Protoze tenhle web uz bezi dlouho a zapomelo se na maluvky, zalozil jsem toto tema. Muzete zde prispivat obrazky, ktere se urodily ve Vasich hlavach na Vasich displayich
Tak hodne stesti digitalni umelci.. :yes:
Protoze tenhle web uz bezi dlouho a zapomelo se na maluvky, zalozil jsem toto tema. Muzete zde prispivat obrazky, ktere se urodily ve Vasich hlavach na Vasich displayich
Tak hodne stesti digitalni umelci.. :yes:
Nfpencil2 - vyborny softik, tak isto casto a rad pouzivam. Tie priecne ciary som ale nikdy nezaznamenal..Původně odesláno od Standa
no teda! Stando, ty ses machr! Musim ti dat palec :yes:
Nadávej žádný palec a raději se pochlub svými výtvory. Zaspamoval jsi půlku ce4you dotykovou vrstvou, tak ať to za to stojí![]()
![]()
Pocket artist rulez, v jakymsi predchudci nfpencilu jsem zkousel neco delat a moc mi to neslo.
To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal![]()
Ja ti dam pulku ce4you!Původně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
vytvarim temata, do kterych se nikomu nechce
Hned bych tady neco hodil, ale bohuzel nemam PDA (zatim)
![]()
ops:
Tak spiknuti jo?To Zdenek: Jo, pekne s mu to nandal![]()
![]()
Kdyby to bylo spiknuti, tak uz mas instaban :sarcastic:
A co takhle nějaké na téma ce4you?Původně odesláno od Paia
Zdenek: co tim konkretne myslis?
Paia: díky díky)
space_cowboy: teď jsem zkoušel něco načmárat ve Wizardovi a tam se ty příčné čáry nevyskytujou, takže asi chyba Looxe...
nasel jsem v sobe diky tomuhle clanku a programu nfpencil2 grafickeho genia!!!!![]()
Nevím, zda si rozumíme a mluvíme o stejné věci. Myslel jsem tématko na today PDA s logem ce4you.Původně odesláno od Paia
Tak to jsme si opravdu nerozumeli. Ja myslel pod pojmem "tema" tema diskuze - k tomu slouzi tlacitko "Nove tema". Protoze jste me narkli ze zamoreni ce4you, ale chapu, ze to byla legrace (teda aspon doufam).
Na tematko pro ce4you muzete vyhlasit soutez![]()
Zdenek myslel tohleee!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit:Uz mi asi jebe!!!!!!!!![]()