Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 92

Téma: ČT1-24 Stream pro Windows Mobile 5 a WM2003se

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Po nahrání 1.30.68 WWE Rom do HTC Universal konečně funguje http protokol, bohužel časová razítka v souboru asx jsou ve špatném formátu a tak se stále musíme posouvat v čase. U velkého bratra - MIE 6.0 asx fungují korektně. No snad to Microsoft dokope do stavu aby to fungovalo i v IE 4.01
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Trošku jiný soudek : trošku jsem aktualizoval i česká rádia online :
    iRadios (Czech) GPRS-EDGE-3G-UMTS-WiFi-ADSL (16/32/64/128/192 kbps)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Tak az ted jsem si vsiml, ze je na vyber i OCKO! Tak jsem to otestoval na svem pda s WIN2003se a kdyz v IE kliknu na "Óčko" tak se nic nestane, kdyz to stjene udelam v Opere, tak vyskoci dialogove okno zdali chci stahnou soubor ocko-hq.

    Kde je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od code
    Tak az ted jsem si vsiml, ze je na vyber i OCKO! Tak jsem to otestoval na svem pda s WIN2003se a kdyz v IE kliknu na "Óčko" tak se nic nestane, kdyz to stjene udelam v Opere, tak vyskoci dialogove okno zdali chci stahnou soubor ocko-hq.
    Kde je problem?
    No - volbu Pomalé / Rychlé sp. nezaškrtni protože 1.3 Mbps tvůj telefon nezvládne a activeX - Ext.Player také ne zaškrtni.
    Je třeba se připojit pomocí WiFi protože to jede 0.7 Mbps (a ne 0.02 Mbps GPRS).
    V případě Óčka funguje pouze HTTP protokol a Opera jede podle přípony což stream Óčka bohužel nemá.

    Óčko jede na:
    1.video: 1,43 Mbps 720 x 576
    +audio: 384 kbps, 44 kHz, 5.1 channel 24 bit (A/V)
    -(pokud si zaškrtneš volbu pomalé/rychlé sp.)

    nebo

    2:video: 787 kbps 320 x 240
    +audio: 40 kbps, 32 kHz, stereo (A/V)
    - (protokol je adaptabilní - takže se rychlost může snížit na 200 kbps - je to ale na úkor kvality)

    Na universalu varianta 2 jede v pohodě - :yes: - je to ovšem na WM5 s níže uvedenou ROMkou.

    PS:Je tu někdo komu jede Óčko na PPC 1.3 Mbps :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Zkusil jsem na svem Aceru n50P a BT pripojeni k netu se podivat na CT24 ale opakovane a to i u vyberovych poradu . napr Uvolněte se prosím či PRizma se po cca 15-20 sekundách obraz i zvuk zastaví a po nějaké chvíli se BT připojení odpojí. A to i když to mam na low. Nevíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nejede mi prosim posledni uvolnete se prosim :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Krevety
    nejede mi prosim posledni uvolnete se prosim :sarcastic:
    Bohužel vypadávání některých pořadu musíme brát jako vlastnost ČT.
    Ten pořad není ani na jejich stránkách :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na MDAc mi to chodí (byl jsem překvapen, že to šlape na GPRS). Existuje někde přehled (skoro)všech dostupných odkazů na TV streamy? Nejlépe v nějaké tabulce, abych si je mohl snadno dát do jednoduché Home_page? Např. jsem pochopil, že CT24 je:
    mms://ct24stream.visual.cz/CT24-Low
    Je někde přehled na ostatní televize?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    to:Petr_J
    Přehled je na http://www.tvinfo.cz/live/televize/cz,
    ale víc streamů jak na stránce http://www.gb-soft.cz/ct.htm tam pro PDA ani náhodou nenajdeš.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Jiří Graz
    Citace Původně odesláno od Krevety
    nejede mi prosim posledni uvolnete se prosim :sarcastic:
    Bohužel vypadávání některých pořadu musíme brát jako vlastnost ČT.
    Ten pořad není ani na jejich stránkách :no:
    na ČT to už opravili - již je to tam :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Dobrý den, mám Qtek 8310 a zaboha nemohu rozjet TV na mém telefonu.
    Připojuji se přes wifi,internet normálně funguje,stránka www.gb-soft.cz/ct.htm se normálně korektně zobrazí,ale jakmile vyberu jakýkoli pořad, nic se nerozjede a po chvíli mi ohlásí že není k dispozici připojení.

    To nemluvím ani o tom že bych se radši koukal přes TCPMP player...

    Musím něco do svého telefonu nainstalovat nebo co dělám špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    některé verze WM5 fachaj jen s MMS protokolem a jiné zase jen s HTTP - testni ten přepínač a vždy počkej tak 10-20s
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Který přepínač máš na mysli ? Kde ho najdu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Melmen
    Který přepínač máš na mysli ? Kde ho najdu ?
    Na stránce CZ TV je MMS/HTTP přepínač :dead: (checkbox) :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Prostě mi to nejede. Zkoušel jsem x kombinací checkboxů a neustále vyskakuje hláška nejste připojeni k síti...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 20:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 11:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 15:50
  4. Windows media player - stream error
    Od Acko_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 10:24