Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: MDA Vario, zamrzání vysílací části

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15


    Často mi Vario celé zamrzne a pomůže jen restart. Také se mi stalo (zatím jen 3x), že ze zatím nepochopitelného důvodu ztratil sít (T-mobile) a našel ji opět až po restartu. ..... A navíc to nedal nijak znát. Tvářil se, že je vše v pořádku (dle ikonek) . Posílala jsem z netu několik SMS a nepřišla doručenka , odchozí hovory se tvářily jako obsazené. Pro příchozí hovory jsem byla nedostupná já.....Ejhle po restartu přišly všechny doručenky a SMS se zprávou o změškaných hovortech.
    Už jste se s tím někdo setkal ? .... Je na to nějaké pomoc ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zajimave, nemas nainstalovany nejaky soft tykajici se telefonovani (call blocker, phone alarm, pocket zen phone). Ale ta ztrata signalu je divna.. Zkousela jsi treba jinou SIM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    jakou mas verzi Rom a Radia, podobne se mi chovala MDA II s nektero z Rom, vse se tvarilo v poradku akazatel ukazoval signal, ale nikdo se mi nemoh dovolat
    :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    SIM kartu mám už sedm let stejnou ... v pátém typu telefonu. Tohle se stalo poprvé právě v tomto founu. .... ROM ... hmm IPL1,03 SPL 1,06 GSM 01.04.10 OS 1.3.2.5 ... jdu někam zjistit co se myslí tím ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    žádný soft pro telefonování jsem neinstalovala ... pokud tam již nebyl .... prozkoumám to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Start/ Nastavení/ Informace o zařízení/ Verze

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To je normalni CZ TMO ROM

    Ja myslel jen vyzkouset SIM od jinyho operatora, jen se ujistit, ze to nejak nesouviselo se siti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Aha . děkuji ... ROM 1.3.2.5 CSY
    Verze radia ... 01.04.10
    ExtROM 1.3.2.109

    Verze radia - není mi zcela jasné oč jde. .... Je to nějaký soft, který má na starost právě to spojení ... ????
    Už se to stalo znova. Pravděpodobně to odnesu do servisu. Sama si s tím nejspíše neporadím. A spolehlivost spojení je pro mne dost důležitá. Nepříjemné na to je (samozřejmě mimo fakt sám o sobě), že ten telefoun nedá na sobě nijak znát, že v tu chvíli není funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Popisovaný případ se mi stal asi 2x, ale potom proběhly zhruba dva HR a od té doby nic. Vím, že pokud se to najednou přestalo hlásit do sítě tak SR pomohl.

    - mám úplně stejnou verzi

    Manigk
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Mám stejnou verzi jako Vsara, a jednou uz se mi objevila hláška, že telefon byl odpojen, nebo podobně, takže restart, pak už v pohodě. Též se mi už dvakrát stalo, že jsem chtěl odeslat SMS a nedělo se vůbec nic, tlačítko Odeslat sice šlo stisknout, ale to bylo všechno. Uložil jsem SMS do konceptů, restartoval a SMS otevřel. Byla uložena jen polovina, takže jsem mohl psát znova.
    Zatím to přičítám tomu, že jsem měl pár programů určených pro WM2003, pokud to není tím, půjde MDA z domu, u PDA to není tak nutné, ale od telefonu vyžaduju spolehlivost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Taky uz se mi to stalo s nejnovejsi ROM od t-mobile pro UK stazenou z xda-developers. SIM Oskar

    Ikonka signalu se tvarila, jako bych nemel signal. Pomohl az SR. Behem toho jsem byl nedostupny a PDA fungovalo normalne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Tak ta chybka se špatným spojením je ještě nepříjemnější. Zamrzne totiž i těsně po zazvonění telefonu. - Přijmu hovor, volanému se jevím jako, že jsem hovor odmítla , mně se jeví, jako, že hovor těsně po spojení mu třeba došla baterka, nebo to také ukončil a při zpětném volání je nedostupný, přesněji po vytočení čísla to třikrát krátce pípne a konec.
    Zjevně o tom problému už vědí, protože včera jsem to nesla s dotazem na prodejce a ten okamžitě reagoval, že to pošle k opravě a nabízel náhradní telefon po dobu opravy. (hned, co si to zazálohuji celé, nechám to spravit-eventuálně vrátit, takhle je nepoužitelný)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    To s tím zapípáním se mi děje když nemám signál. Nejsi v místě s horším signálem ? MDA I co jsem měl a teď i trojka jsou chabrus na anténu, a v místě s horším signálem kde např nokia 7210 jede na 2-3 čárky je můj milaaassseek bez signálu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Praha ... a signál je plný - alespoň dle ikonek na obrazovce. Ale vím už, že se na ně nedá spolehnout. Snad to srpaví. Jinak jej vrátím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    10

    Přesně kvuli problému "zamrzání" vysílací / přijímací části jsem právě před týdnem reklamoval Wizarda u Sunnysoftu...Přišel jsem na to jen tím, že mi několik lidí sdělilo, že spadli do schránky a že jsem mimo signál - já měl ikonu signálu plnou, a Wizard se tvářil jakoby nic. Když jsem ho pak začal testovat, zjistil jsem, že zamrzá po delší době, většinou přes noc. Když ale byl v "zamrzlém" stavu, mohl jsem jej většinou rozchodit voláním - po vytočení čísla, nebo posílání SMS zmizela ikona signálu a telefon se probudil jako při vypnutí letového módu - a začal chodit. Zkoušel jsem i HR i čistou instalaci bez jakýchkoliv aplikací - a stejný výsledek. nyní čekám na odpověď z reklamace :-( pokud se to bude opakovat, bude muset Wizard jako takový z domu...je to k nas.... když se vám někdo nedovolá a nemůžete se spolehnout :-((. (Jinak je to Wizard jeden z prvních v Praze, původní verze firmware)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pád na beton / z části funkční
    Od Káč v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-08-2012, 15:24
  2. Logo oprátora v telefonní části
    Od Magua v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 15:28
  3. Zmizení části menu u Asuse 636
    Od vasekv_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-03-2006, 08:53
  4. Posunutí dotykové části displaye
    Od Pechy_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-08-2005, 14:02