Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 92

Téma: ČT1-24 Stream pro Windows Mobile 5 a WM2003se

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj všichni,
    protože stránky ČT nejsou funkční pro přístroje s Windows Mobile Phone Edition, tak jsem pro ty, které pořady ČT zajímají připravil následující :



    Dynamické generování odkazů dle dne a hodiny zobrazení stránky.

    Volba rychlosti připojení :Pomalé/Rychlé
    Volba pro přehrání v externím přehrávači :ActiveX/Ext. Player TCPMP 0.71i
    Volba automatického spuštění streamu :Spustit při startu
    Volba:Aut. spustit/přepnout na ČT1-živě (pokud vysílá)
    Volba:MMS/HTTP (Win XP a/nebo Opera s Ext. Player)
    Pro pomalejší stroje je volba :Počet dní historie (7 dní = rychlejší init/start)

    Odkaz na stránku : ČT1 / ČT2 / ČT24 pro WM5 & WM2003se

    PS:Zatím funguje pouze pro WM5 s WMP10 a nyní i WM2003SE
    některé pořady nefungují - změna programu o svátcích 24-31.12
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Skvela stranka:yes: , davam do oblibenych
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    Nevíte někdo .. dá se nějak nastavit, aby se jako externí prohlížeč pustilo něco jiného než WME? ... asociace mi nevedla k úspěchu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od davidkm
    Nevíte někdo .. dá se nějak nastavit, aby se jako externí prohlížeč pustilo něco jiného než WME? ... asociace mi nevedla k úspěchu ...
    Jak uvádím Volba pro přehrání v externím přehrávači :External player (funguje s TCPMP verze 0.71i MMS protokol

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    Na to jsem se tak úplně neptal, šlo mi o to, když kliknu na odkaz s asx, aby se mi neotvíral WMP

    Jak píšeš že nefunguje verze 0.71 .. je to stejné chování jak je uvedeno zde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Parádní díky moc za stránku :-) doufám že to tam zůstane :-) a třeba přibudou i z jiných TV. Testoval jsem to na Qtek 8310 s Wi-Fi a super, fakt super. Jenom místo Game Page to pouštělo něco jiného. Nožná chyba ČT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od crapper
    Parádní díky moc za stránku :-) doufám že to tam zůstane :-) a třeba přibudou i z jiných TV. Testoval jsem to na Qtek 8310 s Wi-Fi a super, fakt super. Jenom místo Game Page to pouštělo něco jiného. Nožná chyba ČT.
    No chyba to není, protože musím spouštět celé streamy, tak někdy před pořadem je i něco jiného (jiný program nebo reklama).
    V případě Game Page stačí přeskočit tak zhruba do polovičky streamu a Game Page najede.
    Když příjdu na to jak to přeskočit programově tak to dodělám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Rozšířeno:
    Pokud si spustíte stránku (nebo dáte refresh) a máte zaštrtnuto Play on start, tak pokud ČT1 vysílá živě tak se spustí automaticky vysílání ČT1 živě - jinak se spustí ČT24.
    Pokud by vysílání živě na ČT1 náhodou vysílalo mimořádně v jiný čas, tak ho můžete přinutit k spuštění kliknutím na (ČTž) - funguje ale opravdu jen když ČT1 vysílá živě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj,
    povedlo se mi to rozběhnout na emulatoru wm2003se (je tam ale wmp 10), můžete to někdo testnout na wm2003se ?

    Zde je odkaz : Verze pro wm2003se i wm5
    Edit : Sorry, odkaz je již funkční

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    :yes: Funguje i na WM2003SE MDAIII
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Tak zmena!
    dneska uz zase nefunguje.
    ve 20003se se nezobrazuji ty nabidky v roletkach. Vsechny jsou prazdne. Vcera bylo vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mne se nacte stranka s playerem O.K. ale ve vyberu z jednotlivych poradu a dat mam pouze prazdne roletky bez moznosti vyberu data poradu

    Heh duplicita, ale chovani stejne jako prispevek viz vyse
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od pekro
    V 20003se se nezobrazuji ty nabidky v roletkach. Vsechny jsou prazdne. Vcera bylo vse OK.
    Už je to opraveno, ve snaze zobrazit status playeru ten script na wm2003se padal.

    No na wm2003se není tedy funkční objekt player.status - zase jsem o trošku moudřejší.

    PS:Na wm2003se také není funkční DHTML, proto jsou na ww2003se použity jiné zobrazovací prky. Stránka tedy generuje dva zdroje v závislosti na typu přístroje, který to otevírá. Blbě se to testuje, když se to v každém prohlížeči chová jinak.

    Díky za echo.

    Již je zobrazení na wm2003se OK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Potvrzuji, na 2003se OK
    Dekuji fakt dobra stranka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    1

    je to super, ale mam problem. WM10 ma pri prehravani cernou obrazovku a tcpmc mi hlasi po par vterinach prehravani neznamy format souboru. nevi nekdo cim to?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  4. Windows media player - stream error
    Od Acko_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 09:24