protoze se to vzdycky pridavalo jako standardni soucast do novych romek - tak jestli to z te 3.50 nekdo vyskrtnul... (btw. dle popisu ta 3.50 nevypada vubec lakave - spis pekne odpudive )
    mne se ta 3.50 dooos líbí, je hlavně svižná a to mi imponuje, ty nechodící programy je mínus,ale oželím je, stejně ani nevím k čemu byli....spíš mně jen zarazilo proč je tam dával když nechoděj.Co sěh pruhů týče tak jak jsem psal, zatím se mi neobjevili , co není to al může brzy být :-) ....
    Měl jsem je ale i na předešlé ROM, asi jsem neměl ten tebou psaný fix od buzze....
    Sim toolkit opravdu nejede, další podmenu ještě jde,ale pak už to nejde, vrátí se to na úvodní menu :-(
    Lokalizaci používám jen malou - jen českou klávesnici a ta je v pohodě - Moravie asi z WM2003 , nevím jaká verze.
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 24 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45