Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: jak doninstalovat block recognizer do mda vario

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Saman
    Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat. Vyrobil jsem na to CAB:
    Jsem zacatecnik poradte co s tim CAB souborem mám udělat dál..?Kdyz jej pretahnu do MDA chova se jako ze tento soubor nepodporuje...Dik Jarda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od Kato
    Nj, ale na Palmu ta lokalizace Graffiti BYLA - zatimco lokalizace Block Recognizeru NEEXISTUJE
    Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.
    block recognizeru ne, ale v interwrite pro je interwrite recognizer, ktery umoznuje zadavat diakritiky skoro stejne jak lokalisace palmu od RedGrepu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    block recognizeru ne, ale v interwrite pro je interwrite recognizer, ktery umoznuje zadavat diakritiky skoro stejne jak lokalisace palmu od RedGrepu.
    Nn - SS IW Recognizer je prelozenej Letter Recognizer - cili neco uplne jineho.. Jinymi slovy - Graffity 1 neni to same, co Graffity 2
    Citace Původně odesláno od kutulin
    Jsem zacatecnik poradte co s tim CAB souborem mám udělat dál..?Kdyz jej pretahnu do MDA chova se jako ze tento soubor nepodporuje...Dik Jarda.
    Melo by stacit nakopirovat cab do zarizeni a tam ho proste spustit - instalace se uz spusti sama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od vario
    to znamená, že MS Transcriber po doinstalování musí taky fungovat, že jo?
    Dá se nějak aktivovat? Sice bych jej asi nepoužil, ale, rád se na něj mrknu, jestli ve Variu je
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    aktivovat se nedá, ale dá se stáhnout anglická verze, nainstalovat a možná to pojede, určitě ale bez diakritiky...zatím jsem to nezkoušel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Po nainstalovani enableRecognizers.cab vidim toto:

    Block Recognizer
    Klavesnice
    Letter Recognizer
    Phone Pad

    Me by se jeste libil Transcriber........

    Nemete nekdo alespon nejakou freeware nahradu za nej???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/transcriber.mspx
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    chtěl bych se zeptat, je možné na HW klávesnici psát české znaky (Qtek9100, ne čisté vario) ? A pokud ano, jaké app. to umožňují ? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tipnul bych si, ze to neco urcite bude umet - v nejhorsim pripade to bude vyreseno jak na Universalovi samozrejme IMHO.
    Btw. proc pises na Qtekovi a ne Variu? Vzdyt je to furt ten samej Wizard
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    nj, me se proste vzil nazev qtek 9100 nako vic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od vario
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/transcriber.mspx
    Vyzkoušel jsem to, sekalo se to, házelo SR a z jednoho SR se to neprobralo, takže následoval HR...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Chlapi, jste borci! Ono to fungujéééééééééééé! Moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Pozor, ale ten cab nefunguje na WM 6,5. Mám teď Miri WM 6,5 s manilou 2,5.ten block recognizer v té romce je, ale není vidět. Přepnout se dá na něj jedině pomocí SW SIPChange.Dnes jsem konečně našel tento cab, o kterém jsem věděl a používal jsem ho na původní rom ( počeštěné) s kterou jsem HD koupil,(potom jsem si ho nedopatřením smazal a nepotřeboval jsem ho delší dobu, protože na romkách s WM 6,1 byl normálně viditelný block recognizer ( ne na té "počeštěné"protože to přepínání přes SIPChange není nejpohodlněnjší, Ale po naistalování toho cabu se block recognizer v seznamu vůbec neobjevil a i když v SIPChange byl vidět, nedalo se na něho přepnout. Teprve po odinstalování toho cabu se opět dá přes SIPChange přepnout. Jako starému palmistovi mi tento způsob vyhovuje daleko nejlépe, i když graffiti 2 byla vzhledem lokalizaci, kterou udělali Rusové lepší.:no
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    to jsou moje slova - block recognizer, resp. Graffiti 2 jsou neprekonatelne nejlepsi zpusob zadavani znaku na PDA (na virtualni klavesnici). Bohuzel v dnesni dobe je vsechno "touch" a co naplat, ze na tom clovek pise o polovinu pomaleji a nepohodlne.... Divim se, ze za dobu, co Block recognizer existuje (ja ho pouzivam teda teprve 7 let) nekdo neudelal obdobu graffity - resp. nezkombinoval celoobrazovkove zadavani znaku (proste bez podkladu), Graffiti a češtinu. A jak tak sleduju, tak tehle X let stare "vymozenosti" na kazdem Palmovi se asi nikdy nedockam

    A ted k tematu - mam pocit, ze se to netyka jenom WM6.5, ale obecne nekterych romek (uz jsem na tom taky parkrat pohorel - bohuzel. Nevzpominam si teda, co to bylo za verzi OS, ale minimalne na 2 romkach jsem nebyl schopnej rozchodit Block Recognizera (k memu udesu)).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Block recognizer
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 06:58
  2. MDA Compact II vs Block Recognizer
    Od masch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 08:21
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2006, 22:37
  4. CZ Block Recognizer a Transciber
    Od Kato_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 14:14