Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 92

Téma: ČT1-24 Stream pro Windows Mobile 5 a WM2003se

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Stosa Paja
    je to super, ale mam problem. WM10 ma pri prehravani cernou obrazovku a tcpmc mi hlasi po par vterinach prehravani neznamy format souboru. nevi nekdo cim to?
    Černá obrazovka:
    1)WMP10 v nastavení je nastaveno 28kbps nebo menší, je třeba ukončit stránku a ve WMP nastavit alespoň 32kbps
    2)GPRS síť je přetížená a stream nestíhá
    3)Pro gprs je důležité, aby nebyla zaškrtnutá první volba

    tcpmc mi hlasi po par vterinach prehravani neznamy format souboru:
    1)TCPMP je třeba nainstalovat verzi 0.70, verze 0.71 právě to to hlásí.
    2)Bohužel funguje jen při rychlém připojení > 200kbps
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Další poznatky :
    1)Streamy v nižší kvalitě jedou v TCPMP 0.70 (nezaškrtnutá první a zaškrtnutá druhá volba) všechny mimo živého vysílání ČT24
    2)Při rychlém připojení (zaškrtnutá první a zaškrtnutá druhá volba) jedou v TCPMP 0.70 všechny streamy - s pomocí WiFi (spojení > 128kbps)
    3)Pokud používáte GPRS (spojení < 100kbps) a máte zaškrtnutou první volbu (Pomalé/Rychlé připojení) tak hraje pouze zvuk (ve WMP)

    TCPMP 0.70 má výhodu možnosti roztažení obrazu na celou orazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Nová verze TCPMP 0.71i playeru již umí přepínat jednotlivé streamy video i audio (jako Ext. Player).

    Download TCPMP 0,71i

    ČT1 - ČT2 - ČT24

    Přidány další volby pořadů:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Jiří Graz
    Další poznatky :
    1)Streamy v nižší kvalitě jedou v TCPMP 0.70 (nezaškrtnutá první a zaškrtnutá druhá volba) všechny mimo živého vysílání ČT24
    2)Při rychlém připojení (zaškrtnutá první a zaškrtnutá druhá volba) jedou v TCPMP 0.70 všechny streamy - s pomocí WiFi (spojení > 128kbps)
    3)Pokud používáte GPRS (spojení < 100kbps) a máte zaškrtnutou první volbu (Pomalé/Rychlé připojení) tak hraje pouze zvuk (ve WMP)

    TCPMP 0.70 má výhodu možnosti roztažení obrazu na celou orazovku.
    Jirko, nemohl bys tam pridat jeste nastaveni aby jel jenom zvuk? Nezavisel na rychlosti pripojeni.. Velice by se mne to hodilo, diky! Paradni stranka!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Prozatím jediná možnost jak spustit pouze zvuk je v TCPMP playeru 0.71i
    ve volbě Video nastavit ovladač na Vypnuto

    Pokud někdo poradí jak vypnout video stream, tak to tam klidně přidám.

    Dostupné přehrávače tuto volbu v command line nemají (včetně WMP)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Na MDA III nefunguje live CT1
    na PC OK

    EDIT: Už tam není live CT1 vůbec.
    ŠKODA:?
    Bude ještě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od pekro
    Na MDA III nefunguje live CT1
    na PC OK

    EDIT: Už tam není live CT1 vůbec.
    ŠKODA:?
    Bude ještě?
    Je třeba si uvědomit, že všechny odkazy se generují dynamicky dle času zobrazení stránky a pokud stránku necháš otevřenou déle tak ČT1-Živě (Události, Události komentáře,..) již nemusí vysílat.
    Pokud jede ČT-Živě na PC a stream skončí tak se to samo přepne na ČT24 - na PPC to bohužel nejde odchytit.
    (Generování odkazů není straně www serveru, ale v PPC pomocí javascriptu )

    Pokud ČT1 vysílá živě a dáš refreš tak se tam znovu objeví.

    PS:V pátek 27.1.2006 od 19:00 do 24:00 nevysílal ČT1 stream a ani se neuložil na server ČT, tudíž tam chybí ( i na CT1.cz ), asi jim to lehlo.
    :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Tak pánové, dneska jsem byl služebně v Praze a testnul jsem to na UNIVERSALu na vlnách Eurotelu WCDMA - UTMS 2100
    Resumé: Jelo to v pohodě v plné kvalitě, fakt Pražákům závidím.
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Aby odkaz nebyl tak složitej, tak jsem stránku ČT přemístil do rootu.

    Nově je ČT na http://gb-soft.cz/ct.htm

    (dříve byl odkaz na http://www.gb-soft.cz/XDAII/zpravy_ct1_wmp.htm)

    Bude méně ťukání do adresní řádky a lépe se to bude pamatovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdo si to ma pamatovat?? Ach jo, musim prepsat zastupce oblibenyho
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Kdo si to ma pamatovat?? Ach jo, musim prepsat zastupce oblibenyho
    Sorry, teď už je to definitivní adresa na furt.
    Stará adresa bude také fungovat, ale jenom omezený čas - potom tam dám automatické přesměrování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Přidána online TV brněnská 1 (B1) - pouze rychlost 100-500 kb/s
    ČT1 / ČT2 / ČT24 / B1 Online
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Když si v Internet exploreru na svém PDA zadáš adresu
    http://ct1streaming.visual.cz/asx/ct24liveWL.asx
    tak ti poběží ČT24 live rovnou.
    Jediný problém je, že tento stream má 100kB/s. RealPlayerový stream má jenom 20kB/s, ale nemůžu sehnat přehrávač pro Qtek 9100. Na www.real.com je pouze ve verzi pro procesor ARM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    ARM je procesorova architektura, ktera prevladla ve vsech WM zarizenich (tj. jak XScale od Intelui, tak TI OMAP, tak posledni Samsung procesory jsou ARM), takze ten prehravac pujde na Variu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od lokolo
    Když si v Internet exploreru na svém PDA zadáš adresu
    http://ct1streaming.visual.cz/asx/ct24liveWL.asx
    tak ti poběží ČT24 live rovnou.
    No problém je že si nemůžeš pamatovat všechny odkazy, kterých je na http://www.gb-soft.cz/ct.htm víc jak 500 (včetně archivu pořadů).

    Nyní nové TV: TOP TV, TA3, 24cz
    PS:TA3 a 24cz fungují prozatím jen na PC v IE, a volby rychlosti fungují spolehlivě jen na PC.

    Testováno na HTC Universal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  4. Windows media player - stream error
    Od Acko_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 09:24