Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 75

Téma: Java Virtual Machine - Emulator Javy

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    v jave je napr. dobrý rozvrch, neviem či existuje na pda lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    7

    Mam HP iPAQ h6340 a ako pozeram nenasiel som ziaden funkcny link na ziadny emulator - vypada to ze ste to uz nejak vyriesili... moze mi niekto zhrnut v kocke kde co odkial stiahnem aby mi java fungovala?
    dakujem vopred
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    http://www.surfer.cz/javamania/content.php?id=32
    ak nevadí že sa treba zaregistrovať - na stiahnutie
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    7

    Super dik.... len mam tam meni zadrhel ale ten sa budem pokusit vyriesit na ich fore - ten program aj navod vypada dobre takze ak poriesim ten jeden subor tak by to malo byt v pohode - dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Dobre, už som odpovedal tam )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    7

    super vsetko mi ide len ten program co som si checl rozbehat nejde
    vola sa BlueRoom a je to na chat cez BT pre sony ericsony ale co uz.... mozno ine pojdu...dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Blue room používa triedy čo majú iba určité mobily - a tento emulátor ich neobsahuje. Celkovo sa dá povedať že pôjde všetko, okrem toho čo pracuje s bluetoothom, filesystemom, foťákom a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    neni nejaky iny emulator Javy (na hry pre HP iPAQ rx3715). Ten IBM nemozem... neviem reistraciu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ta verze na surfer.cz je stará jak metuzalém, zkuste toto:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ačkoliv se to tváří jen jako pro WM5 chodí mi to i na Looxu 410, pro VGA zařízení je od IMB potřeba stáhnout jinou verzi zde http://www14.software.ibm.com/webapp...04CBW71&S_CMP=

    Vyžaduje to registraci, je tam toho ke stažení hodně pro různé platformy, typy zařízení. Jsou tam různé j2me konfigurace a profily, takže pozorně vybírejte ať nestahujete nesmysl, je toho hodně, protože IBM používá úchylný instalátor, který obsahuje celou desktopovou Javu, tak se nelekejte, že to má přes 40MB, nakonec z toho vypadne to co potřebujete. Stažení i instalace je opruz, ale dá se tím prokousat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    a nieco na WM2003 SE by sa nenaslo???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    tu o tom písal http://www.surfer.cz/javamania/forum/viewtopic.php?p=15048
    //to quote zdeformovalo stránku - tak aspon takto
    vymažte 1 príspevok:!:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    xtonda - "A nelekejte se, že se to tváří jako jen pro WM5, provozuji to na WM2003SE"
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    61

    Sakra nejako mi to nejde stiahol som si instalacku mala nejakych 40MB a potom som ju spustil ale nejako mi nenainstalovalo nic do ppc co mam s tym robit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Vážení, asi hloupá otázka, ale dá se nějakým způsobem doplnit IE ve WM05 o JavaScript?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Java emulator
    Od Dvora21 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 18:57
  2. Java virtual machine pro WM2003
    Od bobby_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 19-04-2005, 20:52