Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: jak doninstalovat block recognizer do mda vario

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    moc rád píšu grafity, ale mda vario nemá block recognizer ((( víte jak do tam doinstalovat.. .moc moc dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Coze? To se mi ani nechce verit... Vzdyt je to standardni soucast systemu :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Bohuzel u Varia neni zrejmne se nechtelo Tmobile pridavat CZ podporu, tak ho rovnou vyhodil... U varia je jenom klavesnice a PhonePad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Hmm - tak to je velmi nemile... tak sup na xda-dev - tam uz urcite nekdo neco vymysli
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    29.12.2005 jsem schválně napsal jako stížnost - reklamaci na support T-Mobile, že přístroj není Block/Letter Recognizerem a Transcriberem vybaven, ač jsou tyto nástroje popsány v cz manuálu, a že to je bordel a snižuje to užitnou hodnotu přístroje apod., odpověděli mi, že moji reklamaci předali na příslušné oddělení a že se mi ozvou... tak čekám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ja mam v manualu na strane 33 samolepku, kde jse napsany ze MDA Vario nepodporuje fce Block Recognizer, Letter Recognizer a Transcrieber a ze se omlouvaji za chybne uvedeni informaci..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    jo a to já tam právě nemám, kupoval jsem jeden z prvních třech kousků 10.12.2005.... tak mi asi tu samolepku pošlou dodatečně
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat. Vyrobil jsem na to CAB:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jj je to tak.. ty funkce jsou jen skryté.. na xda dev se to taky řešilo.. a dík za cab.. je to jednodušší než manuálně
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od Saman
    Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat..
    .. tak teď jsem terpve zvědav, co mi z T-Mobilu odpověděj, hi... díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    to znamená, že MS Transcriber po doinstalování musí taky fungovat, že jo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Funguje, dekuji :yes: Jako prebehlik z palma muzu konecne zacat pouzivat vario naplno
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Naplno bohuzel ne, protoze na Palmu jsi na graffity mohl psat cesky - tady jen bez hacku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Na palmu jsem taky potreboval dodatecnou lokalizaci, aby slo psat cesky grafitti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Nj, ale na Palmu ta lokalizace Graffiti BYLA - zatimco lokalizace Block Recognizeru NEEXISTUJE
    Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Block recognizer
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 06:58
  2. MDA Compact II vs Block Recognizer
    Od masch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 08:21
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2006, 22:37
  4. CZ Block Recognizer a Transciber
    Od Kato_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 14:14