Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: QTEK8310 - preflashovanie, zamrza

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Prosim ako sa da preflashovat qtek8310.
    od sameho zaciatku ako som telefon zacal pouzivat zamrza mnoho krat uz pri zapinani jedina moznost vybrat baterku a potom znova a znova a znova
    pomohlo by preflashovanie??? aj na originalnu ROM????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    V současné době není známa žádná dostupná a korektní cesta ke splnění uvedeného přání svépomocně. V případě neřešitelných potíží HW je nerychlejší obrátit se na dodavatele se žádostí o zjednání nápravy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od vklacan
    Prosim ako sa da preflashovat qtek8310.
    Za pokus to stojí. Já už jsem to taky jednou absolvoval. Dal jsem si novější verzi a jede bez problémů.
    Je třeba mít jen potřebný instalační soubor, aktivní připojení k ActiveSync, nabitou baterii na víc jak 50 % a pak už to jde samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    a kde sa da stiahnut instalacny balicek na qtek8310
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tak to ti bohužel neporadím. Já mám i-mate. Všechny verze pro můj phone se dají stáhnout na jejich webu. Je to pouze pro uživatele, při registraci se musí zadat IMEI phone. Zkus to, možná se ti to podaří a vezme to i tvé číslo. I-mate tvůj typ Qteka označuje názvem i-mate SP5. Ty verze ROM budou fungovat určitě, nevidím důvod, v čem by měl být problém.
    Ještě odkaz http://www.imate.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nikde to tu ještě nezaznělo, tak se zeptám, jestli si prováděl Hard Reset (Start/Příslušenství/Vymazat paměť)?

    Možná před samotnou reklamací by nebylo na škodu to vyzkoušet. Nic tim nezkazíš, přijdeš akorát o kontakty, sms, aplikace a veškeré nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tak na FTP imate se dá dostat v pohodě. Pošlu odkaz. Romky na Qtek se mi zatím nepodařilo najít. Podporu mají asi jen pro Finsko. Je to z jejich strany dost ubohé. Prodávají přece do celé Evropy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Aj po hard resete to zamrzne. Prva cast prebehne vporiadku. Po bootovani to zamrzne na obrazovke QTEK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vklacan
    Aj po hard resete to zamrzne. Prva cast prebehne vporiadku. Po bootovani to zamrzne na obrazovke QTEK.
    Tak už jedině hold reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Potom nereaguje na nic. vytiahnem baterku znovu vlozim zapnem a ide.
    Neviem ci je to problem software alebo hardware?????
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Touch Pro - posledne preflashovanie
    Od lieti v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2010, 22:33
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 13:14
  3. Zamrzá při startu - M600+
    Od Talsi v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 16:07
  4. TyTN - zamrza a neraguje
    Od Mashe v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 12-02-2007, 09:46
  5. TyTN zamrzá
    Od matejcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 17:35