Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: MDA Vario, zamrzání vysílací části

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Hlásím se do klubu. Dnes mi Vario ignorovalo pár příchozích hovorů. Mám díky tomu prů*er. Jen tak dál (...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    18

    mam mda compact a matka si poridila vario. nejdriv sem ho s ni chtel vymenit, ale co ji do toho dostavam naky programy, tak me to zacina slusne receno sr... pripada mi ze je vo dost pomalejsi, a pokazdy kdyz neco instaluju, tak se chce restartovat (asi normalni nevim). kdyz chci neco rozzipovat, tak mi to hlasi ze program kterej sem rozzipoval predtim tak chybi. teda nainstaloval sem zatim jenom jeden, ale druhej uz mi nejde. nepomohl ani restart. a jelikoz na to nemam naladu tak se na to asi vys..u, at si to matinka udela sama. jedu na hory a nechci si kazit naladu. zlatej compact. (ale to vifi bych moc chtel, ale kupovat si novou kartu, at dou do haje vocasove. proc do toho cpou ty maly smejdy) jinak se mi designove vario moc libi, schvalne jak bude vypadat, az me zase nas... hi domluvil sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    1) Problemy s telefonni casti nemam.

    2) Vario je pomalejsi jen s nekterymi programy, ktere nejsou psany pro WM 5, jinak jsou odezvy docela dobre.

    3) Co me neskutecne vytaci, to je synchronizace pres novy ActiveSync , ale to neni jen problem Varia. Uz jsem zkousel synchronizovat na 3 pocitacich a nikdy to nebylo bez problemu Zlaty AS 3.8

    4) Suma sumarum - dobre zarizeni za vybornou cenu (pro me za 8500)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    27

    Mě by zajímalo, jak to poznám, jestli Vario ignoruje hovory? Zobrazej se jako nepřijaté? Nebo příjde SMS, jako v případě nedostupnosti? Nebo se neděje vůbec nic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    stj stj je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od Mr.B
    Mě by zajímalo, jak to poznám, jestli Vario ignoruje hovory? Zobrazej se jako nepřijaté? Nebo příjde SMS, jako v případě nedostupnosti? Nebo se neděje vůbec nic?
    podl mojho zistenia sa nedeje vobec nic a NIE JE SANCA zistit ze sa take nieco stalo. ani zmeskany hovor, ani ziadna ina vystraha... :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Přesně tak, reakce Varia není žádná, jen se na chvíli rozsvítí zelený a červený telefonek (což ale vůbec nemusím postřehnout, že). Jinak žádný záznam o zmeškaném volání, ani nic jiného.
    ...jen následující reakce volajícího :sarcastic:.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    121

    Citace Původně odesláno od Standa
    Přesně tak, reakce Varia není žádná, jen se na chvíli rozsvítí zelený a červený telefonek (což ale vůbec nemusím postřehnout, že). Jinak žádný záznam o zmeškaném volání, ani nic jiného.
    ...jen následující reakce volajícího :sarcastic:.
    Sice to sem uplně nepatří,ale přesně totéž mi dneska udělala MDA II T-Mobile (prvně). Nikdo se mi nedovolal,nechodily mi SMS,jen se mi teď na chvilku rozsvítil zelený/červený telefonek. Jelikož tuhle diskusi čtu,udělal jsem SR a ejhle, SMS o 3 zmeškaných hovorech a 4 SMS (cca 5 hod starých).
    Píšu to proto,jestli se jedná opravdu o chybu VARIA,či není-li chyba někde jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Standa
    Přesně tak, reakce Varia není žádná, jen se na chvíli rozsvítí zelený a červený telefonek (což ale vůbec nemusím postřehnout, že). Jinak žádný záznam o zmeškaném volání, ani nic jiného.
    ...jen následující reakce volajícího :sarcastic:.
    Po restartu přijdou zprávy o zmeškaných hovorech a dojdou SMS. Prostě ten telefoun je z venku jakoby vypnutý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Delalo mi to taky, ale ted se mi zda, ze to resi ten novy FW od t-mobilu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pád na beton / z části funkční
    Od Káč v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-08-2012, 14:24
  2. Logo oprátora v telefonní části
    Od Magua v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 14:28
  3. Zmizení části menu u Asuse 636
    Od vasekv_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-03-2006, 07:53
  4. Posunutí dotykové části displaye
    Od Pechy_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-08-2005, 13:02