Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 349

Téma: MDA II s WM5 - novinky, tipy, triky, FAQ

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Co na tom synchru nefunguje? Kdyby to nefungovalo, tak tu romku taky nepouzivam... protoze synchronizace je u WM zarizeni snad klicova zalezitost
    (Jediny, s cim mam problemy je teda rychlost synchronizace - ta je oproti predchozim romkam opravdu zalostna)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Cau Kato! Dlouho jsem od tebe nic necetl :-) Proste - ze zacatku mi synchro fungovala v poho - i rychlost byla celkem dobra. Pak zacaly problemy s prilohama - nevadi, rekl jsem si, pojedu bez priloh.... Jenze pak dochazelo k chybam v poste i bez priloh a skoncilo to chybama se vsim :-( Zkousel jsem par na netu nabizenych moznosti - treba "rozpoznat a opravit", vymazat a znovunavazat partnersti, reinstalovat outlooka.. Vzdycky to dopadlo stejne. S WM03SE a AS 3.8 jede vsechno ok, takze bych chybu neprisuzoval prilisnymu mnozstvi zprav (tech skladuju cca 700).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Taky se me synchronizace uz moc nedari, ani se nespoji s outlookem uz, i kdyz se o to snazi, predtim to fungovalo bez problemu, ani HR nepomaha
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Me synchronizace funguje uplne v pohode, mam AC 4.5 a nemam jediny problem. Mam tedy Outlook 2007.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Kato
    ... protoze synchronizace je u WM zarizeni snad klicova zalezitost
    ...
    Me synchronizace funguje uplne v pohode, mam AC 4.5 a nemam jediny problem. Mam tedy Outlook 2007.
    Outlook 2003. Mozna to bude tim.. Nejak se mi ale nechce experimentovat, cas, ktery jsem venoval xda mi ted trochu chybi. Ach jo :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Funguje vam aplikace Modem Link v rom 3.33?Kde se da stahnout ovladac pro PC pripojeny pres kolebku?Mam na mysli ovladace modemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    ahoj

    Po upgrade na wwe 3.33a sa po softresete zariadenie zasekne na uvodnej zelenej obrazovke danej verzie. Nevedeli by ste prosim niekto poradit kde by mohla byt chyba popripade ako ju odstranit?

    dakujem velmi pekne
    Mario
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    Po par skusaniach to vyzera na problem po nainstalovani spb pocket plus 3
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Me SPB PP 3 funguje v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od majcovajco
    Po par skusaniach to vyzera na problem po nainstalovani spb pocket plus 3
    zkus u Spb Pocket Plus vypnou Safe Mode
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    dakujem velmi pekne vypnutie safe modu naozaj pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Porteboval bych poradit? Vcera jsem do moji cihli dal od Buzze tu 3.33 rom. Je super a fekt dost rychla ale nejde mi nainstalovat nic jen cestina.Stale mi to hazi hlasku ze je kriticky nedostatek pameti uloziste.U v 2003 slo hejbat v nastaveni pameti.Jak se to dela ted v 5.Diky jestli mi nekdo poradi!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    2Pavel S:
    V prvnim prispevku mas vysvetleno.
    Ale jinak mas ram storage a ta se da pouzit pro naistalovani programu lepe nez vnitrni pamet, tou je potreba zoufale setrit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Dik moc.Vubec jsem si nevsiml zakladu a hned na prvni strance.Uz to slape.Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Dobry den, na mym MDAII, mam problem s vibracemi, tak mam dotaz jestli s tim taky nemate problem, mel jsem tyto rom verze 1.72 od t-mobile - vibrace fungovaly, pak 2.06 s 2003se tam uz vibrace nesly tak jsem to daval ze vinu SE tak jsem presel zpatky na 1.72 vibrace funguji, po nejake dobe jsem se rozhodl jit do wm5 presneji verze WM5 3.33a AKU23 Virgy build (Excel fixed), vse mi funguje perfekte, rychlost oproti 1.72 uzasna, lepsi graficky, ale opet mi nejdou vibrace tak jestli nekdo vite co s tim....

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tipy a triky pro HTC S710 Vox
    Od raven_kix_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 305
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:42
  2. PocketCM Calendar - novinky, tipy & triky...
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:26
  3. Tipy a triky
    Od samsanek_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 09:50
  4. Tipy a triky
    Od hop_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-04-2002, 17:45