Qtek 8310 - náhradní díly, servis
Zdravím.
Tak po krátké době se mi stala nehoda s Qtek 8310 :mad:. Hodil jsem tlamu na ledě a odneslo to krycí sklíčko displaye, je na něm prasklina. Měl jsem ho jen v kapse, nemám ještě žádné pouzdro. Štestí, že display je v pořádku.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s náhradními díly? Stačilo by ho reklamovat u prodejce, s tim, že by to byla placená oprava, hold jsi za to můžu sám?
Další dotaz je, jestli je se jedná jen o sklíčko, nebo je napevno k přednímu krytu telefonu?
Díky.
Dejte si na něj pozor. :)
Tak po krátké době se mi stala nehoda s Qtek 8310 :mad:. Hodil jsem tlamu na ledě a odneslo to krycí sklíčko displaye, je na něm prasklina. Měl jsem ho jen v kapse, nemám ještě žádné pouzdro. Štestí, že display je v pořádku.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s náhradními díly? Stačilo by ho reklamovat u prodejce, s tim, že by to byla placená oprava, hold jsi za to můžu sám?
Další dotaz je, jestli je se jedná jen o sklíčko, nebo je napevno k přednímu krytu telefonu?
Díky.
Dejte si na něj pozor. :)
Odpověď je už v otázce. Nebude se ale jednat o reklamaci vady, ale o opravu poškození. Tedy nejlépe a nejrychleji přímo k dodavateli.
Pak se třeba i my ostatní dozvíme, jak je to s tím sklíčkem (nebo už celým displejem?).
Pak se třeba i my ostatní dozvíme, jak je to s tím sklíčkem (nebo už celým displejem?).
Display je naštěstí netknutý, takže tlak mám v normálu. Zítra se obrátím na AH Mobile, snad mi to vymění.
Taky doufám, že AHMobile si váží zákazníků.
Zejména poté, co jsme před pár minutami skončili po pokusu zprovoznit dnes tam koupeného úplně nového a nerozbaleného Qteka. Bohužel dovezeného kolegou a kolegovi Frankiemu. Krabice pěkná, Qtek taky, jenom to všechno patřilo někam jinam.
Všichni, kdo mluví anglicky, finsky, švédsky, norsky, dánsky, francouzsky, slovensky, maďarsky a holandsky by s ním byli určitě spokojeni.
My jsme tu češtinu přeci trochu postrádali. Tak snad napodruhé...
Slovensky, maďarsky atd. mluvící - u AHMobile mají Qteky pro vás!
Česky mluvící, kontrolujte si je hned při převzetí - ušetříte minimálně zklamání.
Stanou se ale i horší věci.
Třeba Frankie příště dostane navíc paměťovou kartu ... :)
A zkušenost z toho?
Existují dvě různé jazykové verze, jedna pro češtinu a úplně jiná pro slovenštinu. Bohužel se z neznámých důvodů nevyskytují na jednom systému. POZOR na to. :!:
Jak pokračuje případ sklíčko?
Zejména poté, co jsme před pár minutami skončili po pokusu zprovoznit dnes tam koupeného úplně nového a nerozbaleného Qteka. Bohužel dovezeného kolegou a kolegovi Frankiemu. Krabice pěkná, Qtek taky, jenom to všechno patřilo někam jinam.
Všichni, kdo mluví anglicky, finsky, švédsky, norsky, dánsky, francouzsky, slovensky, maďarsky a holandsky by s ním byli určitě spokojeni.
My jsme tu češtinu přeci trochu postrádali. Tak snad napodruhé...
Slovensky, maďarsky atd. mluvící - u AHMobile mají Qteky pro vás!
Česky mluvící, kontrolujte si je hned při převzetí - ušetříte minimálně zklamání.
Stanou se ale i horší věci.
Třeba Frankie příště dostane navíc paměťovou kartu ... :)
A zkušenost z toho?
Existují dvě různé jazykové verze, jedna pro češtinu a úplně jiná pro slovenštinu. Bohužel se z neznámých důvodů nevyskytují na jednom systému. POZOR na to. :!:
Jak pokračuje případ sklíčko?
Případ sklíčko stále trvá. Včera mi volal pán z AH Mobile, že budou zjišťovat co s tím, tak uvidíme. Doufám, že nezklamou, přeci jen by bylo docela divné, že by nebyli základní náhradní díly na přístroj, který se oficiálně prodává v ČR. Jinak si u nich nekoupím ani tužku.
Jinak já mám z AH Mobile přístroj s českým jazykem.
To by mě překvapilo ho tam nemít.
Jinak já mám z AH Mobile přístroj s českým jazykem.
To by mě překvapilo ho tam nemít.